Viktor Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Jen když je velkej hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Calamari and chips po anglicku Fišendčip na Dlouhé? Ten mám v plánu už delší dobu, stojí za to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Fišendčip na Dlouhé? Ten mám v plánu už delší dobu, stojí za to?Ano.Spíš jo, kalamari výborný, hranolky trochu moc měkký, trochu dlouho to trvalo, výběr ciderů velký. Prostředí anglický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Ano.Spíš jo, kalamari výborný, hranolky trochu moc měkký, trochu dlouho to trvalo, výběr ciderů velký. Prostředí anglický.Dlouho jsme se neviděli Anebo hier... http://www.tomsburger.cz/cs/ samý dobrý ohlasy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 dnes jsem dělal pro kolegy houbový guláš z kotrče. Nikdy jsem to nevařil takže jsem nevěděl vůbec co z toho vyjde. Vůbec se to nerozvaří, kousky jsou decentně křupavé. Spíš než guláš to strukturou připomínalo dršťkovou polívku, voní to a chutná jinak než běžné houby. Někteří strávníci z toho byli trošku rozpačití, typicky ti co neradi dršťkovou ale obecně spokojenost. Za sebe můžu říct-skvělý. Škoda že ta houba je tak málo k nalezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Dlouho jsme se neviděli Anebo hier... http://www.tomsburger.cz/cs/ samý dobrý ohlasy..podzim je tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Já se z vás zblázním. Viktore???!!!! ty gurmet a žereš hranolky v ňákým snobským fástfůdu. A rozmražený kalamáry vopatlaný v těstíčku. S novinami jako dekorací. Jseš vopravdovej chlap, buď vopravdovej i v tomhle žrádle. Hranolky z odrůdy Binche usmažený nadvakrát v hovězím loji jsou HRANOLKY. Treska se musí rozpadat ve financial times ,ne být podložená Babišovým plátkem. A pak se jde chlastat ale někam u Trafalgar square.Fish and Chips je geniální jídlo a nesnese kompromis jak v technologii tak v surovinách... Bylo to v tý Dlouhý tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Jo, nějak tak to tam je. Z mraženýho myslím nedělaj. Já na tresku nějak neměl chuť. Patří to tomu Zdeňkovi, co provozuje Oyster Bar a zdá se mi, že vo rybách a potvorách z moře něco ví.Noviny byly anglický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Noviny byly anglický. To mě uklidnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Chystame se ted necekane do sapy, jake bistro doporucite a kde se priblizne nachazi. Diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Celej tejden pracovně na ho\/no, tak jsem si řek " a dost ", to si chlape nezasloužíš, dej si kachnu se zelim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Si říkal kachnu a proč teda vidím jen ňáký zbytky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Nejsem tak velkej a silnej jako ty, přiznávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 (upraveno) Né já nejsem ani velký ani silný,jen jsem prostorově výraznější ale navnadil jsi mě tedy hezky, až mi de huba kolem.Doma pouze plněný paprikový lusk v rajské omáčce.No kachnu si asi objednám na příští týden. Upraveno 27. září 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Chlapi, máte někdo zkušenost s tímto přístrojem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hledám něco pro teplotu okolo 250 °C, aby kolínkova kůžička byla vypečená a křupavá - viz někde vpředu. Když to dělám v troubě, tak z toho je moc bordelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 no něco podobného mam někde v komořeře...na kolínko to bude myslím že fajn...jinak mě to ničim nenadchnulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Joo známej si s tím přitápí v kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 stačí máslo 2 kč, kmín, pepř a sůl 1 kč. Chleba 3 kč. Na všechno ostatní jsou tu ryzce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Sádlo je sádlo, sůl, ryzce pokud možno nekrájet - uteče ti šťáva. Potom vytřít chlebem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 na másle jsou jemnější, překrojené byly stran kontroly červivosti. Vytřeno poctivě do dna, pane generále, poslušně hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se