montemar Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 .. ja ted zkousim nejnovejsi hit v priprave jidla - totiz vareni v myčce zkusebne jsem dal kousek lososa a dve vejce ve skorapce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 .. ja ted zkousim nejnovejsi hit v priprave jidla - totiz vareni v myčce zkusebne jsem dal kousek lososa a dve vejce ve skorapce Doufam, ze se pochubis s vizualni strankou i s popisem chut losos a la calgonit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Ještě 2 centy k tomu oleji, EVOO do teplé kuchyně jasně že ano, ale chovat se k němu s pokorou, takže nelejt do friťáku a nesnažit se na tom udělat 20 čtvrtkikovejch řízků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Doufam, ze se pochubis s vizualni strankou i s popisem chut losos a la calgonithumus. ale mozna jsem udelal nejakou technologickou chybu. nejspis spatne zvoleny program.. az to doladim, zacnu v mycce varit ve velkym, usporim majlant a za dva az tri roky bude na moje vysnene aquanauty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Nezapomel jsi na tabletu a sul do mycky? Pak bych se nedivil ze to bylo bez chuti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 sul jsem nedal, ale tablety jsou nejaky 3in1... takze slany by to bejt melo .. spis nizka teplota.. a spatny utesneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 (upraveno) No a když si tam vlezeš i sám, tak ušetříš ještě za sprchu a taky se ohřeješ.............................ježiši....................... Upraveno 3. září 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 .. ja ted zkousim nejnovejsi hit v priprave jidla - totiz vareni v myčce zkusebne jsem dal kousek lososa a dve vejce ve skorapceTo vypadá na technologii mimibazaru. Nikdo jiný to vymyslet nemohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 tak varit se da vselijak, ze bizarnosti se meze nekladou http://360digest.com/2010/08/16/alternative-cooking-methods-for-the-busy-real-estate-professional-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Pár vzoriek toho, čím sa doma napchávam. Manželka si jedlo odfotí a ja zjem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Hmm, pán je asi gurmán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Vypadá to všechno moc pěkně, akorát tu vařenou kuřecí kůži na první fotce, tu bych asi nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Hmm, pán je asi gurmán mám od gurmána ďaleko, sú to z manželkinho pohľadu bežné a jednoduché jedlá, akurát ich trochu viac upravila kvôli fotkám. Baví ju varenie, najradšej by mala reštauráciu, tak sa zatiaľ "vyvršuje" na mne a ja jej to zakazovať nebudem, nechcem mať doma tichú domácnosť Vypadá to všechno moc pěkně, akorát tu vařenou kuřecí kůži na první fotce, tu bych asi nedal Zrovna tá sa jesť nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Zase žurek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Jak prezit zimu bez cinskeho cesneku ve dvou krocich Sice mi kazdy podzim smrdi od cesneku tyden ruce (zpracovat kilo cesneku da chvili zabrat), ale stoji to za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Co je žurek? Zase žurek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 4 tydny "dry aged" entrecote, 2 minutky zprudka z kazde strany, 5 minut v troube pri 150°, 5 minut odpocinek. Pak jen trochu morske soli a cerstve namleteho pepre....no pochutnali jsme si! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 4 tydny "dry aged" entrecote, 2 minutky zprudka z kazde strany, 5 minut v troube pri 150°, 5 minut odpocinek. Pak jen trochu morske soli a cerstve namleteho pepre....no pochutnali jsme si!to vypadá chutně Já taky dnes jeden "nedělní přesnej" a čas na kafe a chronomag.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 4 tydny "dry aged" entrecote, 2 minutky zprudka z kazde strany, 5 minut v troube pri 150°, 5 minut odpocinek. Pak jen trochu morske soli a cerstve namleteho pepre....no pochutnali jsme si! IMG_3660.JPG IMG_3665.JPG IMG_3667.JPG IMG_3669.JPGTo mas moc udelany ja radsi krvavejsi :-) ale dal bych si a ne ze ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Mozna pul minutky min, ale vic ne! Krvave ja nerad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se