Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, že jsem za poslední 3 týdny zhubnul dalších 2,5 kg a z toho na tuku 1kg, tak jsem si dopřál, po příchodu jsem zahlásil, že spechám a mám 20 min, při plný hospodě to v klidu dali, za 20 minut jsem odcházel, fakt boží, příští týden se ještě odměním:-)))

Ale jinak moc hezkej burger, zkus u Riegracu hamburgrarnu na rohu The Tavern, to je od Dishe par ulic

Ja od patku najizdim na krevetovku, nic jinyho jist nebudu minimalne tyden :-)

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uz je po všem, ale pstrosi steake Diane byl famózní

A takhle to dopadlo

Ale to se dalo čekat:-))

Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny

Vypadá to suprově a ty žampionky-mňamka.

Já se zítra chystám zase na steak(foto starší)

Odkaz ke komentáři

sou todle dobry ceny za aberdeen angus?

Běžná cena z farmy. Nejlíp tam podle me vychází ta svíčková, za 620 z Anguse, to je dobrej kšeft ! Akorát nesnáším směsný balíčky. Když to chci výhodněji, tak svému dodavateli řeknu, že vezmu za 3.500 a on mi to nechá za 3.000 :-) Směsnej balíček, kam vykrájí to, co zbylo po Pražácích bych nechtěl :D

Odkaz ke komentáři

Musí se to odblanit, nakrájet na plátky a naložit do mléka. Potom to můžeš restovat, nebo smažit. Kdysi je kamarád vozil z jatek a dělávali jsme je v hospodě. Kamarád, veterinář, je taky nosíval když kastroval kanečky. Dělával to jako smaženici s vajíčkem. Ale to končívalo špatně, protože trval na tom, že k tomu musíme pít vodku.

Odkaz ke komentáři

no jo, to sou... ani sem netusil, ze sou tak masivne prokrveny.. jsem vazne zvedavej, kdo to u nas veme do huby..

Prosím tebe. Mozek z prasete si dáš, střevo z prasete taky, žaludek na pružky z krávy taky, rybí vajíčka taky a tady bys vofrňoval ? :-) Až to odblaníš a nakrájíš, tak to nezponáš od řízku. A děti tuplem ne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...