sect Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Zkus se zeptat tady mistra, to je pro tyto dobroty člověk na pravém místě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 mě by se hodil ten kýbl.. zbytek vysypu do řeky uvidíme co ryby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 ...leknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 ale ten kýbl musí být precisní když se to neprožere ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 možná by s tím šlo sypat náledí. Stejný množství posypové soli vyjde dráž a to je jen v sáčku. K tomuhle je navíc príma kyblíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Asi tak, sůl a eventuálně něco málo sušený zeleniny. Je to levný a levně to chutná, to že to pro makro vyrábírenomovaná firma pod jejich značkou na tom nic nemění. Někde se to prostě oje..t musí. Například Aro kečupv podobném kyblíku vyrábí Hamé, stojí výrazně míň než Hamé kečup co je hned vedle v regále, ovšem rozdílve kvalitě je brutální.Neříkám tím, že všechny Aro výrobky jsou šitózní, to ani náhodou, ale chce to sakra číst složení = další důvodproč si koupit lupu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Asi tak, sůl a eventuálně něco málo sušený zeleniny. Je to levný a levně to chutná, to že to pro makro vyrábírenomovaná firma pod jejich značkou na tom nic nemění. Někde se to prostě oje..t musí. Například Aro kečupv podobném kyblíku vyrábí Hamé, stojí výrazně míň než Hamé kečup co je hned vedle v regále, ovšem rozdílve kvalitě je brutální.Neříkám tím, že všechny Aro výrobky jsou šitózní, to ani náhodou, ale chce to sakra číst složení = další důvodproč si koupit lupu :-Dpro mne je to jen o důvod navíc, proč nekupovat tzv. privátní oje.ané značky /jsou to všechny bez vyjímky/ či nakupovat v Německu. I bez lupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Je to do dokonalosti dohnaná Vegeta: hodně soli, glutaman, trocha sušené zeleniny, modifikované škroby, barviva. K dostání běžně v Makru a běžně používané v podnicích typu "meníčko za 79,-" na výrobu polévek maggi-nudle-voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Nejhorsi je ze nektery lidi zvykli na Menu za 60 pak na domaci stavu u masa reknou ze tomu neco chybi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Nevíte někdo co je tohle? Je to levný a je toho hodně.Nejsou to hodinky v prášku? Ale vidím na modré nálepce hodně bílých písmenek, třeba je tam napsáno složení. No nekupte to, když je to tak levné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Dnes jsem poprvé zkoušel dělat sekanou. Inspiroval jsem se receptem podle Dity P. Příprava mi tedy zabrala o dost vice než uvedených 20 min, v troubě 60 min. Děti i žena to snědli tak snad se to povedlo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 gravad lax... super jidlo.. akorat jsem byl linej shanet cerstvej kopr, ke 12 mesickum se mi nechtelo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 No těď to do mne padlo jak Němec do krytu.....Moc velká dobrota... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Gravad lax se jí s olivama?Já se ně něj už dlouho chystám, ale přemlouvám se, abych vydržel na sezónu čerstvýho voňavýho kopru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 No těď to do mne padlo jak Němec do krytu.....Moc velká dobrota...DSCF1101.JPGtak tyhle porce bych musl mít tak čtyři a furt by to bylo jen na chuť, ale jinak pěkný..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 vždyť to je na chuť,je to jako salát..........tak tyhle porce bych musl mít tak čtyři a furt by to bylo jen na chuť, ale jinak pěkný..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Uz jsou sežraný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Ty holt umis zit :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Dnes jsem spáchal první pokus o BBQ chilli omáčku - fotky asi netřeba, spíš ochutnávače :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Dnes jsem spáchal první pokus o BBQ chilli omáčku - fotky asi netřeba, spíš ochutnávače :-)asi bych se bál, se mnou radš nepočítej................. ale ............no nikdy neříkej nikdy no............................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se