Moty Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) jo a ještě jedna poznámka, žere se to samo, takže dělejte spíš víc;-) taky se to samozřejmě vyvaří, nemyslete si prostě, že jedna houska stačí, páč si dáte druhou a pak ještě bude ďobat z hrnce a oškrabávat tu napečenou BBQ se zbytky masa, prostě boží žrádlo, musím o víkendu udělat znova;-) Upraveno 25. září 2015 uživatelem Moty
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Jedu ve veprovym, za tri hodiny se de trhat!
montemar Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) neni to moc kasovity?.. chlap ma maso trhat Upraveno 25. září 2015 uživatelem montemar
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Jedu ve veprovym, za tri hodiny se de trhat! Pak se pochlub
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 neni to moc kasovity? Nvm na koho to bylo, ale taky jsem se toho trochu bál a proto jsem natrhané vepřové nevracel do výpeku - zredukoval a dochutil jsem šťávu separé a pak tím maso přelil.
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Pak se pochlub No nevim, nechci se v tom moc exponovat, sem vegetarian...
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Diskuzi na téma tvoje vegetariánství už jsem tu někde potkal
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Chtel bych pro nasi vec ziskat co nejvic lidi.
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 To je rozhodně chválihodné. Jen bych jim asi zatajil, že ses pustil do trhaného vepřového - pokud to neni nějaká forma seitan-pork.
vraby Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Chtel bych pro nasi vec ziskat co nejvic lidi.bl..c. jako ty tady moc není,škoda 1
Návštěvník Kamil Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Vraby psal jsem, že ti fandím, ale osobní urážky vynech nebo se neznám.
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) bl..c. jako ty tady moc není,škoda.Nic. Budu si svyho hatera pekne pestovat, nevim, kdy ho budu potrebovat pouzit. Hoodnej vraby, hoodnej. Upraveno 25. září 2015 uživatelem Zmizík
Andrew Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 .Nic. Budu si svyho hatera pekne pestovat, nevim, kdy ho budu potrebovat pouzit. Hoodnej vraby, hoodnej.
roura74 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Já vytáhl z mrazáku domácí husičku na neděli, mám naloženého kapra na rybí salát a od rána budeme udit tak 30 kg domácího sýra. Prodloužený víkend jako malovaný. Foto budu postupně přidávat. Sent from my iPhone using Tapatalk
lloffass Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Moty, na kolik stupňů to bylo v té troubě?
Andrew Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 zbytek tunaka byl zmizen...Co je to srdíčko pod Wasabi?
Hasňa Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Takový krásný kousek vzácného masa a takhle to zničit.
montemar Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Takový krásný kousek vzácného masa a takhle to zničit... znicit?ale to asi nebylo na mne, ze Upraveno 25. září 2015 uživatelem montemar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se