Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Doufam, ze se pochubis s vizualni strankou i s popisem chut losos a la calgonit

humus. ale mozna jsem udelal nejakou technologickou chybu. nejspis spatne zvoleny program.. az to doladim, zacnu v mycce varit ve velkym, usporim majlant a za dva az tri roky bude na moje vysnene aquanauty... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, pán je asi gurmán :)

 

:) mám od gurmána ďaleko, sú to z manželkinho pohľadu bežné a jednoduché jedlá, akurát ich trochu viac upravila kvôli fotkám. Baví ju varenie, najradšej by mala reštauráciu, tak sa zatiaľ "vyvršuje" na mne a ja jej to zakazovať nebudem, nechcem mať doma tichú domácnosť ;)

 

Vypadá to všechno moc pěkně, akorát tu vařenou kuřecí kůži na první fotce, tu bych asi nedal  :lol2:

 

Zrovna tá sa jesť nemusí :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 tydny "dry aged" entrecote, 2 minutky zprudka z kazde strany, 5 minut v troube pri 150°, 5 minut odpocinek. Pak jen trochu morske soli a cerstve namleteho pepre....no pochutnali jsme si!

to vypadá chutně :)

 

Já taky dnes jeden "nedělní přesnej" ;)

a čas na kafe a chronomag..

post-3210-0-57676100-1378636311_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 tydny "dry aged" entrecote, 2 minutky zprudka z kazde strany, 5 minut v troube pri 150°, 5 minut odpocinek. Pak jen trochu morske soli a cerstve namleteho pepre....no pochutnali jsme si!

 

attachicon.gifIMG_3660.JPG

 

attachicon.gifIMG_3665.JPG

 

attachicon.gifIMG_3667.JPG

 

attachicon.gifIMG_3669.JPG

To mas moc udelany ja radsi krvavejsi :-) ale dal bych si a ne ze ne :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...