mondeo2 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Hlásím hotovo, jen jsem trochu nezvládl množství.....................můj tip k 8 kilům není daleko......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 No co, aspoň budou mít ještě i děcka do školy na svačinu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 miluju risotto, porkový jsem ještě neměl, ale co to tam je vyklepnutý to oranžový?Není to vajíčko?Zelenina až dneska, v podání pórkovýho risotta...před tím obžerstvím, co bude od zítřka následovat, něco lehčího přijde vhod ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Jasně, ztracený vejce.. a švárovi to letos dobře míří, takže dneska kančí gulášek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 pomalu pečená marinovaná krkovice s lehkým čočkovým salátem s jablky, řapíkatým celerem a koriandrem. Venku hnusně, tak jsem stál dopoledne u plotny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Pěkné to máš, já dnes jen klasiku - vepřo, knedlo a zelo (domácí), než jsem stačil vyfotit zmizely talíře z kuchyně........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 No jo, Roman, má to fakt pěkný. Já dnes zbytek krůty od Vánoc Byl to celkem úspěch - o dvacet minut později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Tak aspoň něco ke kafi.............. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Viktor: Včera jsem dělal přesně to samé, jen s kuřetem a přidal jsem tam ještě na hranolky nakrájený tuřín. Před chvílí jsem to dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Ahoj pánové, sice by to asi patřilo do jiného vlákna (např. "Jak a proč nezabít vlastní děti"), ale tady mi možná porozumíte - právě jsem zjistil, že po 15 hod (!) těšení a pomalého pečení nádherné bio kachny si v závěrečném pečení kůrčičky některý z mých malých skřetů pohrál s knoflíkama od trouby, nastavil tam maximální teplotu a celé to totálně spálil !!!Marně hledám jediný důvod, proč je nezahlušit, ach jo! :wallbash: Že jsem před těma pár lety nešel radši na ryby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Ahoj pánové, sice by to asi patřilo do jiného vlákna (např. "Jak a proč nezabít vlastní děti"), ale tady mi možná porozumíte - právě jsem zjistil, že po 15 hod (!) těšení a pomalého pečení nádherné bio kachny si v závěrečném pečení kůrčičky některý z mých malých skřetů pohrál s knoflíkama od trouby, nastavil tam maximální teplotu a celé to totálně spálil !!!Marně hledám jediný důvod, proč je nezahlušit, ach jo! :wallbash: Že jsem před těma pár lety nešel radši na ryby...No..pat minut radosti a 20 rokov starosti...Sand to ale nebude take zle:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Kdyz se tu bavite o kachne. Uz dlouho premyslim, ze bych ji zkusil udelat, tak recepty sem, idealne nejake to pomale peceni. Prosim i s postupem. Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Kdyz se tu bavite o kachne. Uz dlouho premyslim, ze bych ji zkusil udelat, tak recepty sem, idealne nejake to pomale peceni. Prosim i s postupem. Diky moc No já nevím, jsem nějak línej to tady rozepisovat. Ale co třeba deset vteřin práce s Googlem? https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=Yhe8VKXNGtbCVI2ygbAB&gws_rd=ssl#q=kachna+pomal%C3%A9+pe%C4%8Den%C3%AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 kolega si koupil šunkovar, teď sem akorát dojedl vzorek a je to bomba, akorát má plastovej z tescoma, tak se chci zeptat jestli není lepší nerez a jestli to někdo máte doma a děláte? díval jsem se třeba na tenhle http://www.gastromex.cz/cz-detail-287356-hrnec-nerez-na-sunkovar-nebo-spagety-4l.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) kolega si koupil šunkovar, teď sem akorát dojedl vzorek a je to bomba, akorát má plastovej z tescoma, tak se chci zeptat jestli není lepší nerez a jestli to někdo máte doma a děláte?díval jsem se třeba na tenhle http://www.gastromex.cz/cz-detail-287356-hrnec-nerez-na-sunkovar-nebo-spagety-4l.htmlJá myslím, že je to jedno, protože maso stejně strkám do igelitového pytlíku, zavážu a ještě omotám balicí fólií, takže s materiálem šunkovaru nepřijde do styku. Mám hliníkový ještě z 70. let a žádný problém. Konstrukčně je stejný, jak ten nerezový. Nádoba, pohyblivé dno přitlačované perem a bajonetový uzávěr.K vaření používám pomalý hrnec, ten si teplotu ohlídá a nehrozí, že by to začalo vřít. Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Přítelkyně dnes udělala k rýži a masu ještě celerové hranolky.. nakrájela celer na hranolky, dala na plech, chilli, sůl, pepř, pokapala oliváčem a nechala grilovat. Luxusní záležitost, ani jsem nestihl vyfotit, hned byly pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Já myslím, že je to jedno, protože maso stejně strkám do igelitového pytlíku, zavážu a ještě omotám balicí fólií, takže s materiálem šunkovaru nepřijde do styku. Mám hliníkový ještě z 70. let a žádný problém. Konstrukčně je stejný, jak ten nerezový. Nádoba, pohyblivé dno přitlačované perem a bajonetový uzávěr. K vaření používám pomalý hrnec, ten si teplotu ohlídá a nehrozí, že by to začalo vřít.díky, ten plastovej má výhodu, že se dá naplnit jen z půlky, životnost šunky prej tak 2-3 dny Přítelkyně dnes udělala k rýži a masu ještě celerové hranolky.. nakrájela celer na hranolky, dala na plech, chilli, sůl, pepř, pokapala oliváčem a nechala grilovat. Luxusní záležitost, ani jsem nestihl vyfotit, hned byly pryč.Jo, to je mňamka, táta to dělal už za totáče, klasicky ve friťáku, používám to jako přílohu k masu nebo jako jednu ze složek "číny" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 ........už 22 dní požírám brokolici, mrkev, banán, pomelo, brokolici, mrkev, kedlubnu a mrkev ...... možná se blejská na lepčí časy ...... dyž to pude tímdle tempem, tak bude v březnu k večeři moje oblíbené čevapčiči *neska to docela šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Obojí vypadá moc pěkné Já budu mít hotovo tak za 12 hodin Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Já budu mít hotovo tak za 12 hodin No tvl to je síla. Základ vypadá dobře, co to bude? Nevidím česnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se