Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Zrovna jsem se chystal založit vlákno "Domácí pečivo", ale když už jsi sem šoupnul ty rohlíky, šoupnu to teda sem - před chvílí vytažený, ještě horký.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Recept jsem převzal a inspiroval se tady:

 

 

Zase kus neděle v kuchyni. Kaiserky a rohlíky, protože nám došlo pečivo. Na oběd kuřecí stehna s omáčkou z granátových jablek a ořechů.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radku, pošli za ním pár aleů nebo stoutů a máš vystaráno :)

 

Šly za nim tři guinnessy a vystaráno bylo v každém případě :D

 

Radku, to je "T" jako ze slabikáře! Cítím to až sem, nádhera :-)

 

Jako z katalogu. Skoro se mi nechtělo tu kost vracet :)

 

Radku krásná flákota. To se bude usínat. :-)

 
Ještě, že jsem jedl docela brzo a jsem noční pták, jinak bych snad neusnul :)
Každopádně to bylo žraso jaxviňa!
Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, Maxeli, ty máš rád polevky. Tak dneska nová polévka a na první dobrou. Kuřecí polévka se smetanou, houbami a muškátem.

Vynikající..:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kdo chce zkusit, polívka:

Uvařím kuřecí skelety. Máslovou jíšku zaliji vývarem. Přidám houby ( v sezoně nakrájené čerstvé, teď namočené sušené. Pro zvýraznění možno pŕidat pár kapek lanýžového oleje. ), opepřím, přidám půl kávové lžičky muškátu ( květ nebo lepší oříšek ). Vařím dokud houby nezměknou. Pak přidám obrané kuřecí maso, smetanu a krátce provařím. Petrželka to oživí.

Dle chuti se dosolí, kdo má rád kulajdu, přidá trochu octa a cukru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jste machři. Já vařit moc neumím, čeká mě workshop s Maxelem... takže mám radost (a děti taky), když se mi povede i takováhle trivialita.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...