Návštěvník Zmizík Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Jasně, svůj, akorát sem použil cizrnu z plechovky, tu takovou vapeur. Takže cizrna, tahini, volej, česnek citrón a ledová voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Jak dopadly prsa? neviděl jsem žádnou dokumentaci?;-) Právě že nedopadly moc dobře, tak jsem to ani nefotil. První (ze dvou) jsem načal v pondělí, po tom týdnu. V řezu to bylo pěkný, podobně jako sušená šunka. Jediná chuť ale byla sůl, slaný to bylo jak prase. Ikdyž tam byly bylinky, cukr, ta pomerančová šťáva, nic z toho nebylo cítit. Přesto jsem k tomu spáchal jablečný čatný, ale ani to to bohužel nezachránilo, takže jsme se ženou párkrát zobli "aby se neřeklo" a nakonec to putovalo do vodpadu. Nj, ne vše se podaří nebo zachutná Jsem poučen, příště kachní prsa jedině klasika - medium, se šťouchačkama a brusinkovým přelivem. Esli to chcete přesto vidět live, můžu dneska jakože připravit a nafotit to druhý prso, který tam pořád hnije zabalený.Pak je to k dispozici = free-konzumaci, kdyby měl dneska nějaký gurmán-experimentátor cestu přes Prahu 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Já dnes Waldorf salát s vychytávkou - karamelizovaným celerem (moja ho obyč nejí...), fotka starší, nechtělo se mi to dnes fotit, měl jsem hlad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 koukám, že do něj dáváš i hroznové víno, dle uplně původního receptu;-) taky to musím zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Přesně tak, pošlu ti recept, jestli chceš... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Hoď recept sem. Salát vypadá prudce jedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Za publikaci receptu na dobrý Waldorf se také skromně přimlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Chlapi, nic tajnýho, obšlehnul jsem to tady: http://www.gurmanka.cz/2009/03/waldorf-salat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Díky, ten karamelizovanej celer a ořechy mě lákají, ozkouším o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Doma Waldorf dělám z řapíkatého celeru, ale tenhle taky zkusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Dnes jsem při práci z domova v polední pauze spáchal panenku Wellington. Možná to na talíři nevypadá úplně super, ale chuťově to stojí za to. Ještě bych měl poslat fotku kolegům, co dnes jedli v kantýně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Chlapi, nic tajnýho, obšlehnul jsem to tady: http://www.gurmanka.cz/2009/03/waldorf-salatDík. Gurmánku znám, ale tenhle recept mi nějak unikl celkově. A to mám celer hodně rád. Zítra bude salát na večeři. Ráno jsem si při vaření kuřecího vývaru ještě střihl omeletu co dům dal na snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Dnešní oběd - halibut, salát s čekankou a balsamikem, rozpečená bageta s česnekem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 13 hodin pecena kachna, knedlík zelí po vyndani u trouby se to v podstatě rozpadlo Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 sama vysoka gastronomie.. ja dnes jen maso.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 U nás bylo na oběd domácí kuřátko na paprice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 jo jo, maso je dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Já ho dostal dnes čerstvě vyuzený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Chlapi, nic tajnýho, obšlehnul jsem to tady: http://www.gurmanka.cz/2009/03/waldorf-salatDnes došlo na Waldorf k večeři. Ještě jednou dík za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Samé dobroty pánové! Nevim kdo mi dělá větší chutě Jak dneska udělal kuřecí paličky ala KFC, domácí hranolky a nějaké to zelené aby se neřeklo. Za chvilku jdu na dezert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se