lloffass Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Tohlecto mám rád, hned hotové, žádná práce a na talíři pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Tohlecto mám rád, hned hotové, žádná práce a na talíři pecka... To není pecka, to jsou zrníčka z těch cherry rajčat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 To není pecka, to jsou zrníčka z těch cherry rajčat. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 (upraveno) Neska pica. Nemam na ní rád tunu věcí, takže kípitsimpl - smetanový základ (půl kelímku zakysky, lžíce 33% smetany, dvě lžíce mascarpone, česnek), parmazán, mozzarella, slanina. Fajn by byla třeba ještě rukola, ale nebyla na krámě. Na těsto jsem tentokrát neměl čas ani energii, tak jsem zkusil z Lidlu a celkem pohoda. Upraveno 12. května 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Tak Mikluš+Hejduk trolling nakonec vyústil v tohleto. První díl poněkud slabší, ale líbí se mi, jak Stream zaexperimentoval s virálním úvodem.:-Dhttps://www.stream.cz/zrouti/10010434-1-epizoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Tak Mikluš+Hejduk trolling nakonec vyústil v tohleto. První díl poněkud slabší, ale líbí se mi, jak Stream zaexperimentoval s virálním úvodem.:-Dhttps://www.stream.cz/zrouti/10010434-1-epizodaJá se teda bavím od začátku. ... nejdřív Miklus,potom Míra a ted orgasmus nad bobika. ..Tohle se fakt povedlo. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 (upraveno) Mikluš a Hejduk bomba! Jsem zvědav, co bude dál Dneska jen taková rychlovka - hovězí ragú s koriandrem a jarní cibulkou, k tomu jasmínovka. Zítra to ale bude něco trochu spešl, coq au vin neboli kohout na víně. Upraveno 14. května 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Tady jsou parádičky. Špagety musím zkusit, vypadá to lehce, to se nedá říct o dnešním prvním "samo-domo" experimentu s hamburgerem, ten byl vydatný, ale jdu rubat dřevo, takže energii vydám "za dva" . Chutnalo to lépe než vypadalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Lehká večeře. Ceviche a quacamole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Luxus na talíři.dalsi povedený dil.nad oslici Mirkou jsen se zasmál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Tradiční žemlovka z husích vajíček je TOP ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Lehká večeře. Ceviche a quacamole.Mohl bych tě poprosit o tvůj recepis na guacamole? Mně se mrcha vždycky rozkydne a nějak nepovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/classic-guacamole/#l8YumC62Pir6213L.97 akorát kvůli dětem tam nedávám chilli, ale bez koriandru to není ono, ten je nutností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Gracias Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Jj, čerstvý koriandr podmínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 a avokádo musí být zralý, protože není nic horšího než tvrdy avokádo a nemít koriandr, jednou sem to zkusil, ale šlo to do záchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Máme doma furt cca 10 kusů a postupně to dozrává, žena už to má vychytané, dobré to má jako nedávno v Mexiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 My kupujem ty zralý. Jsou tak dobrý, že občas vemu lžičku, sůl, pepř a zdlabu ho na posezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Máme doma furt cca 10 kusů a postupně to dozrává, žena už to má vychytané, dobré to má jako nedávno v Mexiku čéče, to je dobrej nápad, je to jak banán, že to postupně dozraje;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 obcerstveni na prvni den maturit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se