Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Kluci, HELP: kde dnes cca do 15:00 koupit seafood (tygří krevety a hřebenatky, možná mušle), ideálně na Praze 9?

Spoléhal jsem na Globus, ale nemaj a budou mít až zítra, což je pro mě pozdě - odjíždím a potřebuju to vzít sebou, bo tam kam jedu to už neseženu :/

 

Nebo kdybyste měl někdo kartu do Makra a byl v okolí čerňáku, tam vim, že všechno maj...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, HELP: kde dnes cca do 15:00 koupit seafood (tygří krevety a hřebenatky, možná mušle), ideálně na Praze 9?

Spoléhal jsem na Globus, ale nemaj a budou mít až zítra, což je pro mě pozdě - odjíždím a potřebuju to vzít sebou, bo tam kam jedu to už neseženu :/

 

Nebo kdybyste měl někdo kartu do Makra a byl v okolí čerňáku, tam vim, že všechno maj...

Zítra jsou hypouše zavřené, i Globus: "28. 10. máme zavřeno z důvodu státního svátku."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klasika. Kilo kýty, 25g pragandy, deci vody. Z kýty 250 g rozemelu na kaši, smíchám s vodou a pak to vše důkladně rozmíchám se zbytkem masa v robotu. Přes noc nechám v ledničce v šunkovaru. A pak ji lehce přes 2 hoďky nechám v 70°C teplé vodě. Pořádně vychladím a pak už jen sežrat. ;-)

Šunkovar mám takovej plasťák od Tescoma.

301f54908f086b6113342c22160342ed.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Roura - jj, správně. Musím Maxelovi přiznat, že jsem už tu Pragandu taky lehce použil. Má to fakt lepší barvu a oproti kupovaným uzeninám je jí tam podstatně lěpe...

A když místo té přidaně čisté vody použiješ studený vývar z bylinek, paráda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...