marosh Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Polský bigos se dělá opravdu dlouho, dusí se a dusí.Patří tam tři druhy masa, telecí, vepřové, a hovězí. Klobása samozřejmě, zelíčko a brambory, susešné hříby, trocha toho protlaku, někdo tam rve i sušené švestky, červené víno a koření. Ale to je jen jedna z variací. A řekl bych, že segediňák je fakt trošku řidší záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Polský bigos se dělá opravdu dlouho, dusí se a dusí.Patří tam tři druhy masa, telecí, vepřové, a hovězí. Klobása samozřejmě, zelíčko a brambory, susešné hříby, trocha toho protlaku, někdo tam rve i sušené švestky, červené víno a koření. Ale to je jen jedna z variací. A řekl bych, že segediňák je fakt trošku řidší záležitost.No teď když jsem si přečet co píšeš tak seged je opravdu proti tomu slabá polívka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Jasná věc, tvrdej chachar se hodí vždyckyRoman mě dnes šlechetně vzal sebou do Sapy - musím i takto veřejně poděkovat, sám bych se asi otočil rovnou u vchodu, což by byla škoda! Dojmy - bordel, smrad, lidí mrtě, do toho proplétající se kola, auta, pod nohama kočky, výzdoba ve stylu plastového brutalismu? zalezli jsme do Hai Há na grilovaný bůček bun cha - všechno co se píše na scuku je pravda pořvávající obsluha, personál co půl metru od vás něco vaří, pán u venkovního grillu s rouškou, exotika! pak výlet po potravinách, kde byly různé věci, které nevím co byly? zelenina, ovoce co netuším názvy atd. Roman zkušeně nakupoval, objednával jídlo, všem tykal a zdravil Ahoy. Plný dojmů jsem ukořistil nakládaný asijský lilek a v korejské sámošce vyššího levelu kim chi a samozřejmě nesmělo chybět vietnam caffe u pojízdného stánku? domů jsem se vrátil s očima navrch hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Jaktože jste nezavolali??? To má u mě Roman schovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Jaktože jste nezavolali??? To má u mě Roman schovaný. Kamile, to byla neplánovaná rychlovka, jedno jídlo, ukázat Vietnamcům Ostraváka a za hodinku domů. S Tebou čekám gastro adventuru jinačího kalibru. A těším se na ni moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Podávám zprávu o výsledku experimentu - pastrami. Chuťově - OK, trochu tužší (nutno ještě doladit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Vypada to nadherne, to ty sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 (upraveno) Příprava - koření, naložení - sámUzení - v kooperaci v uďáku restauratéra Nakrájení a aranžmá - pan restauratérSežrání - společně Upraveno 24. srpna 2013 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Tak to teda nebyla vůdec škoda to sežrat, to prostě musela být paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Dnes jsem na objednávku dominantní části rodiny vařil křenovou omáčku, hovězí maso a knedlík. Prý se povedla /podle pravdy - křenem jsem šetřil, byl to takový lehce křenový krém/. Fotky asi netřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Mnam, to bych si taky rad dal. Jsem hovezomil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 hezký, ale tomu u Katzů v NY se to zatím nevyrovná. Chce to ještě trochu tradice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 hezký, ale tomu u Katzů v NY se to zatím nevyrovná. Chce to ještě trochu tradice Jednou jsem napsal jednomu nejmenovanému členovi fora radu, že méně je někdy více...Ten člen byl odsud odejit, nadobro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Jednou jsem napsal jednomu nejmenovanému členovi fora radu, že méně je někdy více...Ten člen byl odsud odejit, nadobro.pravděpodobně nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Jednou jsem napsal jednomu nejmenovanému členovi fora radu, že méně je někdy více...Ten člen byl odsud odejit, nadobro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 (upraveno) edit: radši nic ... Upraveno 24. srpna 2013 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 pravděpodobně nerozumím Asi myslel, ze nemusis komentovat uplne vsechno, vedet vsechno nejlip a mit od vseho klice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 (upraveno) V rámci experimentování bych rád doma vyrobil grilované koleno tak, jak jej dělali před ca. 15 - 20 lety u Kolarika ve vídeňském Prátru. To dnešní jejich provedení už není ono, něco změnili a to mi nesedí. Ale přesto - to nejzásadnější je jak dosáhnout té úžasné křupavé kůrčičky, která se na jazyku rozplývá jako dort. Částečně jsem to už doma "vyrobil" , ale jakákoli praktická rada vítána.Pokud má někdo zkušenost jak na to - sem s tím! (pokud možno žádné "radílkovské" plky) Foto pro informaci čmajznuté z netu: Edit: chybky Upraveno 24. srpna 2013 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Slovo do pranice. Jednak bych zajistil cirkulaci vzduchu. Koleno na korenovou zeleninu, aby se nevalela v tuku. Nejsem si jisty jak s teplotou, jestli troubu rozjet naplno na zacatku, pak stahnout a dopect nebo dodelat za vysoke teploty. Spis to prvni. Na konci peceni bych koleno prelil trochou mleka, skvarky zezlatnou, kuze by mohla pracovat stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Koukni do SZ Romane. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se