Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

dnes jsem dělal pro kolegy houbový guláš z kotrče. Nikdy jsem to nevařil takže jsem nevěděl vůbec co z toho vyjde. Vůbec se to nerozvaří, kousky jsou decentně křupavé. Spíš než guláš to strukturou připomínalo dršťkovou polívku, voní to a chutná jinak než běžné houby. Někteří strávníci z toho byli trošku rozpačití, typicky ti co neradi dršťkovou ale obecně spokojenost. Za sebe můžu říct-skvělý. Škoda že ta houba je tak málo k nalezení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se z vás zblázním. Viktore???!!!! ty gurmet a žereš hranolky v ňákým snobským fástfůdu. A rozmražený kalamáry vopatlaný v těstíčku.  S novinami jako dekorací. Jseš vopravdovej chlap, buď vopravdovej i v tomhle žrádle. Hranolky z odrůdy Binche usmažený nadvakrát v hovězím loji jsou HRANOLKY.  Treska se musí rozpadat ve financial times :) ,ne být podložená Babišovým plátkem. A pak se jde chlastat ale někam u Trafalgar square.

Fish and Chips je geniální jídlo a nesnese kompromis jak v technologii tak v surovinách... Bylo to v tý Dlouhý tak?

Odkaz ke komentáři

Né já nejsem ani velký ani silný,jen jsem prostorově výraznější   :lol2:    ale navnadil jsi mě tedy hezky, až mi de huba kolem.Doma pouze plněný paprikový lusk v rajské omáčce.No kachnu si asi objednám na příští týden.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Chlapi, máte někdo zkušenost s tímto přístrojem:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Hledám něco pro teplotu okolo 250 °C, aby kolínkova kůžička byla vypečená a  křupavá - viz někde vpředu. Když to dělám v troubě, tak z toho je moc bordelu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...