Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Jak dopadly prsa? neviděl jsem žádnou dokumentaci?;-)

 

Právě že nedopadly moc dobře, tak jsem to ani nefotil. První (ze dvou) jsem načal v pondělí, po tom týdnu. V řezu to bylo pěkný, podobně jako sušená šunka. Jediná chuť ale byla sůl, slaný to bylo jak prase. Ikdyž tam byly bylinky, cukr, ta pomerančová šťáva, nic z toho nebylo cítit. Přesto jsem k tomu spáchal jablečný čatný, ale ani to to bohužel nezachránilo, takže jsme se ženou párkrát zobli "aby se neřeklo" a nakonec to putovalo do vodpadu. Nj, ne vše se podaří nebo zachutná :) Jsem poučen, příště kachní prsa jedině klasika - medium, se šťouchačkama a brusinkovým přelivem.

 

Esli to chcete přesto vidět live, můžu dneska jakože připravit a nafotit to druhý prso, který tam pořád hnije zabalený.

Pak je to k dispozici = free-konzumaci, kdyby měl dneska nějaký gurmán-experimentátor cestu přes Prahu 9 ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, nic tajnýho, obšlehnul jsem to tady: http://www.gurmanka.cz/2009/03/waldorf-salat

Dík. Gurmánku znám, ale tenhle recept mi nějak unikl celkově. A to mám celer hodně rád. Zítra bude salát na večeři.

 

Ráno jsem si při vaření kuřecího vývaru ještě střihl omeletu co dům dal na snídani.

 

f49596f99d2b96e44fa59884169877aa.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...