Návštěvník Kamil Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Nechtěl bys mě do podnájmu? Chleba mám svůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Dneska jsem si udelal adobo - kure, vareny ve smesi vocta, sojovky a vody a bylo to uzasny. Ta nezvykla sladkokysela vomacka bude asi navykova. Idealni jidlo do techdle dni. Recept:http://recepty.vareni.cz/kure-adobo/ Tak jsem to zkusil, jako vylepšení jsem kuře (dělal jsem tedy horní a spodní stehna) po vyjmutí z lázně strčil ještě na 1/4 hodinky na 200°C do trouby, aby se udělala kůrčička. Octu bylo na mě trochu moc, ale sto lidí sto chutí. Podával jsem s Basmati rýží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Snídaně šampionůtak tohle je tezka anglie:)) pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Sekacku jsem delal vcera Dneska mame medova zebra. sekacku bych ozelel, zebra vypadaj famozne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) Nechtěl bys mě do podnájmu? Chleba mám svůj. Chleba byl taky home-made Probral jsem ten podnájem se ženou, a prej ne - soráč, je to hrozná mrcha. sekacku bych ozelel, zebra vypadaj famozne.... Díky za pochvalu. Sekačka byla na přání otce, taky bych jí oželel. Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 No tak dobře, já tedy skromně. Domácí škvarková pomazánka s bylinkami a česnekem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Škvarkofku zbožňuju! Dneska jsem byl v Globusu, mimo jiné právě pro škvarky (domácí nemám) a neměli mrzáci - až ve středu, pak se na ní taky chystám.Krom bylinek (jakých) je to klasika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Sádlo mám domácí ze Slovenska, škvarky kupuju v Horoměřicích. Bylinky co dům dá, česnek dávám v prášku (spíš jsou to malý granulky) a přisoluji. A žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) dyt jsi tudle rikal ze uz jsi tyden nejedl a ted se cpes chlebem se sadlem a jeste to sem davas dnes kdyz jsem vynechal v ramci diety veceri, ze se nestydis!! :-) Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Kamile já se stavím? Mńam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Dýňovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Pěknej článek na daný téma http://www.martinhorsky.cz/britanie-v-utrzcich-novin/miluj-nebo-nenavid.php Jinak kromě M&S to mají i v Tescu. Článek pěknej, ale chtěl bych vidět, jak ten hustej lepivej klíh někdo dokáže namazat na banán .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Losos, basmati, nějaká ta zeleninka a bílé vínečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Hergot, ten Marmite co se tu sem tam objevuje mě láká na vyzkoušení, ale zároveň se toho fakt bojím Bude mi to chutnat, když jsem jako malý prase rád jedl chleba namazaný máslem a posypaný Vegetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Hergot, ten Marmite co se tu sem tam objevuje mě láká na vyzkoušení, ale zároveň se toho fakt bojím Bude mi to chutnat, když jsem jako malý prase rád jedl chleba namazaný máslem a posypaný Vegetou? No s máslem a vegetou bych to zrovna neporovnával , ale prostě tu zkus. V Tescu je mají za cca 50Kč, tak to zas není takovej risk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Povidláček: Mno, je to takový.. anglický. Chutná ti třeba brown sauce a hranolky s octem? Pak ti dost možná bude chutnat i Marmite:) Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Ah, velké, měkké hranolky nasáklé octem a hodně soli, mňaaam. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Ah, velké, měkké hranolky nasáklé octem a hodně soli, mňaaam.Ten ocet mi tam vadí, ale jinak lahoda....a HP sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) ...a k nim 30 cm smažený filet v křupavém těstíčku a remulada. Ach. Zlaté anglické časy. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Ten marmite mě tady tak zaujal, že jsem dneska musel vyarazit do Tesca abych to ochtutnal:-)Namazal lehce na bagetku a musim říct, že je to dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se