stosi Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Knížky půjčuju za drobnou úplatu která je jedlá, třeba kus buchty A podle předběžných propočtů mi po ukončení byznysu zůstane "dědictví" v podobě cca 200 kilo borůvek. Hádejte co s tím udělám v Rumunsku jsem pil výborný alkohol... jen ta představa celodenního sběru na půl litru chlastu... Nemáte někdo vyzkoušený recept na dobré kimchi? Internet je toho plný a já nemám páru.Zaujal mě třeba tenhledíky
tommas4 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Zkvasím to, spálím to, skapu to . . .
nividic Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 To je dobrej napad! Pucim ti knizku za cenu jednoho vyrobku z ni nacerpanyho. Zaroven jako test kvality a duvod chronosrazu
Filip.J Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 S tim kuskusem máš Radku pravdu, babička připravovala podobnou směs Naštěstí jen na pohled, chuťově do bylo dobrý. Na nedelní večeři máme krůtí řízky marinované přes noc v jogurtu, obalené ve směsi corn flakes, vloček a pohankových lupínků. K tomu salát a bobek dresinku @ Lidl. Maxeli, co dáváš do toho jogurtu, prosím?
Maxel Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Maxeli, co dáváš do toho jogurtu, prosím?Klasickej bílej (řeckej), dvě-tři lžíce smetany. Koření podle chuti, dával sem ždibek červený papriky a mletého zázvoru. Potom při obalování vyndam maso, do jogurtu klepnu jedno vejce a před suchou směsí to v tom ještě jednou vykoupu. Upraveno 9. března 2017 uživatelem Maxel
Filip.J Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Paráda, díky moc! Nejspíš tak zítra zabalím pár kusů kuřete.
Maxel Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Neni za co Dost podobně se dá vykouzlit kuře ala KFC. Kefír, pár lžic zakysky a koření.Nechat přes noc. Před obalováním pořádně okapat a hodit do hladké mouky smíchané s pepřem, trochou soli, sušeným česnekem, červenou paprikou, koriandrem a provensálským kořením. Pak do vroucího oleje. Bašta!
Juraj11 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 dnešní test na zítřejší oběd pro malou-100% úspěch
Mareka01 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Nemáte někdo vyzkoušený recept na dobré kimchi? Internet je toho plný a já nemám páru.Zaujal mě třeba tenhledíkyNo já kupuju originál v korejské kantýně Hyundai. Dá se to i poslat, ale je to celkem výbušná záležitost.
Návštěvník Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Veprova panenka s anglickou slaninou, plnena susenymi svestkami, varene brambory s dipem z bryndzy a redkvicek. Vyrobek trinactilete dcery. Je sikovna, udelala to cele sama, jen jsem ji rikal, co a jak a flamboval jsem slivovici. Dmu se jako pychou. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 11. března 2017 uživatelem Roman I.
roura74 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Já dnes rychlovku. Losos na grilu, pórkové brambory a koprovo-česnekový dip. Design opět nic moc, ale holky si přidaly, což je ta nej pochvala.
honza71 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Veprova panenka s anglickou slaninou, plnena susenymi svestkami, varene brambory s dipem z bryndzy a redkvicek. Vyrobek trinactilete dcery. Je sikovna, udelala to cele sama, jen jsem ji rikal, co a jak a flamboval jsem slivovici. Dmu se jako pychou.Parada. Holka, co umi varit, bude jednou ( mozna uz v te jeji genaraci) poklad ;-). Upraveno 11. března 2017 uživatelem honza71
Maxel Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Nedělní oběd - ku.stehno na bílém víně, šalotce, hrušce a medu. Rýže s hráškem a omáčka z výpeku, s trochou hrubozrné horčice.
JaRooN Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 (upraveno) Dnes kuřecí prsa na divoko, zelenina "co dům dal", kuskus a bryndzovo-smetanový dip s bylinkami. Upraveno 12. března 2017 uživatelem JaRooN
Hasňa Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Úplně jsem dneska zmrvil stejky. Udělal jsem z nich podešev jak v nějakém zaplivaném bolševickém motorestu. Jak by řekl klasik:"Nemá talent, nemá!"
Maxel Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 (upraveno) Hasňo, to se dá ještě zachránit - podešev nechat vychladnout, nakrájet na tenounké plátky a zakomponovat do salátu: čekanka, leďák a ředkvičky najemno, jarní cibulku na šikmo a červenou papriku na tenké proužky. Všechno promíchat v míse a přidat dip z jogurtu, kopru a pár lžic majonézy. Každému porci na talíř a navrch maso, pár kapek oliváče a krystalků soli. Bašta. Upraveno 12. března 2017 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Po obědě přišla ještě objednávka na dezert, sobýit. Čokoládová pěna s opraženými mandlemi a pistáciemi, krém z tvarohu a medu, horké maliny navrchu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se