Návštěvník Zmizík Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Řízečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 ne! ..krůtí ŘÍZEČKY.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Teplý nebo studený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 O vikendu burgery a coleslaw Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Máš to parádní!!! pls pošli mi recept na Coleslaw, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Taky bych měl zájem o recept na ten Tvůj Coleslaw prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 (upraveno) uplně jenoduše na jemno zelí, nastrouhat mrkev, kysaná smetana a bílý jogurt a už jen sůl a pepř, žádná věda, zkoušel sem cibuli, dle zaručeně pravých KFC receptů a doma se to nechytlo JInak sem ho dělal z 900g kulaté pleci a 300g krku, jen namlít, promíchat, do masa nic a na povrh sul a hodně pepře, otačím na grilu jen 1x, pak dám čedar a nechám rozpustit Edit: jo a to co je pod masem je majonéza, kečup, worchester, tabasco, rum/brandy/bourbon a do toho ledový salát, výhoda je ta, že ten salát v tom drží a nepadá ven Edit 2: výborná vychytávka je bílá/červená cibule na cca 0,4 cm kolečka zalít rýžovým (nějaký jemnější) octem a posolit, klidně 2 hod předem a občas prohodit, krásně to zkřehne, ztratí se cibulová štiplavost a zůstane jen super chuť, jedí to v klidu i děti Upraveno 17. května 2016 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 uplně jenoduše Díky moc za komplet recept! Jinak ono s tím Coleslawem je to alchymie. Takové chuti, jako má zmíněné KFC se mi nedaří dosáhnout, protože to zelí a to ho krájím na ultra-jemno, je i po zjemnění smetanou stále lehoulince pikantní - má takovou tu svojí chuť, ale bílý jogurt tam nedávám, to zkusím. Několikrá pomohlo jej nechat odležet den v lednici a ta smetana ho zjemnila, ale stále to nebylo TOP. Cibulku dávám zlehka také. Zkusím Tvůj recept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Zkus v prvni fázi lehce nasolit jen zelí a drsne ho promackej, zkrehne a chut se taky zjemni, pak trochu olivace Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 (upraveno) @coleslaw: Dělám prakticky první variantu (smetana+mayo, více v textu na odkazu) od Cuketky, ale navíc nechávám zelí vypotit. A rozhodně doporučuji konzumovat až druhý, nebo lépe třetí den. Coleslaw totiž nevadne, ale zraje http://www.cuketka.cz/?p=191 //edit: Jo a samozřejmě, burgery vypadaj naprosto fantasticky! Já bych asi dal přednost klasické bulce, ale to už je fakt jen detail Upraveno 17. května 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Díky pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Ještě jeden tip - udělat klasický restaurační salát z bílého zelí a mrkvový,ten zelný je jen cukr, sůl a ocet, mrkvový je cukr, sůl a citrónovou šťávu,(zelný musí dva dny ležet aby se zelí proleželo),potom smíchat a přidat majonézu, případně zakysanou smetanu a jogurt, co kdo rád. Do coleslawu si občas přidám najemno nakrájený řapíkatý celer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Zajímavý tip, takže alfa a omega zelných salátů je opravdu nechat je odležet delší čas než jeden den ... no, vyzkouším to, protože tohle já můžu především k řízečkům a masu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 V lednici ti hotový zelný salát vydrží u uzavřené plastové krabičce v pohodě i týden,dělám ten popsaný základ a pak už se to da dotvořit podle nálady - kopr, nebo třeba křen(ten je lepší v salátu z červeného zelí).A krájení - nic lepšího než V kráječ prostě neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Neska pica. Nemam na ní rád tunu věcí, takže kípitsimpl - smetanový základ (půl kelímku zakysky, lžíce 33% smetany, dvě lžíce mascarpone, česnek), parmazán, mozzarella, slanina. Fajn by byla třeba ještě rukola, ale nebyla na krámě. Na těsto jsem tentokrát neměl čas ani energii, tak jsem zkusil z Lidlu a celkem pohoda.Zkusil jsem taky, přidal jen špenát a vajíčko na vrch a fakt dobrota... ani vyfotit jsem nestihl :-)Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Zkusil jsem taky, přidal jen špenát a vajíčko na vrch a fakt dobrota... ani vyfotit jsem nestihl :-) Díky za tip.Heh, přesně tak jsem jí dělal předevčírem Zbylo mi těsto, tak jsem udělal stejný základ, jen slaninu jsem tentokrát nakrájel na kostičky, aby se tak nesmrskla. Přidal jsem baby špenát a vejce a bylo to o stoprocent lepší jak ta první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Robert mele maso. Míra mele sra*ky. Parádně se to rozjíždí (Luxus na talíři- Sekaná s humrem) Každopádně, když jsem viděl tu svíčkovou, tak jsem si vzpomněl na minulý víkend, kdy jsem se poprvé pustil do filet mignon Rodičům od mojí jsem musel propéct durch. Já rád takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Těstoviny s ricottou,salátek a bandita :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Vcerejsi rychlovka - pstruzi na grilu, decka mely filatko, nic nez cerstva ryba, bylinky a morska sul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Dneska a další tak dva dny (ne že by nám to vadilo ) budem dlabat pečenou pražskou šunku. Upraveno 30. května 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se