Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci ušatí, já nevím jak tomu odborně říkáte.

Já vlezl do krámu, koupil kus vysokého roštěnce ve výprodeji, koupil dvě marinády, do kterých jsem po smíchání vrazil toho krasavce a pár prsou pro slečny. A takto to dopadlo...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dnes vyšlo celkem i počasí, jen foukalo a rozjelo mi to gril, tak jsem měl strach, abych to nespálil. Ale můžu říct, že mi je krásně, jsem plný grilovaného hovězího a funím...

Odesláno (upraveno)

Kupoval jsem od řezníka jeho vlastní marinády. Jednu pikantní hořčičnou a jednu medovou. Má je výborné a po 15 Kč. Nevyplatí se s tím doma míchat. Maso měl ve výprodeji, co mu zbylo, tvrdil, že je odleželé a už na hraně, že se musí hned udělat. Věřím mu, bylo to měkké jak z telátka...

Kupoval jsem to včera brzo ráno, hned naložil a dnes pozdě odpoledne jsem to hodil na zahradě na gril.

Jo a ještě mám na zítra v lednici naloženou krásnou mřížkovanou loupanou plec, tak doufám, že bude stejně dobrá...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Přítelkyně najela doma na zdravou stravu, takže se v tom samozřejmě vezu taky a musím říct, že některé věci jsou fakt i dobroty

Každopádně steak je steak, ten se nedá ničím nahradit :)

Odesláno

Kua ty žebra... ! Hodně pěkně ;)

Mě včera inspirovalo opáčko MasterChefa a příprava oblíbených předkrmů porotců. Udělal jsem z toho malý oběd pro dva - tousty z žitného chleba (Sklizeno), houbové ragů s tymiánem, jarní cibulka, vypečená pancetta a volské voko (obyč, křepelčíma nevládnu). Dobré to bylo a jeden kus na porci bohatě stačil.

9edcdfebe88f57feb5600cdfa526e9d1.jpg

Odesláno

tommas4: tak to mohla byt opravdu lahudka!!

Odesláno

Já dnes pokračoval v grilování. Loupaná hovězí odležená plec, kuřecí prso, brambory, kukuřice a papriky. Fotit jsem nestihl, páč byl s námi i tchán a mizelo to z talíře dřív, než jsem stihl vytáhnout mobil :D

Odesláno (upraveno)

Na večer to trochu odlehčíme. Leďák, čekanka, polníček, červená paprika, jarní cibulka, hruška, jogurtový dresing s chilli, pečené uzené stehno.

5e821c6243d114fd8e5e5a9ebbdd51a4.jpg

ad7bc251858daf7eed94cd055fa74265.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

U nás se dnes multikulturně experimentovalo: chřest slovenský, samodomo omáčka bearnská, lidlgyros německý, albertchleba s olivami kroucený švýcarský...

...a asi to nebyla blbá kombinace, talíře byly vymetené a vytřené do sucha během 15 minut  :thumbsup_anim:

Odesláno

Ku.prsa zapečená v řeckém jogurtu s římským kmínem, chilli a limetovou šťávou - perfektní kombinace! K tomu salát s jogurtovým dresinkem a br.noky plněné pestem (lidl).

c7b4450df08644a8ca7651f74f0ec9d7.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...