gandalf Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Já jsem dnes dělal dýňovou polévku a osmaženou houskou a dýňovým olejem /klasika/, potom nějaký marinovaný kuřecí prsa s výbornou asijskou rýží a orestoval jsem k tomu i patizón. Prej dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Kolik přijde takové dýně do těstovin?Mám dva kousky na zahradě který netuším jak zpracuju.Na 500g těstovin jsem dal 2 cibule, 6 stroužky česneku, 25dkg slaniny, půlku dýně a 2 kelímky ricoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 To asi nebude stejná dýně o váze 25 kilo jako mám já na zahradě, že? Mám dvě, kdyby si někdo z Olomoucka chtěl udělat dýňové hody tak jednu za odvoz přenechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Dojedu:-) Kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 (upraveno) Dnešní oběd v Globusu Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Globus (Čakovice) se IMO poslední dobou dost zhoršil. Od nás tam jezdila na dlabanec půlka fabriky a dneska už skoro nikdo. Porce dolu, jídlo porát na jedno brdo, atd. U nás dneska steaky-tříprsťáci z krkovice, tři dny naložený ve směsi bylin (rozmarýn, libeček, estragon) a sušeného zázvoru. Pak zprudka na gril a nakonec dopéct v troubě. K tomu redukovaná šťáva a salát z leďáku a polníčku, sušených rajčat a parmazánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Tak chrono / kuli setkání - viz. nějaké dvě tři stránky zpět: s Maxelem jsem ve spojení a je pro, to je asi nejdůležitější místo konání Jeseníky, víkend s přespáním, rodina s sebou vítána, pet friendlycenově v klidu, je to u nás, takže to vymyslím rozumně termín připadá v úvahu 21-23. říjen asi nemá smysl něco organizovat pokud by jsme byli jen tři nebo čtyři,zkuste prosím napsat kdo máte předběžně zájem, pokud se to vyvinesprávným směrem tak k tomu založím zvlášť vlákno ve srazech rovnou dopíšu i Maxela samozřejmě ---- tommas4Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Fakt nemam čas na nic a vždycky když něco koupim tak se mi to zkazí ... všechno ... mě se zkazily i vajíčka .. jelikož doma skoro nejsem a nemám čas vůbec na nic]Hlásku nemam cas miliju;) předpokládám, ze kvůli praci, to dovedu pochopit pokud je to TVOJE firma, jinak je to blbost. Člověk proste zrat musí. A bageta z benzinky jídlo neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Hele domů přijdu ve 2 ráno a vstávám v 7 a moje firma to není ... ale v práci se celkem slušně najím ... jelikož dělám v jednom gastro zařízení ... ale doma buď vůbec nejsem a když jo tak otevřu lednici a vyházim všechno zkažený ... a je zas prázdná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Chrono / kuli setkání místo konání Jeseníky, víkend s přespáním, rodina s sebou vítána, pet friendlycenově v klidu, je to u nás, takže to vymyslím rozumně termín připadá v úvahu 21-23. říjen ---- tommas4Maxelnividic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Chrono / kuli setkání místo konání Jeseníky, víkend s přespáním, rodina s sebou vítána, pet friendlycenově v klidu, je to u nás, takže to vymyslím rozumně termín připadá v úvahu 21-23. říjen ---- tommas4Maxelnividicsect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Chrono / kuli setkánímísto konání Jeseníky, víkend s přespáním, rodina s sebou vítána, pet friendlycenově v klidu, je to u nás, takže to vymyslím rozumně termín připadá v úvahu 21-23. říjen----tommas4Maxelnividicsect Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Chrono / kuli setkánímísto konání Jeseníky, víkend s přespáním, rodina s sebou vítána, pet friendlytermín připadá v úvahu 21-23. říjen----tommas4Maxelnividicsect TittusRadek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Pizza, doma zvaná picina Těsto by Lidl + smetanový základ s česnekem a trochou goudy, baby špenát, cibule, slanina a parmazán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 picina vypada vyborne, ja ted dojel domaci utopence, fotku jsem nestihnul jinac: tommas4Maxelnividicsect TittusRadek124dan83 uvazujte jak to spachame, jestli kazdy neco doveze nebo se bude varit na miste tommasovi velke diky za poskytnuti zazemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Pište se dál, v pondělí k tomu dám zvlášť vlakno do srazů kde budou podrobnosti,v podstatě bych to viděl tak že se o vás postaráme jako se staráme normálně onaše hotelové hosty, na sobotu vymyslím program pro dobré / špatné počasí kdobude chtít (a bude schopen ) pak sobota večer nějaká společná bašta pod taktovkouMaxela, zbytek doladíme později i podle počtu účastníků.Hodinky si s sebou vezměte, rád je uschovám u sebe v trezoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Krůtí rolky s hrubozrnou bavorskou hořčicí, pancettou a baby špenátem ; redukovavá šťáva s provensálským kořením, smetanou a máslem ; vařené brambory. Těšim se na vás v říjnu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Žena si objednala ještě dezert, tu je - čokoládový dort, na vrchu blumy, smetana s mascarpone a javorovým sirupem, višňový přeliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Žena se věnovala úklidu a žehleni, ať máme v čem chodit do kolbenky, tak jsem se ujal kuchyně Kuřeci vyvar s nudličkama, ktery jsem zapomněl vyfotit. Hovezi roštěna s hranolkama Letni salatek No akdyž už jsem ušpinil sporak, tak na zitra k obědu gnoči s kuřecim masem, nivou a smetanou.A jako dezert čokoladovej dortik a ristrettko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se