Lamiczka Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Jak říká kamarádka - nejlepší bílej jogurt je do salátů zakysaná smetana Doma se zakysanou smetanou děláme i hlávkový salát, žena se na to prvně tvářila dost nejistě, když to viděla poprvé, od té doby dost otočila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Jak říká kamarádka - nejlepší bílej jogurt je do salátů zakysaná smetana Doma se zakysanou smetanou děláme i hlávkový salát, žena se na to prvně tvářila dost nejistě, když to viděla poprvé, od té doby dost otočila....Já dávám i kopr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Souhlas a v té kombinaci se zeleninou to není ani těžké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 pozor, strasne sa potom grga teda aspon mne Smetanu do vokurek??? To slyšim prvně Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Maxel: diky, uz vim co bude v sobotu na obed chlapi s tema okurkama - kopr, mata, a za chvili mame tzatziky , je fakt, ze s jogurtem a koprem jeste kdyz se to da nachladit tak je to pecka na leto ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Včera jsem si tam dal kopr, špatné to nebylo, ale cibulka je cibulka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Však na "cecíkách" nic špatného není - poslední dobou si je dávám k "závodkovým" jídlům mnohem radši než obligátní tatarku + okurkovej salát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 (upraveno) Naloženo jest: krůtí steaky s bylinkama a citrónovým pepřem, kuřecí vykoštěné stehenní v sladko-pálivé BBQ. Doufam v lepší grilovací podmínky na zítra, jinak to pude na pánev. Upraveno 25. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Kdo z vás má takový komfort? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 To je nápad. Ten granát mám, v pondělí jdu vysomrovat nějakou nepovedenou flašku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Nebo pumu 500 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Je to ten gril z takovýho toho divnyho muzea? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 (upraveno) po nejake dobe zase trocha relaxu pri vareni - v patek domaci burgry z hoveziho s bylinkama, cibulkou na hnedem cukru s whiskou, rajcetem, chalapenos, domaci majo a chedarem - jeste dneska mam vysazene panty na hube no a dneska inspirace Maxelem, tzn. domaci holandani - kombinace namletych krutich prsou a vykostenych kurecich stehen, nejaka ta bylinka ze zahrady, toustak nahrazen rozmichovanym rohlikem a smazene na oleji s trochou masla a jako priloha lehky brsalat s jarni cibulkou, cervenou cibuli, nakladackami, koprem, jogurtem, peprem a zastrikem vinnym octem - tak, tak jsem stihnul cvaknout fotku, bylo to jak pri naletu kobylek Upraveno 26. června 2016 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 wow for dan83... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Paráda! Ten burger vypadá fakt skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 kuci diky, ted prejdu do vlakna Kila dolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 S nadsázkou někdy řikam, že dvakrát týdně fitko a jednou squash chodim jen proto, abych se mohl občas dobře nažrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Já jsem spíš přes pečení, ale tak přidám trochu domácího snažení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 i obycejna vesnicka "cina" udela obcas radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Tyhlety czech-číny taky můžem, dá se to dělat na iks různejch způsobů. Jinak s příchodem potomků nastává čas také na jiný druh kulinařiny - tohle teď letí u nás. Mini-gnocchi (Lidl, skvělé!) se smetanovo-sýrovou omáčkou na kari (plus kurkuma a garam masála), na vrch pár kousků osmažené slaniny. Nakonec do směsy vmíchám kousek másla a malou lžičku medu (nebo javorového sirupu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se