Wagoneer Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Taky jsme začali s vŕeteny, ale dnes již do všeho "placatý špagety". Nějak nám to víc vyhovuje...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Příprava na večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Když tady vidím ty lehké parádičky, tak nevím jestli to sem vůbec dát ... ale jooo ... žena mi dopřála a ani v tomhle horku se nedalo odolat . Medium hov. steak + pečené brambory + majda ze zeleného pepře . Jsem prase a zpráskal jsem to celý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 se Ti vůbec nedivím............ .........kdo by taky odolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 No právě. A to jsem myslel, že v tomhle vedru to budou těstoviky, salátky a rejže ... omyl no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Takhle navečer po práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 V dnešním vedru něco lehkého : špagety s česnekovo-bylinkovým olejem, trochu cibulky, sušená rajčata a olivy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Co byste řekli na krevety na česneku s trochou chilli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Luxusní, ja je dělám s kokosovym mlikem a zelenýma fazolkama Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 kurňa a proč já tady do sebe rvu rohlíky s nějakým salámem.........a to mi to má teď jako chutnat jo ? Ještě že mám domácí salátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Luxusní, ja je dělám s kokosovym mlikem a zelenýma fazolkama To vypadá dobře, musím někdy vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 (upraveno) Strasne jednoduchý, uděláš curry pastu, po chvili na pánvi přidáš mliko a až se to provari, tak přidáš krevety a fazolky, osvedcily se mi od Bonduelle Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 5. července 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Moty, jak děláš tu curry pastu? Nebo dáváš kupovanou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Ja dnes na večeři Gothaj s octem a cibulí. V místních podmínkách docela exotika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Ja si rad vsechno pripravuju, a tady je to podle receptuhttp://www.bonappetit.com/recipe/shrimp-and-coconut-curry-with-green-beans Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Dneska jsme měli doma návštěvu, tak jsem se poprvé pokusil o tiramisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Zakládám na dobrotu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Vedro nevedro, když je hlad, spraví to krkovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 maso peti vuni ve sladkokysele omacce, shitake, bambusove vyhonky, na hnizde z thajskych nudli.. jen chilli jsem nemohl dat a tak by se v tomto pocasi hodilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Sem se spontáně rozhodl, že udělám té naší bandě na zítra do práce snídani. Šunkovo-sýrový šneci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se