roura74 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Radku krásná flákota. To se bude usínat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Radku, pošli za ním pár aleů nebo stoutů a máš vystaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Zrovna jsem se chystal založit vlákno "Domácí pečivo", ale když už jsi sem šoupnul ty rohlíky, šoupnu to teda sem - před chvílí vytažený, ještě horký. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Recept jsem převzal a inspiroval se tady: Zase kus neděle v kuchyni. Kaiserky a rohlíky, protože nám došlo pečivo. Na oběd kuřecí stehna s omáčkou z granátových jablek a ořechů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Radku, pošli za ním pár aleů nebo stoutů a máš vystaráno Šly za nim tři guinnessy a vystaráno bylo v každém případě Radku, to je "T" jako ze slabikáře! Cítím to až sem, nádhera :-) Jako z katalogu. Skoro se mi nechtělo tu kost vracet Radku krásná flákota. To se bude usínat. :-) Ještě, že jsem jedl docela brzo a jsem noční pták, jinak bych snad neusnul Každopádně to bylo žraso jaxviňa! Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 husi prso, svestkova omacka, karamelovy fenykl, bramborove dolfy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Kachna+sůl+medvědí česnek a kaše ze tří batátů.Lidi, poprvý jsem měl batáty. Mrkvičková brambora.Jsem v nebi a na fotky nebyl čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Bataty jsou supr i peceny.. Panove dnes dostanu komplet kralika, co tak nejlip s nim? Doma vzdy pekli na cesneku, jako dobry ale chtel bych zkusit neco jinyho. Mel by bejt dnes na veceri, takze zadny velky recepty pres noc.. jinak s delsim pecenim nemam problem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Králík je relativně suché a dietní maso tak se dobře doplňuje s vepřovým bokem v jakekolivpodobě, tedy pečený společně s bůčkem nebo ve slanině.Králík na smetaně taky není marná záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Můžeš zkusit i netradičně na hořčici s bramborovými gnocchi ( noky ). Dělám tenhle recept od Pohlreicha a je to příjemná změna..http://m.iprima.cz/tedvarisef/sef-upravoval-kralika-zde-vsechny-jeho-recepty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Školní klasika - šišky s makem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Na máku jsem závislej už od školky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Moty - koukám, že sobota je v duchu klasiky na více místech... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Jo, Maxeli, ty máš rád polevky. Tak dneska nová polévka a na první dobrou. Kuřecí polévka se smetanou, houbami a muškátem. Vynikající..:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Ja muzu mak v jakékoli podobě Dej recept na tu polivku, vypada luxusně a ty sunkofleky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Tak kdo chce zkusit, polívka:Uvařím kuřecí skelety. Máslovou jíšku zaliji vývarem. Přidám houby ( v sezoně nakrájené čerstvé, teď namočené sušené. Pro zvýraznění možno pŕidat pár kapek lanýžového oleje. ), opepřím, přidám půl kávové lžičky muškátu ( květ nebo lepší oříšek ). Vařím dokud houby nezměknou. Pak přidám obrané kuřecí maso, smetanu a krátce provařím. Petrželka to oživí. Dle chuti se dosolí, kdo má rád kulajdu, přidá trochu octa a cukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 s tím muškátem opatrně http://www.drogy-about.estranky.cz/clanky/halucinogeny/muskatovy-orisek.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 (upraveno) Dnes boršč coby hlavní jídlo. Největší hrnec co mám a tak tak se vlezl. Vařečka tam stála. Upraveno 26. listopadu 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Jste machři. Já vařit moc neumím, čeká mě workshop s Maxelem... takže mám radost (a děti taky), když se mi povede i takováhle trivialita. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Pěkně Rouro, pěkně... Díky za tip na příští víkend..Mondeo - jj, ale znáš to, v množství menším než větší..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Nedělní prasarnicka k obědu, teď jdu 2 hodiny trávit a pak na pivko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se