Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Naloženo jest: krůtí steaky s bylinkama a citrónovým pepřem, kuřecí vykoštěné stehenní v sladko-pálivé BBQ.

Doufam v lepší grilovací podmínky na zítra, jinak to pude na pánev.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po nejake dobe zase trocha relaxu pri vareni - v patek domaci burgry z hoveziho s bylinkama, cibulkou na hnedem cukru s whiskou, rajcetem, chalapenos, domaci majo a chedarem - jeste dneska mam vysazene panty na hube  :lol2:

 

no a dneska inspirace Maxelem, tzn. domaci holandani - kombinace namletych krutich prsou a vykostenych kurecich stehen, nejaka ta bylinka ze zahrady, toustak nahrazen rozmichovanym rohlikem a smazene na oleji s trochou masla a jako priloha lehky brsalat s jarni cibulkou, cervenou cibuli, nakladackami, koprem, jogurtem, peprem a zastrikem vinnym octem - tak, tak jsem stihnul cvaknout fotku, bylo to jak pri naletu kobylek 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem dan83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem spíš přes pečení, ale tak přidám trochu domácího snažení :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhlety czech-číny taky můžem, dá se to dělat na iks různejch způsobů.

 

Jinak s příchodem potomků nastává čas také na jiný druh kulinařiny - tohle teď letí u nás. Mini-gnocchi (Lidl, skvělé!) se smetanovo-sýrovou omáčkou na kari (plus kurkuma a garam masála), na vrch pár kousků osmažené slaniny. Nakonec do směsy vmíchám kousek másla a malou lžičku medu (nebo javorového sirupu).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...