Maxel Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Tohle by mi na-tu-ty přivodilo dnový záchvat! Ale co kua, stejně bych si dal Pěkněs tam ty jatýrka poslal... Upraveno 26. května 2015 uživatelem Maxel
Sabbath Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Když jsme u těch jater, tak přidám svůj starší výtvor - telecí játra na majoránce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Když jsme u těch jater, tak přidám svůj starší výtvor - telecí játra na majoránce. Ježiši kriste, játra s rejží. Kur.wa jak já je miluju. I s kadeřovou petrželkou. Paní bytná však játra nerada a podědili to i následovníci. Já jsem játra tak dlouho neměl. Sorry, tohle bylo spontánní úpění
Sabbath Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Ježiši kriste, játra s rejží. Kur.wa jak já je miluju. I s kadeřovou petrželkou. Paní bytná však játra nerada a podědili to i následovníci. Já jsem játra tak dlouho neměl. Sorry, tohle bylo spontánní úpění Jsme na tom stejně, zbožňuju je od dětství. Třeba má paní bytná pouze předsudky, zkus ji navést na játrovou cestu.
Moty Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Romane, taková pštrosí játýrka na grilu jsou absolutně boží a to, že to smráďata normálně nejedí, tak tyhle dají
mondeo2 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Ježiši kriste, játra s rejží. Kur.wa jak já je miluju. I s kadeřovou petrželkou. Paní bytná však játra nerada a podědili to i následovníci. Já jsem játra tak dlouho neměl. Sorry, tohle bylo spontánní úpěníse klidně stav, nechám je udělat..........
Hasňa Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Je docela srandovni, ze jsem jatra s ryzi mel tento vikend po mnoha letech. Uvaril je na mejdanu jeden slovensky reznik zijici v Oslu. Fakt hodne dobre.
lib Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 A nesmíme zapomínat na ledvinky. Ty jsou ještě lepší. Jdu to připsat na domácí jídelní lístek.
Maxel Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 (upraveno) A co pak jatýrka tresčí anebo haute coutere francouzké gastronomie - foie gras (neměl jsem, ale dloooouho se na to chystám). Žra-so! U nás kuřecí rychlovka s chlebem a barevnou oblohou (Pohlreich by měl radost). Víno je co-vinotéka-dala tramín.Recept tu na: http://www.menudomu.cz/sweet-chilli-chicken/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. května 2015 uživatelem Maxel
Lamiczka Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 A co pak jatýrka tresčí anebo haute coutere francouzké gastronomie - foie gras (neměl jsem, ale dloooouho se na to chystám). Žra-so! U nás kuřecí rychlovka s chlebem a barevnou oblohou (Pohlreich by měl radost). Víno je co-vinotéka-dala tramín.Recept tu na: http://www.menudomu.cz/sweet-chilli-chicken/ U mě dobrý, imho ideální večeře. Já dnes nemám ženu doma, tak jsem trochu kombinoval Pomalu tažená kančí kýta (pekl jsem ji včera celou noc) a byla fantastická, můžu vyfotit skoro prázdnej pekáč k tomu ledovej salát s cherry rajčatama a parmazánem, co dotáhl kamarád z itálie a abych měl nějakou přílohu, tak chleba s romadůrem. Zalil jsem to 3 dcl polosuchýho tramínu a super večer.
Tondaa73 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Mě stačí kus Vysočiny.Příspěvek o ničem, ale pobavil....fakt. a abych nebyl OT... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vepřové s cizrnou a rýží
obrbobr Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 A že uhádnu odkad ty pštrosí jatýrka bereš ...Jsem taky z Roudnice Romane, taková pštrosí játýrka na grilu jsou absolutně boží a to, že to smráďata normálně nejedí, tak tyhle dají
Tondaa73 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 A že uhádnu odkad ty pštrosí jatýrka bereš ...Jsem taky z Roudnice Postni kontakt na pštrosoviště....Roudnice za rohem a hlad pořád...
Moty Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 To snad uděláme roudnickej sraz, kupuju na náměstí hned pod GE Bite my shiny metal ass with Tapa
jungle Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Prodejna pštrosího masaKarlovo náměstí 8 (pod zámeckou restaurací)413 01 Roudnice nad Labemotevírací doba:po ? pá : 9 ? 17, so : 9 ? 11Prodejna pštrosího masaŽidovice 5411 83 p. Hrobce
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Je lepší kupovat přímo na farmě nebo je to jedno?
Moty Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Je to jedno, na farmě sem nekupovat nikdy, akorát se nám za tech X let stalo asi 3x ze sme vraceli maso ve lhůtě protože se zkazilo, ale bez problému vratej peníze Bite my shiny metal ass with Tapa
Sabbath Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Dnes rychlovka k večeři - hovězí steak se zeleninou na másle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se