Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

jo a ještě jedna poznámka, žere se to samo, takže dělejte spíš víc;-) taky se to samozřejmě vyvaří, nemyslete si prostě, že jedna houska stačí, páč si dáte druhou a pak ještě bude ďobat z hrnce a oškrabávat tu napečenou BBQ se zbytky masa, prostě boží žrádlo, musím o víkendu udělat znova;-)

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vytáhl z mrazáku domácí husičku na neděli, mám naloženého kapra na rybí salát a od rána budeme udit tak 30 kg domácího sýra. Prodloužený víkend jako malovaný. Foto budu postupně přidávat.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...