laurin Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Pekne a dobre Ta kava nie je na ristretto trochu velka? Ja robim menej a to pijem espresso (30ml). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 On se taky o kávě vůbec nezmínil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 On se taky o kávě vůbec nezmínil. Chce to pořádně číst Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 (upraveno) Ále no ták. Vždyť to na tom obrázku má do kávy daleko a ristrettko může být v klidu prášková směs. ... asi jako rozdíl mezi nápojem Kolča a Coca Cola. //edit: http://www.piccoloneexistuje.cz/ristretto Upraveno 7. srpna 2016 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Ále no ták. Vždyť to na tom obrázku má do kávy daleko a ristrettko může být v klidu prášková směs. ... asi jako rozdíl mezi nápojem Kolča a Coca Cola. //edit: http://www.piccoloneexistuje.cz/ristrettoVo tom se nebavim, ale píšeš že se o kávě nezmínil... a zmínil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Nehádejte se. Neni to ristretto, je to vobič espresso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Ciwe koukám že hodím do programu výuka dělání kafe na velký mašině nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 ...a co teprve ty "gnoči" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Noky vem čert - to už se můžete rovnou pohoršovat nad "Gordon bluje", co má na špajzekarte každej druhej pajzl.Praktickou lekci "terminologie přípravy a pití kávy" bych na ten "teambuilding" uvítal - u nás buranů taky dolejváme mlíko po vrch stakanu a neřešíme jak se tomu říká.Jo a taky by bodla "sebekontrola před sežráním" - než jsem si uvědomil že dnešní vepřová pečeně na hříbkách, sherry a smetaně by si konečně zasloužila důstojnou fotodokumentaci sem do Kulinária, bylo opět vymeteno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 @sežeru než to vyfotim: Vy (obecně do pléna) toho dycky vaříte přesný počet porcí? Ptám se proto, že to se mi snad nikdy nepovede, pokaždé více-méně zbyde. Ale sme pravda jen dva a půl strávníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Žena se věnovala úklidu a žehleni, ať máme v čem chodit do kolbenky, tak jsem se ujal kuchyněHezkypěkně! Jdu se sem chlubit, že se mi dnes konečně něco jakž takž povedlo, a vy tady takhle. To je prostě marný. -----------------1) Kuřecí prsíčka se smrži a smetanovou omáčkou2) Zbylá prsíčka s UHO - ze zbytku zeleninového vývaru, co posloužil jako základ omáčky v bodě 1) a šťávy vypečené z prsíček, zahuštěnoVývar jsem táhl 3 hodiny - přes poledne jsem po vycházce s mrnětem nachystal hrnec s ingrediencemi, pak vytuhl v posteli a vývar celou tu dobu pomalu bublal - luxus.-----------------Jinak dnešek je pro mě zcela zásadní v tom, že jsem konečně přišel na takový základ, jako jak udělat ta kuřecí prsa, aby nebyla suchá - po cca 5 letech, co se snažím trochu seriózněji vařit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Bramburky grenaille, kuřecí špíz pro děti, beer souvlaki pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Beef, se mi tam cpe to beer z autokorektu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Tady jsou podrobnosti ke srazu pánové:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98447-sraz-jesen%C3%ADky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 maso. ... what else Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Tady jsou podrobnosti ke srazu pánové: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98447-sraz-jesen%C3%ADky/Kdyby byl zájem, tak vám navařim nějaký chilli omajdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Kdyby byl zájem, tak vám navařim nějaký chilli omajdy.Samozřejmě že ano, super! Nechceš si udělat výlet na sever? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Tome super. Vecer snad ukecam zenu a dojedeme. Taky bych se pokusil neco dovalit z domaci vyroby. Treba dezert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Tome super. Vecer snad ukecam zenu a dojedeme. Taky bych se pokusil neco dovalit z domaci vyroby. Treba dezert Paráda, ochutnávka domácích výtvorů třeba nabdruhou večeri zní moc dobře. Budu udit bůček tak taky přispěju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Kdyby byl zájem, tak vám navařim nějaký chilli omajdy. Paráda! Ideálně když navaříš a rovnou se s nima objevíš in persona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se