Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si udelal adobo - kure, vareny ve smesi vocta, sojovky a vody a bylo to uzasny. Ta nezvykla sladkokysela vomacka bude asi navykova. Idealni jidlo do techdle dni. Recept:http://recepty.vareni.cz/kure-adobo/

Tak jsem to zkusil, jako vylepšení jsem kuře (dělal jsem tedy horní a spodní stehna) po vyjmutí z lázně strčil ještě na 1/4 hodinky na 200°C do trouby, aby se udělala kůrčička. Octu bylo na mě trochu moc, ale sto lidí sto chutí. Podával jsem s Basmati rýží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechtěl bys mě do podnájmu? Chleba mám svůj.

Chleba byl taky home-made  :D Probral jsem ten podnájem se ženou, a prej ne - soráč, je to hrozná mrcha. 

sekacku bych ozelel, zebra vypadaj famozne....

Díky za pochvalu. Sekačka byla na přání otce, taky bych jí oželel. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Sádlo mám domácí ze Slovenska, škvarky kupuju v Horoměřicích. Bylinky co dům dá, česnek dávám v prášku (spíš jsou to malý granulky) a přisoluji. A žeru.

Odkaz ke komentáři

dyt jsi tudle rikal ze uz jsi tyden nejedl a ted se cpes chlebem se sadlem a jeste to sem davas dnes kdyz jsem vynechal v ramci diety veceri, ze se nestydis!! :-)

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Hergot, ten Marmite co se tu sem tam objevuje mě láká na vyzkoušení, ale zároveň se toho fakt bojím :D Bude mi to chutnat, když jsem jako malý prase rád jedl chleba namazaný máslem a posypaný Vegetou?  :sick01:  :rolleyes:

No s máslem a vegetou bych to zrovna neporovnával :lol2: , ale prostě tu zkus. V Tescu je mají za cca 50Kč, tak to zas není takovej risk :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...