Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

... ja se chystam na veprove, obalene ve smesi cukru, soli a sladke papriky, zatavene ve folii ve vakuu a pecene 40 hodin pri nizke teplote...

 

Sous-vide, pěkně! Pak se poděl, zda to stojí za to.

Četl jsem to pár měsíců zpět u Koko, ale zatim jsem se do toho nepustil.

 

http://www.menudomu.cz/uvod-do-sous-vide/

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...