Moty Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 (upraveno) jo a ještě jedna poznámka, žere se to samo, takže dělejte spíš víc;-) taky se to samozřejmě vyvaří, nemyslete si prostě, že jedna houska stačí, páč si dáte druhou a pak ještě bude ďobat z hrnce a oškrabávat tu napečenou BBQ se zbytky masa, prostě boží žrádlo, musím o víkendu udělat znova;-) Upraveno 25. září 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Jedu ve veprovym, za tri hodiny se de trhat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 (upraveno) neni to moc kasovity?.. chlap ma maso trhat Upraveno 25. září 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Jedu ve veprovym, za tri hodiny se de trhat! Pak se pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 neni to moc kasovity? Nvm na koho to bylo, ale taky jsem se toho trochu bál a proto jsem natrhané vepřové nevracel do výpeku - zredukoval a dochutil jsem šťávu separé a pak tím maso přelil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Pak se pochlub No nevim, nechci se v tom moc exponovat, sem vegetarian... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Diskuzi na téma tvoje vegetariánství už jsem tu někde potkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Chtel bych pro nasi vec ziskat co nejvic lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 To je rozhodně chválihodné. Jen bych jim asi zatajil, že ses pustil do trhaného vepřového - pokud to neni nějaká forma seitan-pork. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Chtel bych pro nasi vec ziskat co nejvic lidi.bl..c. jako ty tady moc není,škoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Vraby psal jsem, že ti fandím, ale osobní urážky vynech nebo se neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 (upraveno) bl..c. jako ty tady moc není,škoda.Nic. Budu si svyho hatera pekne pestovat, nevim, kdy ho budu potrebovat pouzit. Hoodnej vraby, hoodnej. Upraveno 25. září 2015 uživatelem Zmizík 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 .Nic. Budu si svyho hatera pekne pestovat, nevim, kdy ho budu potrebovat pouzit. Hoodnej vraby, hoodnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Já vytáhl z mrazáku domácí husičku na neděli, mám naloženého kapra na rybí salát a od rána budeme udit tak 30 kg domácího sýra. Prodloužený víkend jako malovaný. Foto budu postupně přidávat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 zbytek tunaka byl zmizen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Moty, na kolik stupňů to bylo v té troubě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 zbytek tunaka byl zmizen...Co je to srdíčko pod Wasabi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Takový krásný kousek vzácného masa a takhle to zničit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Co je to srdíčko pod Wasabi?meloun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Takový krásný kousek vzácného masa a takhle to zničit... znicit?ale to asi nebylo na mne, ze Upraveno 25. září 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se