tommas4 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Právě doručeno přímo z Arménie . . . sušená vepřová panenka ve směsi pronikavě vonícího koření,kuwa tohle je normálně porno. Upraveno 13. června 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Obávám se že nedá, dárek od přátel. Edit - omlouvám se, není to panenka ale svíčková. Evidentně to nedělají jen v Arménii,podrobnosti zde na wiki - https://en.wikipedia.org/wiki/Pastirma Upraveno 13. června 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Tak hlavně to nemusí být jen sušené naložené hovězí, ale i vepřové nebo jehněčí. Standardní pastrami, které lze koupit i v Praze nebo Německu v supermarketu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Mam narozky, tak jsme si trošku dopřáli - tygří krevety a hřebenatky, jen tak simply s trochou šalotky, česneku, bílého vína a másla. Nakonec jsem ještě do pánve hodil větvičku rozmarýnu na ovonění a na závěr trocha petržele. Jako příloha bageta s rozmarýnem. Vše Globus. Upraveno 14. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Všecko nejlepší! A na zdraví!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Teda kdybys neměl narozeniny, tak bych tě s takovou provokací před půlnocí poslal do háje. To není fér. Ale že máš teda ty narozeniny, tak gratuluju, doufám, že chutnalo (asi určitě ano) a jdu si alespoň ukrojit kus uheráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Taky mam hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Hřebenatka...a ja si porad rikal jak se scallop rekne cesky. Diky a vsechno nejlepsi! Ja je mam rad zabalene ve slanine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Díky za přání kluci! A jako vždy omluva všem, kterým to způsobilo večerní obtíže // příště to sem hodím asi až ráno ; jenže to zas budou psát Ti, kdo nestihli snídani // @kloubik: Já zas zkoumal, jak se hřebenatka řekne anglicky, bo sem to házel taky na Insta Dík za tip s tou slaninou, příště zkusim - dělal jsem je včera úplně poprvé, byl to takový impulzovní nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Hřebenatka...a ja si porad rikal jak se scallop rekne cesky. @kloubik: Já zas zkoumal, jak se hřebenatka řekne anglicky, bo sem to házel taky na Insta Dík za tip s tou slaninou, příště zkusim - dělal jsem je včera úplně poprvé, byl to takový impulzovní nákup.A kdybyste si je chteli dat v nemecky mluvicich zemich tak to jsou Jakobsmuscheln. Jen tak pro poradek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Pro úplnost i u nás se někdy používá označení mušle svatého Jakuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 No a aby to bolo uplne komplet, tak sa zvyknu robit na masle, ale pomerne zprudka, ze na nich vznikne taka krusticka (u teba ju nevidim, preto to pisem), samozrejme z vnutra nemaju byt surove, avsak zgumavateju aj ked ich prepecies... Je to s nimi celkom veda, nie len v ich pomenovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 A kdybyste si je chteli dat v nemecky mluvicich zemich tak to jsou Jakobsmuscheln. Jen tak pro poradek. A v Belgii, odkud pocházejí, jsou to Jacobusmosselen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Pro úplnost i u nás se někdy používá označení mušle svatého Jakuba Aha, to jsem nevedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Včera jsem na kanále Mňam viděl nějaký duel dvou kuchařů a jeden z nich dělal takový celkem obyč rybí sendvič, který jsem se rozhodnul prubnout. Skládá se vlastně jen ze tří ingrediencí, ikdyž těch základních je samozřejmě víc. Rybí filety - oni měli tresku, mě se v Tescu nezdála tak jsem vzal Halibuta/Pangase,osmažené v skoro-klasickém trojobalu - mouka, vejce, strouhanka z toustového chleba a rozmarýnu,domácí tatarka - klasická mayo + šalotka + kapary + kys.okurka,pečivo - oni měli nějaký supr-čupr chleba jeden plátek vysokej jako dva-tři plátky našeho tousťáku ; já dal ten větší "emerickej" tousťák a jako Paul Walker, bez kůrky Dobrý to bylo. Ačkoliv to nakonec byla docela patlačka. Aspoň jsem si zas procvičil metlo-skill při šlehání majonézy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Aha, to jsem nevedel Pst, to je jen mezi kuchyňskými maniaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Od mojej milej dnes hovadzie stehno s plackou. Ako zahustovadlo je pouzita cvikla na drobno v konzistencii ako pretlak. No velmi dobre..a baterka v hodinkach skoncila prave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Dobrý, poděl se o recept. Jen menší rýpnutí - takhle v tý misce mi to trochu připomíná naservírovanou večeři pro psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Aspoň jsem si zas procvičil metlo-skill při šlehání majonézy.Všechno paráda, vypadá to i dost dobře, ale jen mne zarazilo, ty děláš tatarku metlou? Asi to není špatně, ale přijde mi to moc pracné, zbytečně. My si ji doma také děláme vlastní a čerstvou, ale turbo-šlehačem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se