gandalf Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Sakra, ale několikrát denně?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Dnes Lasagne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 jo klobása je základ, tu gothajem nenahradíš............ no nevím,základ do leča jsou anglická slanina nebo uzený bůček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 no nevím,základ do leča jsou anglická slanina nebo uzený bůčekno každý má svůj oblíbený recept.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 O víkendu jsem zase rozpálil webra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 no nevím,základ do leča jsou anglická slanina nebo uzený bůček To jsem ještě neslyšel. Já i moje slovenské příbuzenstvo jsme zvyklí na klobásu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 no nevím,základ do leča jsou anglická slanina nebo uzený bůčekTo je hrozny, co nektery lidi zerou! :-DKlobasa je zaklad, kdyz uz tam teda musi bejt i ta zelenina ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 To jsem ještě neslyšel. Já i moje slovenské příbuzenstvo jsme zvyklí na klobásu.Presne tak. Leco nebo zelnacka cervena bez klobasy je jak jogurt bez mlika ... Klobasou se samozrejme mysli ta csabaiskeho typu, ne nejaky drubezi separovany poloparek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 (upraveno) sem dostal dneska chut na humrovy chlebicky... Upraveno 2. července 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Klobasa je zaklad, kdyz uz tam teda musi bejt i ta zelenina ;-)U nás tak, že když už tam maso musí bejt, tak maximálně klobása. Jinak většinou z vlastní zeleniny a bez masa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 To jsem ještě neslyšel. Já i moje slovenské příbuzenstvo jsme zvyklí na klobásu. To je hrozny, co nektery lidi zerou! :-DKlobasa je zaklad, kdyz uz tam teda musi bejt i ta zelenina ;-) Presne tak. Leco nebo zelnacka cervena bez klobasy je jak jogurt bez mlika ... Klobasou se samozrejme mysli ta csabaiskeho typu, ne nejaky drubezi separovany poloparek...hoši, hošiv makru mají to, co je na fotce vcelku, tomu nekouká čabajka ani do zadele, možná tomu z dálky mávák tomu slovenský tenkostěný papriky...., ale vy se klidně dál ládujte čabajkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 No, do spravnyho gulase taky davas klizku a ne svickovou, zejo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 No tak třeba můj strýc má super zdroj na levné hovězí, takže guláš dělá normálně z pravé svíčkové. Když jsme mu řekl, že je barbar, jenom se řechtal.No, do spravnyho gulase taky davas klizku a ne svickovou, zejo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 A to jde? Řekl bych že to guláš s gulášovou chutí nebude - kde by se tam vzala"?Právě vařím lečo, dávám domácí uzený bok a pochopitelně i chilli. Protože jsm doma sám, tak zvažuju, jestli si to dám jen s chlebem, nebo bramborem. Ale asi zvítězí lenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 A to jde? Řekl bych že to guláš s gulášovou chutí nebude - kde by se tam vzala"?Právě vařím lečo, dávám domácí uzený bok a pochopitelně i chilli. Protože jsm doma sám, tak zvažuju, jestli si to dám jen s chlebem, nebo bramborem. Ale asi zvítězí lenost.Takže chleba se pýct nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Lečo ! Lečo zásadně jenom s chlebem .............a nejlépe čerstvým a leště teplým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Jj dal jsem chleba :-) sice nebyl čerstvej, ale byl po ruce. Ale protože jsem doma sám, tak jsem si tam prdnul vejce - manželka má raději jen zeleninový /s masem pochopitelně :-)/ Výborný!! Kam se fakt hrabou klobásy na opravdovský uzený. Navíc málo kdy trefim na "pravou" klobásu, je to samá napodobenina co se jen tak tváří a mate cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Dnes na večeři tuňák s pečenou mrkví a petrželí a jako bonus skvělý jahodovo-borůvkový koláč od přítelkyně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Dnes v tom vedro něco lehkého, studeného.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Dnes v tom vedro něco lehkého, studeného....taky dělám, jen tam dávám vřetena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se