Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

S přítelkyní jsme dělali domáci MINI burgery. Já dělal jen maso a zbytek hezčí polovička. 

Po zkušenosti s domácíma žemlema asi přestaneme kupovat pečivo a začneme komplet péct :) ... 

Krásná práce :-) Taky je děláme často, ale beru to jako takové rychlé jídlo - výroba domácích žemlí by to podle mě děsně protáhla :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S přítelkyní jsme dělali domáci MINI burgery. Já dělal jen maso a zbytek hezčí polovička. 

Po zkušenosti s domácíma žemlema asi přestaneme kupovat pečivo a začneme komplet péct :) ... 

krásná a trpělivá práce, MCD a BK to už můžou začít pomalu balit!

Odkaz ke komentáři

tak jsem se po čase postavil ke sporáku, a jal ze sebe udělat bretoňskou hospodyni. Pohanková mouka, husí sádlo, 2 vejce, šunka a přes kanál čedar. Galette .... co dodat. vymeteno. Ty co zbyly, tak se posypaly skořicovým cukrem a zlikvidovány byly bez varování. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Moc pekny, hod recept na ty zemlicky, dik

Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny

Odkaz ke komentáři

tak jsem se po čase postavil ke sporáku, a jal ze sebe udělat bretoňskou hospodyni. Pohanková mouka, husí sádlo, 2 vejce, šunka a přes kanál čedar. Galette .... co dodat. vymeteno. Ty co zbyly, tak se posypaly skořicovým cukrem a zlikvidovány byly bez varování. 

Vaněk: Klenoty evropské kuchyně, str. 152, fajne recepisy Romiku, jen tak dál :)

Odkaz ke komentáři

Vaněk: Klenoty evropské kuchyně, str. 152, fajne recepisy Romiku, jen tak dál :)

Díky za pochvalu, ještě by na nich mělo trůnit volské oko, ale žena mě zadržela, aby nebyly nezdravé. S odstupem musím říct, že neměla pravdu. Příště na ně prdnu volské oko a koupím cider.

Odkaz ke komentáři

Tvl proteinovka jak ma byt!! :-)

Vzhledem k tomu, že jsem za poslední 3 týdny zhubnul dalších 2,5 kg a z toho na tuku 1kg, tak jsem si dopřál, po příchodu jsem zahlásil, že spechám a mám 20 min, při plný hospodě to v klidu dali, za 20 minut jsem odcházel, fakt boží, příští týden se ještě odměním:-)))
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...