Lamiczka Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Co to je / bude?Tipl bych ořechovka, máma má doma stejný 2 lahve, jednu už teda lehce hnědší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Ořechovka...foto je z úterý, dnes už je to černý jak bota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ořechovka...foto je z úterý, dnes už je to černý jak bota Teď jen doufej, že to tu neprojížděj celňoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Mám dotaz pro pamětníky. Před revolucí (možná i nějakou dobu po) bylo v Jindřišský na levý straně kousek od Václaváku francouzský lahůdkářství. Kromě jinýho tam měli i něco, co se asi dá nazvat slané záskusky (dorty). Sýrový, ale třeba taky humrový atd. V paměti mám, že to bylo skvělý, netušíte, kde dnes lze tyhle věci koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 No, na to si samozřejmně vzpomínám, Fruit de France se to jmenovalo , jen vůbec netuším, kde by se dalo nakoupit něco alespoň krapet podobného.Ale já nakupuji už dlouho dorty, chlebíčky, ale i SLANÉ DORTY na kulaťáku v Dejvicích.. http://www.svatebnidorty.cz/?page=cat&id=4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ano, Fruit de France. Díky za připomínku i za tip. Nicméně uvítám i další (tipy) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Jeste neni hotovo ale uz to zacina pekne vonet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Mám dotaz pro pamětníky. Před revolucí (možná i nějakou dobu po) bylo v Jindřišský na levý straně kousek od Václaváku francouzský lahůdkářství. Kromě jinýho tam měli i něco, co se asi dá nazvat slané záskusky (dorty). Sýrový, ale třeba taky humrový atd. V paměti mám, že to bylo skvělý, netušíte, kde dnes lze tyhle věci koupit?Něco podobného tuším zde http://www.paul-international.com/cz/produits/14.Sendvie-salaty-a-quiche.html ale nepamatuju se na původní vydaní (prodejnu ano,koláčky ne). Ty u Paula jsou moc dobré.. Upraveno 13. července 2015 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Díky za další tip, ale to taky není ono. Paul znám (fajn), ale to o čem mluvím, resp. na to mlsně vzpomínám byly spíš slané zákusky (nebo jako to nazvat), např. humr s majonézou v rosolu a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Nehledáš ty někoho, kdo dělá aspikový dorty? Něco jako tohle, nemají teda fotky http://www.apetitpraha.cz/slane-aspikove-dorty/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) To je jako by ses mě zeptal Nehledáš ty někoho, kdo dělá aspikový dorty? Něco jako tohle, nemají teda fotky http://www.apetitpraha.cz/slane-aspikove-dorty/To je jako by ses mě zeptal jaký hledám hodinky . Ale díky za další tip, to vypadá taky dobře. Škode absentujících fotek. Upraveno 13. července 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Já tam ujížděl na něčem takovém... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Vida další pamětník. Ono tam toho byly mraky. Super byly i ty sýrové. Ale na ty humrové (či krabí, to popravdě už nevím) vzpomínám nejvíc. Skoro mě napadlo, že by to mělo jít vytvořit doma. Základ by byl ten krabí koktejl, pak připravit aspik a dát to do formičky nechat vychladnout a ztuhnout. Jinak při hledání na netu jsem narazil na brutální zlo dnešní doby - všude nacpaný surimi tyčinky. To bych vraždil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Já chodil do ruský kultury kupovat "chatku" za pár korun a žrali jsme to s manželkou skoro denně k večeři lžící přímo z plechovky a k tomu lemtali bohemku, taková zlatá mládež no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Na chatku vzpomínají naši, to už mě nějak minulo, ale vím o čem je řeč . Bohužel otci zůstala dodnes náklonnost k bohemce (demi sec), takže ji na všech rodinných sešlostech proti vůli ostatních prosazuje a bohužel často prosadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Vysoký roštěnec a taková simple-pepper womajda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 lečo s klobásou, to jsem na to zvědav, čabajka je nakrájená, rajčata se paří, jdu krájet cibuli a papriku budu referovat, jak to dopadlo, ale zatím jsem z čabajky na pochybách... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 hoši, lečo s klobásou není pro mě, není to ono, ani chutí a ani konzistencí, takže příště klasika pršut bok, anebo uzenej bok před přidáním papriky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a hotovo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Lečo bude koukám něco jako guláš, sto lidí sto receptů Otec tam zas cpe (trochu lepší) točeňák. Já ho nedělám ani nejím, takže neumím posoudit. U nás dnes maso a zelenina na špejli, pečené brambory a česnekový dip. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Letos první polévka z dýně Hokaido /s dýňovám olejm/. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se