Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když jsme u těch jater, tak přidám svůj starší výtvor - telecí játra na majoránce.

Ježiši kriste, játra s rejží. Kur.wa jak já je miluju. I s kadeřovou petrželkou. Paní bytná však játra nerada a podědili to i následovníci. Já jsem játra tak dlouho neměl.

Sorry, tohle bylo spontánní úpění

Odesláno

Ježiši kriste, játra s rejží. Kur.wa jak já je miluju. I s kadeřovou petrželkou. Paní bytná však játra nerada a podědili to i následovníci. Já jsem játra tak dlouho neměl.

:lol2: Jsme na tom stejně, zbožňuju je od dětství. Třeba má paní bytná pouze předsudky, zkus ji navést na játrovou cestu. :mobile:

Odesláno

Romane, taková pštrosí játýrka na grilu jsou absolutně boží a to, že to smráďata normálně nejedí, tak tyhle dají

Odesláno

se klidně stav, nechám je udělat.......... :cool02:

Odesláno (upraveno)

A co pak jatýrka tresčí anebo haute coutere francouzké gastronomie - foie gras (neměl jsem, ale dloooouho se na to chystám). Žra-so!

U nás kuřecí rychlovka s chlebem a barevnou oblohou (Pohlreich by měl radost). Víno je co-vinotéka-dala tramín.

Recept tu na: http://www.menudomu.cz/sweet-chilli-chicken/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

A co pak jatýrka tresčí anebo haute coutere francouzké gastronomie - foie gras (neměl jsem, ale dloooouho se na to chystám). Žra-so!

U nás kuřecí rychlovka s chlebem a barevnou oblohou (Pohlreich by měl radost). Víno je co-vinotéka-dala tramín.

Recept tu na: http://www.menudomu.cz/sweet-chilli-chicken/

U mě dobrý, imho ideální večeře. Já dnes nemám ženu doma, tak jsem trochu kombinoval :D Pomalu tažená kančí kýta (pekl jsem ji včera celou noc) a byla fantastická, můžu vyfotit skoro prázdnej pekáč :) k tomu ledovej salát s cherry rajčatama a parmazánem, co dotáhl kamarád z itálie a abych měl nějakou přílohu, tak chleba s romadůrem. Zalil jsem to 3 dcl polosuchýho tramínu a super večer.

Odesláno

A že uhádnu odkad ty pštrosí jatýrka bereš ...

Jsem taky z Roudnice :thumbsup_anim:

Romane, taková pštrosí játýrka na grilu jsou absolutně boží a to, že to smráďata normálně nejedí, tak tyhle dají

Odesláno

A že uhádnu odkad ty pštrosí jatýrka bereš ...

Jsem taky z Roudnice :thumbsup_anim:

Postni kontakt na pštrosoviště....Roudnice za rohem a hlad pořád... :lol2:

Odesláno

To snad uděláme roudnickej sraz, kupuju na náměstí hned pod GE

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno
Prodejna pštrosího masa

Karlovo náměstí 8 (pod zámeckou restaurací)
413 01 Roudnice nad Labem
otevírací doba:
po ? pá : 9 ? 17, so : 9 ? 11

Prodejna pštrosího masa
Židovice 5
411 83 p. Hrobce

Odesláno

Je to jedno, na farmě sem nekupovat nikdy, akorát se nám za tech X let stalo asi 3x ze sme vraceli maso ve lhůtě protože se zkazilo, ale bez problému vratej peníze

Bite my shiny metal ass with Tapa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...