Tomas_2002 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 S přítelkyní jsme dělali domáci MINI burgery. Já dělal jen maso a zbytek hezčí polovička. Po zkušenosti s domácíma žemlema asi přestaneme kupovat pečivo a začneme komplet péct ... Krásná práce :-) Taky je děláme často, ale beru to jako takové rychlé jídlo - výroba domácích žemlí by to podle mě děsně protáhla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 S přítelkyní jsme dělali domáci MINI burgery. Já dělal jen maso a zbytek hezčí polovička. Po zkušenosti s domácíma žemlema asi přestaneme kupovat pečivo a začneme komplet péct ... Dobře ty/vy . Mno už bych si zase burgra dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 S přítelkyní jsme dělali domáci MINI burgery. Já dělal jen maso a zbytek hezčí polovička. Po zkušenosti s domácíma žemlema asi přestaneme kupovat pečivo a začneme komplet péct ... krásná a trpělivá práce, MCD a BK to už můžou začít pomalu balit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 tak jsem se po čase postavil ke sporáku, a jal ze sebe udělat bretoňskou hospodyni. Pohanková mouka, husí sádlo, 2 vejce, šunka a přes kanál čedar. Galette .... co dodat. vymeteno. Ty co zbyly, tak se posypaly skořicovým cukrem a zlikvidovány byly bez varování. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 S přítelkyní jsme dělali domáci MINI burgery. Já dělal jen maso a zbytek hezčí polovička. Po zkušenosti s domácíma žemlema asi přestaneme kupovat pečivo a začneme komplet péct ... Moc pekny, hod recept na ty zemlicky, dik Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 tak jsem se po čase postavil ke sporáku, a jal ze sebe udělat bretoňskou hospodyni. Pohanková mouka, husí sádlo, 2 vejce, šunka a přes kanál čedar. Galette .... co dodat. vymeteno. Ty co zbyly, tak se posypaly skořicovým cukrem a zlikvidovány byly bez varování. Vaněk: Klenoty evropské kuchyně, str. 152, fajne recepisy Romiku, jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Vaněk: Klenoty evropské kuchyně, str. 152, fajne recepisy Romiku, jen tak dál Díky za pochvalu, ještě by na nich mělo trůnit volské oko, ale žena mě zadržela, aby nebyly nezdravé. S odstupem musím říct, že neměla pravdu. Příště na ně prdnu volské oko a koupím cider. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Rychlá lehká večeře... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 To je samej celer, pohanka, listí.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 To je samej celer, pohanka, listí....docela nízký, je to pupek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Neni to málo slany :-))))???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 To je samej celer, pohanka, listí....konečně pořádnej kus flákoty, už jsem se bál, že jsem nedopatřením zabrousil na vegan-fórum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Je to pupek a není to moc slaný. To je hrubá sůl z ručního mlýnku, proto to vypadá divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 V neděli došlo pečivo,tak jsem si zapekařil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 docela nízký, je to pupek? Ty jsi nevidel Taxik? To by se na talir neveslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Tak jsem se docpal famoznim burgerem z Dish v Římské, a byl uplne nejvíc:-)) Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Moty123: Ještě jsi zapomněl chválit pípu, únětickou 12°. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Ten vypadá dobře. I ten salátek k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Tak jsem se docpal famoznim burgerem z Dish v Římské, a byl uplne nejvíc:-))Zaslano iPhonem za použití Madly a ŤapinyTvl proteinovka jak ma byt!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Tvl proteinovka jak ma byt!! :-)Vzhledem k tomu, že jsem za poslední 3 týdny zhubnul dalších 2,5 kg a z toho na tuku 1kg, tak jsem si dopřál, po příchodu jsem zahlásil, že spechám a mám 20 min, při plný hospodě to v klidu dali, za 20 minut jsem odcházel, fakt boží, příští týden se ještě odměním:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se