Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Knížky půjčuju za drobnou úplatu která je jedlá, třeba kus buchty :)

A podle předběžných propočtů mi po ukončení byznysu zůstane "dědictví" v podobě cca 200 kilo borůvek. Hádejte co s tím udělám :)

v Rumunsku jsem pil výborný alkohol... jen ta představa celodenního sběru na půl litru chlastu...

Nemáte někdo vyzkoušený recept na dobré kimchi? Internet je toho plný a já nemám páru.

Zaujal mě třeba tenhle

díky

Odesláno

S tim kuskusem máš Radku pravdu, babička připravovala podobnou směs :) Naštěstí jen na pohled, chuťově do bylo dobrý.

Na nedelní večeři máme krůtí řízky marinované přes noc v jogurtu, obalené ve směsi corn flakes, vloček a pohankových lupínků. K tomu salát a bobek dresinku @ Lidl.

Maxeli, co dáváš do toho jogurtu, prosím?

Odesláno (upraveno)

Maxeli, co dáváš do toho jogurtu, prosím?

Klasickej bílej (řeckej), dvě-tři lžíce smetany. Koření podle chuti, dával sem ždibek červený papriky a mletého zázvoru.

Potom při obalování vyndam maso, do jogurtu klepnu jedno vejce a před suchou směsí to v tom ještě jednou vykoupu.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Neni za co ;) Dost podobně se dá vykouzlit kuře ala KFC. Kefír, pár lžic zakysky a koření.Nechat přes noc. Před obalováním pořádně okapat a hodit do hladké mouky smíchané s pepřem, trochou soli, sušeným česnekem, červenou paprikou, koriandrem a provensálským kořením. Pak do vroucího oleje. Bašta!

Odesláno

Nemáte někdo vyzkoušený recept na dobré kimchi? Internet je toho plný a já nemám páru.

Zaujal mě třeba tenhle

díky

No já kupuju originál v korejské kantýně Hyundai. Dá se to i poslat, ale je to celkem výbušná záležitost.

Odesláno (upraveno)

Veprova panenka s anglickou slaninou, plnena susenymi svestkami, varene brambory s dipem z bryndzy a redkvicek. Vyrobek trinactilete dcery. Je sikovna, udelala to cele sama, jen jsem ji rikal, co a jak a flamboval jsem slivovici. Dmu se jako pychou.

90638cf7e8d1584aa604c9f36b715c6f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Já dnes rychlovku. Losos na grilu, pórkové brambory a koprovo-česnekový dip. Design opět nic moc, ale holky si přidaly, což je ta nej pochvala.

ca92130c7c3d6c6714c14e9417ece6ab.jpg

Odesláno (upraveno)

Veprova panenka s anglickou slaninou, plnena susenymi svestkami, varene brambory s dipem z bryndzy a redkvicek. Vyrobek trinactilete dcery. Je sikovna, udelala to cele sama, jen jsem ji rikal, co a jak a flamboval jsem slivovici. Dmu se jako pychou.

Parada. Holka, co umi varit, bude jednou ( mozna uz v te jeji genaraci) poklad ;-).

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Dnes kuřecí prsa na divoko, zelenina "co dům dal", kuskus a bryndzovo-smetanový dip s bylinkami.

post-33556-0-89058100-1489316456_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno (upraveno)

Hasňo, to se dá ještě zachránit - podešev nechat vychladnout, nakrájet na tenounké plátky a zakomponovat do salátu: čekanka, leďák a ředkvičky najemno, jarní cibulku na šikmo a červenou papriku na tenké proužky. Všechno promíchat v míse a přidat dip z jogurtu, kopru a pár lžic majonézy. Každému porci na talíř a navrch maso, pár kapek oliváče a krystalků soli. Bašta.

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...