Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

To jsem ještě neslyšel. Já i moje slovenské příbuzenstvo jsme zvyklí na klobásu.

Presne tak. Leco nebo zelnacka cervena bez klobasy je jak jogurt bez mlika ... Klobasou se samozrejme mysli ta csabaiskeho typu, ne nejaky drubezi separovany poloparek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja

To jsem ještě neslyšel. Já i moje slovenské příbuzenstvo jsme zvyklí na klobásu.

To je hrozny, co nektery lidi zerou! :-D

Klobasa je zaklad, kdyz uz tam teda musi bejt i ta zelenina ;-)

Presne tak. Leco nebo zelnacka cervena bez klobasy je jak jogurt bez mlika ... Klobasou se samozrejme mysli ta csabaiskeho typu, ne nejaky drubezi separovany poloparek...

hoši, hoši

v makru mají to, co je na fotce vcelku, tomu nekouká čabajka ani do zadele, možná tomu z dálky mává

k tomu slovenský tenkostěný papriky...., ale vy se klidně dál ládujte čabajkou  :yucky:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

A to jde? Řekl bych že to guláš s gulášovou chutí nebude - kde by se tam vzala"?

Právě vařím lečo, dávám domácí uzený bok a pochopitelně i chilli. Protože jsm doma sám, tak zvažuju, jestli si to dám jen s chlebem, nebo bramborem. Ale asi zvítězí lenost.

Takže chleba se pýct nebude.

Odkaz ke komentáři

Jj dal jsem chleba :-) sice nebyl čerstvej, ale byl po ruce. Ale protože jsem doma sám, tak jsem si tam prdnul vejce - manželka má raději jen zeleninový /s masem pochopitelně :-)/ Výborný!! Kam se fakt hrabou klobásy na opravdovský uzený. Navíc málo kdy trefim na "pravou" klobásu, je to samá napodobenina co se jen tak tváří a mate cenou.

Odkaz ke komentáři

Dnes na večeři tuňák s pečenou mrkví a petrželí a jako bonus skvělý jahodovo-borůvkový koláč od přítelkyně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...