Radek124 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 ...a co teprv ve smetanovém bešamelu s listovým špenátem a gorgonzolou! Rýže samozřejmě čerstvě uvařená s cibulí s hřebíčkem, žádný smrdutý "parboiled" plastik ze závodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Středeční rychlovka na grilu. Housky jsou teda z Lidlu nějaké selské či co, ale opečené jsou moc fajn. Nejvíc času zabrala karamelizovaná cibule a ani není vidět. Upraveno 13. července 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Mimibazar jede! Upraveno 13. července 2016 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Tvl co to je? Batole v hovězím županu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Bacha na tydle vomyly ciwe - řikal přece JAKO z nemluvněte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Jo táááák. Díky za upozornění už nám ve čtvrti pomalu docházeli haranti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 To bylo na tombeda voe - si neviděl Což takhle dát si nemluvně, teda špenát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Tombed: pecka, recept? Spunty mam dva Upraveno 13. července 2016 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Dneska sem to už projel, ale zejtra asi taky prubnu. Ale mam jen jednoho, tak kdybyste mohl někdo postrádat, SZ-me. Já teda nudně pečená kuřecí stehýnka marinovaná v takové asijské směsi (samodomo), k tomu pečené brambory s česnekem a cibulí a redukovaná šťáva s chilli a javorovým sirupem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Taxem eště vyšvihnul dezert v amerikn stajlu: mini-palačinky (Lidl), krém s zakyskou a mascarpone, javorový sirup a borůvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Včera cheeseburger se slaninou a dvěma sýry / ementál a grana padano. Foto jen z přípravy, foodstyling se tentokrát moc nepoved. Dneska kejta z vepře s omáčkou z gorzonzoly a br.noky. Upraveno 15. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Maxel is back po jednostrankovem pustu, ta panev vypada supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ja si koupil novou hracku, tak beru lumpy do kempu pod stan na vikend, uz se tesim na to vareni v prirode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 http://www.cadacinternational.com/products/camping-range/safari-chef/?variant=safari-chef-lp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Včera cheeseburger se slaninou a dvěma sýry / ementál a grana padano. Foto jen z přípravy, foodstyling se tentokrát moc nepoved. Dneska kejta z vepře s omáčkou z gorzonzoly a br.noky.Ten horní obr. je ok, ale ta pánev mi přijde jakoby předjedená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ten horní obr. je ok, ale ta pánev mi přijde jakoby předjedená...Každopádně už je to sežrané, takže ať "předjedená" znamená cokoliv, už to vlastně ani vědět nepotřebuju. Taky se někdy pochlub svým kulinářským výtvorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Každopádně už je to sežrané, takže ať "předjedená" znamená cokoliv, už to vlastně ani vědět nepotřebuju.Taky se někdy pochlub svým kulinářským výtvorem.Já se do takových věcí nepouštím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Já se do takových věcí nepouštímSe pochlub těmi, do kterých se pouštíš.Co jsem projel Tvé příspěvky tady, tak komentovat Ti už jde, zkusil bych to posunout na další úroveň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Maxel is back po jednostrankovem pustu, ta panev vypada suprFenks! Byl jsem mimo domov. Dontvory, už se nikam nechystam. Dneska sem koupil v Lidlu novej gril (za vosmikilo sem ho tam nemoch nechat) a pěkné steaky, tak se na to zítra vrhnu. Akorát nvm, co k tomu - myslel jsem hříbkovou omáčku a domácí hranolky. Furt teď ale do všeho s*ru smetanu, tak bych si nechal poradit co místo toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se