Hasňa Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 (upraveno) Dnes simply clever, pečené kuře s tymiánem.Nestandardní byla jen příprava, zkusil jsem na doporučení kolegy kuře naložit na 24h do nálevu z cukru a soli. Upraveno 7. října 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 (upraveno) A stálo to nakládání za to? Vypadá to totiž moc dobře... Upraveno 7. října 2015 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Pro mě to nebyla žádná hitparáda, ale já obecně kuře tolik nemusim. Žena však byla chutí nadšená, což je hlavní Je to trochu jiná chuť než klasické kuře, o dost výraznější, ale maso je celkově jemnější a i přes delší pečení nebylo vysušené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 .. neni to /dnesni/ ano sefe, uz trochu ve stylu monty python? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Ta vylitá paní je inventář?? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 jo. rek bych, ze honorovana bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Ta vylitá paní je inventář?? :-)tvl ta byla dokonalá............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Přítelkyně dnes na večeři dělala dýňové gnocchi se slaninou, šalvějí a čerstvým sýrem. Fotka nic moc ale byla to lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 batatovy bramborak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Hoši super, jak dýňové gnocchi tak batátový bramborák, oboje určitě prubnu.--- Trhané vepřové numero due - tentokrát experimentuju a tak se peče ve směsi jablek, cideru, jablečného džusu a pár dalších přísad.Jsem zvědav, co z toho bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 ... ja se chystam na veprove, obalene ve smesi cukru, soli a sladke papriky, zatavene ve folii ve vakuu a pecene 40 hodin pri nizke teplote... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 tak to už je moc i na mě............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 (upraveno) ... ja se chystam na veprove, obalene ve smesi cukru, soli a sladke papriky, zatavene ve folii ve vakuu a pecene 40 hodin pri nizke teplote... Sous-vide, pěkně! Pak se poděl, zda to stojí za to.Četl jsem to pár měsíců zpět u Koko, ale zatim jsem se do toho nepustil. http://www.menudomu.cz/uvod-do-sous-vide/ Upraveno 11. října 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 A jeden kulinářsko-estetický zážitek :-) /mangoldový závin, pochopitelně s masem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 ta kapsaicinova kytka je uzasna.. jen privonet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Já si dnes trochu kapsaicinu dovezl z podkrkonoší. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Vepřové se zázvorem a zeleninou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 .....masový koule... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Sakra, ty vypadají ďábelsky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se