Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Noky vem čert - to už se můžete rovnou pohoršovat nad "Gordon bluje", co má na špajzekarte každej druhej pajzl.

Praktickou lekci "terminologie přípravy a pití kávy" bych na ten "teambuilding" uvítal - u nás buranů taky dolejváme mlíko po vrch stakanu a neřešíme jak se tomu říká.

Jo a taky by bodla "sebekontrola před sežráním" - než jsem si uvědomil že dnešní vepřová pečeně na hříbkách, sherry a smetaně by si konečně zasloužila důstojnou fotodokumentaci sem do Kulinária, bylo opět vymeteno...  :crybaby:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žena se věnovala úklidu a žehleni, ať máme v čem chodit do kolbenky, tak jsem se ujal kuchyně

Hezkypěkně! Jdu se sem chlubit, že se mi dnes konečně něco jakž takž povedlo, a vy tady takhle. To je prostě marný.

-----------------

1) Kuřecí prsíčka se smrži a smetanovou omáčkou

2) Zbylá prsíčka s UHO - ze zbytku zeleninového vývaru, co posloužil jako základ omáčky v bodě 1) a šťávy vypečené z prsíček, zahuštěno

Vývar jsem táhl 3 hodiny - přes poledne jsem po vycházce s mrnětem nachystal hrnec s ingrediencemi, pak vytuhl v posteli a vývar celou tu dobu pomalu bublal - luxus.

-----------------

Jinak dnešek je pro mě zcela zásadní v tom, že jsem konečně přišel na takový základ, jako jak udělat ta kuřecí prsa, aby nebyla suchá - po cca 5 letech, co se snažím trochu seriózněji vařit  :frusty:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...