JaRooN Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Kluci ušatí, já nevím jak tomu odborně říkáte.Já vlezl do krámu, koupil kus vysokého roštěnce ve výprodeji, koupil dvě marinády, do kterých jsem po smíchání vrazil toho krasavce a pár prsou pro slečny. A takto to dopadlo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Dopadlo to parádně, normálně závidím a jedu do Makra.
JaRooN Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Dnes vyšlo celkem i počasí, jen foukalo a rozjelo mi to gril, tak jsem měl strach, abych to nespálil. Ale můžu říct, že mi je krásně, jsem plný grilovaného hovězího a funím...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Tak koupenou marinádou jsi to pokazil. Zbytečné, protože marinády jsou jednoduché všechny, a navíc je to vždycky cítit.
JaRooN Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Kupoval jsem od řezníka jeho vlastní marinády. Jednu pikantní hořčičnou a jednu medovou. Má je výborné a po 15 Kč. Nevyplatí se s tím doma míchat. Maso měl ve výprodeji, co mu zbylo, tvrdil, že je odleželé a už na hraně, že se musí hned udělat. Věřím mu, bylo to měkké jak z telátka...Kupoval jsem to včera brzo ráno, hned naložil a dnes pozdě odpoledne jsem to hodil na zahradě na gril.Jo a ještě mám na zítra v lednici naloženou krásnou mřížkovanou loupanou plec, tak doufám, že bude stejně dobrá... Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem JaRooN
Bells Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Přítelkyně najela doma na zdravou stravu, takže se v tom samozřejmě vezu taky a musím říct, že některé věci jsou fakt i dobroty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Každopádně steak je steak, ten se nedá ničím nahradit
minimus80 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Plnene sampiony(cibulka, olivy, slanina, vajicko, mozarela) ... vcelku vzhladny a vyborny obed Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 U nás dneska ragú s hlívou a baby špenátem a po obědě se pouštím poprvé do boršče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Masa pomalu, ale dobre to bylo, ne ze ne :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Kua ty žebra... ! Hodně pěkně Mě včera inspirovalo opáčko MasterChefa a příprava oblíbených předkrmů porotců. Udělal jsem z toho malý oběd pro dva - tousty z žitného chleba (Sklizeno), houbové ragů s tymiánem, jarní cibulka, vypečená pancetta a volské voko (obyč, křepelčíma nevládnu). Dobré to bylo a jeden kus na porci bohatě stačil.
Rudykopalsson Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Vypadá to prudce poživatelně, Maxeli.
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Díky! Jak jsi dopadl s borščem? Na ten jsem zatim nedostal odvahu, ale chystam se.
tommas4 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Smrže ze zahrádky plněné hovězím s bylinkama, k tomu rizoto s parmazánem a jarní cibulkou, jen se po tom zaprášilo
Rudykopalsson Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Díky! Jak jsi dopadl s borščem? Na ten jsem zatim nedostal odvahu, ale chystam se.Dopadlo to výtečně, mám misku v sobě a večer to vypadá na další :-)
tano Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 tommas4: tak to mohla byt opravdu lahudka!!
Rudykopalsson Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Dneska je to tu celkově hodně povedený, radši jdu ven :-)
JaRooN Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Já dnes pokračoval v grilování. Loupaná hovězí odležená plec, kuřecí prso, brambory, kukuřice a papriky. Fotit jsem nestihl, páč byl s námi i tchán a mizelo to z talíře dřív, než jsem stihl vytáhnout mobil
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Na večer to trochu odlehčíme. Leďák, čekanka, polníček, červená paprika, jarní cibulka, hruška, jogurtový dresing s chilli, pečené uzené stehno. Upraveno 1. května 2017 uživatelem Maxel
Radek124 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 U nás se dnes multikulturně experimentovalo: chřest slovenský, samodomo omáčka bearnská, lidlgyros německý, albertchleba s olivami kroucený švýcarský... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a asi to nebyla blbá kombinace, talíře byly vymetené a vytřené do sucha během 15 minut
Maxel Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Ku.prsa zapečená v řeckém jogurtu s římským kmínem, chilli a limetovou šťávou - perfektní kombinace! K tomu salát s jogurtovým dresinkem a br.noky plněné pestem (lidl).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se