montemar Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) sou todle dobry ceny za aberdeen angus? Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) Vzhledem k tomu, že jsem za poslední 3 týdny zhubnul dalších 2,5 kg a z toho na tuku 1kg, tak jsem si dopřál, po příchodu jsem zahlásil, že spechám a mám 20 min, při plný hospodě to v klidu dali, za 20 minut jsem odcházel, fakt boží, příští týden se ještě odměním:-)))Ale jinak moc hezkej burger, zkus u Riegracu hamburgrarnu na rohu The Tavern, to je od Dishe par ulic Ja od patku najizdim na krevetovku, nic jinyho jist nebudu minimalne tyden :-) Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Ty jsi nevidel Taxik? To by se na talir neveslo Počkej, až tu tvojí rachitickou postavu Kamil zalehne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 sou todle dobry ceny za aberdeen angus?.. uz se tesim, v pondeli mi privezou zasilku az do baraku.. vobjednal jsem i jazyk a zlazy, tak vidim jak se bude rodinka osklibat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Tak uz je po všem, ale pstrosi steake Diane byl famózní A takhle to dopadlo Ale to se dalo čekat:-)) Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Tak uz je po všem, ale pstrosi steake Diane byl famózní A takhle to dopadlo Ale to se dalo čekat:-)) Zaslano iPhonem za použití Madly a ŤapinyVypadá to suprově a ty žampionky-mňamka.Já se zítra chystám zase na steak(foto starší) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Vypadá to suprově a ty žampionky-mňamka.Já se zítra chystám zase na steak(foto starší) Tož já bych si dal taky to médium ...... a G 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 sou todle dobry ceny za aberdeen angus? Běžná cena z farmy. Nejlíp tam podle me vychází ta svíčková, za 620 z Anguse, to je dobrej kšeft ! Akorát nesnáším směsný balíčky. Když to chci výhodněji, tak svému dodavateli řeknu, že vezmu za 3.500 a on mi to nechá za 3.000 :-) Směsnej balíček, kam vykrájí to, co zbylo po Pražácích bych nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Poraďte prosim kde koupit v Praze čerstve krevety nebo kupujete mražené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 ... no tvl, trochu se toho bojim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 ... no tvl, trochu se toho bojim...To sou koule, ne?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 montemar to je drsný tohleto, jsem zvědavý na poznatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 To sou koule, ne?:-)no jo, to sou... ani sem netusil, ze sou tak masivne prokrveny.. jsem vazne zvedavej, kdo to u nas veme do huby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Musí se to odblanit, nakrájet na plátky a naložit do mléka. Potom to můžeš restovat, nebo smažit. Kdysi je kamarád vozil z jatek a dělávali jsme je v hospodě. Kamarád, veterinář, je taky nosíval když kastroval kanečky. Dělával to jako smaženici s vajíčkem. Ale to končívalo špatně, protože trval na tom, že k tomu musíme pít vodku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 no jo, to sou... ani sem netusil, ze sou tak masivne prokrveny.. jsem vazne zvedavej, kdo to u nas veme do huby.. Prosím tebe. Mozek z prasete si dáš, střevo z prasete taky, žaludek na pružky z krávy taky, rybí vajíčka taky a tady bys vofrňoval ? :-) Až to odblaníš a nakrájíš, tak to nezponáš od řízku. A děti tuplem ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 ... no tvl, trochu se toho bojim...Teď je konečně jasné, kdo na tomhle fóru má největší koule! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Až to odblaníš a nakrájíš, tak to nezponáš od řízku.To věřím, ale před tím se pobliju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Koule jsou výborné! Přísahám, jakože bych do huby nedal chapadlo, tykadlo, žabu a hlemejždě, tak tohle jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Respect Tome, tomu říkám coming out Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Respect Tome, tomu říkám coming out Viktore nikdy není pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se