Hasňa Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Bylo. To upečené je ten tuňák, předpokládám. Upraveno 25. září 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 jo tak.. uz mne napadaly nejaky ekootazky o niceni prirody... .. jinak ano, to peceny byl stejny druh masa, ale zena bohuzel jeste neobjevila kouzlo syroveho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Aha, ok. No, to eko se tam taky trochu plete, začíná to být čím dál vzácnější, ale šlo mi primárně o to upečení. Sashimi z tuňáka je lahůdka největší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Moty, na kolik stupňů to bylo v té troubě?vidíš to sem zapomněl napsat, bylo to na 160 st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Jo díky... A kližka teda. Já totiž posledně udělal chybu při výběru masa. Objevil jsem doma kus vepřové kýty, ale byť jsem ji pekl na málo stupňů a vcelku, tak to na konci bylo suché až hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dnešní uzení sýrů. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dnes jsem exceloval se snadným rychlým receptem na večeři, kterej vyloudil slzu dojetí v oku paní domácí. Bohužel není vyfoceno, bylo to sežráno rychlostí blesku. Tohle zvládne každej chlap a je to hrozně dobrý.Najdi si krůtu a měj jogurt. Bílej. Šáhni krůtě na prso a nakrájej z něj řízky velikosti menších řízků, co dělala babi na vsi. Dej bokem. Do mísy jebni jogurt a podívej se do skříňky, jestli tam je nějaké koření. Jebni ho do mísy taky. My jsme měli nějakou libanonskou směs, ale můžeš použít imho naprosto co chceš ( paprika, provensálské koření, chilli apod.) Osol krůtí řízky a jebni je k jogurtu. Omatlej řízky jogurtem a to tak, že pořádně. Dej do lednice a jdi na pivo. Nech pár hodin být. Po návratu rozpal troubu na 200 a seber dětem corn flakes. Lupínky rozdrť. Na jemnou strouhanku. Na plech dej pečicí papír. Vytahuj maso z té bílé sračky a ohňahněj to ve strouhance z kukuřičných lupínků. Pořádně. Klaď na plech vedle sebe jak myslivci na honu zajice a bažanty. Flákni to do té rozpálené trouby a nech do do zlatova a do křupava. Mně celkem tlusté řízky ( 2 cm) trvaly asi 25 min. Na talíři s kouskem chleba a salátem s hořčičnou zálivkou strašně dobrý štavnatý maso.A ano, můžete se tlemit, je to ňákej recept z takovýho mimi fóra nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 (upraveno) Dnes jsem exceloval se snadným rychlým receptemna večeři, kterej vyloudil slzu dojetí v oku paní domácí.Hehe, po tomhle se můžou naši hosté vždy utlouct Funguje to samozřejmě i s kuřecím, bez koření jen se solí a na pánvičce jako řízek.A je to moderně bezlepkové Upraveno 26. září 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Vy se mate. Me se ta trhana krkovice moc nepovedla, udelal sem to nejaky moc nasladko. Bylo toho skoro kilo a uz pomalu dojidam. Je mi tezko, mozna sem tam nemel davat jeste tri lzice sadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Vy se mate. Me se ta trhana krkovice moc nepovedla, udelal sem to nejaky moc nasladko. Bylo toho skoro kilo a uz pomalu dojidam. Je mi tezko, mozna sem tam nemel davat jeste tri lzice sadla.Kocour nepomůže? Kilo krkovice, to je kurňa bílkovin :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 No, udelal sem si k tomu cizrnu. Tak tu sem kocourovi dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 z cizrny dělej hommous. Skvělá věc. Já jsem si na tom zničil robot. Mixer tu kejdu neutáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 (upraveno) At si ho udela sam. Bude mu pet, to uz je ve veku, kdy by mne moh taky s necim pomoct. Upraveno 26. září 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Piju k tomu nejakou 15 IPU. Nevim nevim, jestli ta IPA je piti na celej vecer... Je to hrozne vyrazny a za chvili se to zprotivi asi........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Jakou máš? Já dnes nakupoval v Chlumci, taky už jsem měl v ruce jejich 15" IPU, ale nakonec jsem vzal 11" ALE. Chutná slušně a dá se toho vypít víc (není taky výrazný). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Mne chutnaj vsechny stejne. Ted sem to kupoval do petky v hospode a vlastne nevim, co to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dnes jsem exceloval se snadným rychlým receptem na večeři, kterej vyloudil slzu dojetí v oku paní domácí. Bohužel není vyfoceno, bylo to sežráno rychlostí blesku. Tohle zvládne každej chlap a je to hrozně dobrý.Najdi si krůtu a měj jogurt. Bílej. Šáhni krůtě na prso a nakrájej z něj řízky velikosti menších řízků, co dělala babi na vsi. Dej bokem. Do mísy jebni jogurt a podívej se do skříňky, jestli tam je nějaké koření. Jebni ho do mísy taky. My jsme měli nějakou libanonskou směs, ale můžeš použít imho naprosto co chceš ( paprika, provensálské koření, chilli apod.) Osol krůtí řízky a jebni je k jogurtu. Omatlej řízky jogurtem a to tak, že pořádně. Dej do lednice a jdi na pivo. Nech pár hodin být. Po návratu rozpal troubu na 200 a seber dětem corn flakes. Lupínky rozdrť. Na jemnou strouhanku. Na plech dej pečicí papír. Vytahuj maso z té bílé sračky a ohňahněj to ve strouhance z kukuřičných lupínků. Pořádně. Klaď na plech vedle sebe jak myslivci na honu zajice a bažanty. Flákni to do té rozpálené trouby a nech do do zlatova a do křupava. Mně celkem tlusté řízky ( 2 cm) trvaly asi 25 min. Na talíři s kouskem chleba a salátem s hořčičnou zálivkou strašně dobrý štavnatý maso.A ano, můžete se tlemit, je to ňákej recept z takovýho mimi fóra nebo co. je to strasne ctivy.. pripominas mi verbala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Tohle je přece styl Magdaléna Dobromila Rettigová a ne nějaký pošahaný verbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Husa je hotová. Pečeno 16 hodin na tymiánu a portském. K tomu zelí na červeném víně, balsamicu, badyánu, zázvoru, brusinkách a chlupatý knedlíky máčený v sádle. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Tak, a teď laskavě přijeď k nám a pomoz mi utřít ty žgryndy na stole, kalhotách a tabletu....:-):-)Móóóc pěkné ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se