lloffass Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 To budu muset otestovat. Vadí tomu nějak, když to zůstane třeba pár dnů? Nemělo by ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 To budu muset otestovat. Vadí tomu nějak, když to zůstane třeba pár dnů? Nemělo by ne?Nezkoušel jsem, ale vadit by to nemělo. Všechno jsem vždycky hned sežral, tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Tak to zítra prubnu... Mám do sendviče zbytek pečeného bůčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Tal jsem si vzpoměl na Sedlo, a zamyslel:Šlo to .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Nebylo to vůbec špatné. Trochu tomu chybelo ostosti od Gandalfa, ale šlo to..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Kluci, HELP: kde dnes cca do 15:00 koupit seafood (tygří krevety a hřebenatky, možná mušle), ideálně na Praze 9?Spoléhal jsem na Globus, ale nemaj a budou mít až zítra, což je pro mě pozdě - odjíždím a potřebuju to vzít sebou, bo tam kam jedu to už neseženu :/ Nebo kdybyste měl někdo kartu do Makra a byl v okolí čerňáku, tam vim, že všechno maj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Kdybys byl hodně zoufalej, sedím Na Příkopě a Makro kartu mám u sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Kdybych to nevymyslel jinak, ozvu se. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Maxel: Čtu to přesně v 15:00 takže pozdě, ale včera vše měli v Globusu na Zličíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Kluci, HELP: kde dnes cca do 15:00 koupit seafood (tygří krevety a hřebenatky, možná mušle), ideálně na Praze 9?Spoléhal jsem na Globus, ale nemaj a budou mít až zítra, což je pro mě pozdě - odjíždím a potřebuju to vzít sebou, bo tam kam jedu to už neseženu :/ Nebo kdybyste měl někdo kartu do Makra a byl v okolí čerňáku, tam vim, že všechno maj...Zítra jsou hypouše zavřené, i Globus: "28. 10. máme zavřeno z důvodu státního svátku." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 V létě pro samé grilování nebyl čas k vaření šunky. A už v tom zase lítám. (@Wagoneer Ano, opět s pragandou ;-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Praganda je ok. V tom množství máš asi 25% co v kupované šunce. Limitní množství jsem jednou počítal a vycházelo mi něco jako konzumace 20 kilo uzenin za den po dobu roku aby se jeden otrávil nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Já to nějak neřeším. Hlavně, že chutná a rychle se po ní zapráší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Ondro,vypadá fakt prudce jedle,paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Paráda. Poctivá pragašunka, skvěle! Taky se chystam. Jak jí děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Klasika. Kilo kýty, 25g pragandy, deci vody. Z kýty 250 g rozemelu na kaši, smíchám s vodou a pak to vše důkladně rozmíchám se zbytkem masa v robotu. Přes noc nechám v ledničce v šunkovaru. A pak ji lehce přes 2 hoďky nechám v 70°C teplé vodě. Pořádně vychladím a pak už jen sežrat. ;-)Šunkovar mám takovej plasťák od Tescoma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Roura - jj, správně. Musím Maxelovi přiznat, že jsem už tu Pragandu taky lehce použil. Má to fakt lepší barvu a oproti kupovaným uzeninám je jí tam podstatně lěpe...A když místo té přidaně čisté vody použiješ studený vývar z bylinek, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Sákra, na šunku se chystám dlouho, ale furt jsem nepořídil ten šunkovar. Při ceně uzenin to ale asi fakt bude chtít. Jestli dobře počítám, tak kilo kvalitní šunky vyjde do 150,- i s energiema, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Já ji nechávám odležet dva dny. A přidávám stroužek česneku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Potřeboval bych poradit s šunkou. Vždycky, když ji uvařím, vyteče z ní asi čtvrt litru slaného rosolu. Dělám to stejně, ohřívám 2 hodiny na 80 v pomalém hrnci. Dá se tomu nějak zabránit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se