Bob Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Tentokrat jsem to dal s cockou :-) aby to bylo lehci
DavidLC Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Tak nevím, jestli mě chtěla žena otrávit, nebo nasytit, uvidíme.......
tano Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Vidim dobre zeleny kvetak? Fialova br.kase? mas to hezky barevny zase
Rudykopalsson Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 zelenej květák se jmenuje brokolice, ne? :-)
honza71 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Tak nevím, jestli mě chtěla žena otrávit, nebo nasytit, uvidíme....... Ja myslim, ze te chtela nasr.t.Cos ji provedl, sver se !?!
DavidLC Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 (upraveno) To co vypadá jako kůže z mimozemské příšery je Romanesco (něco jako brokolice) udělaná s piniovými oříšky, čili a cibulkou. Bramborová kaše s fialovou mrkví (děti mají čerstvě rovnátka). No a ryba zapečená sýrem s oranžovou mrkví (od včera).Původně jsem chtěl utéct, ale přežil :) Honzo, překvapivě jsem nic neprovedl, ale zkusím, třeba budou zase obyčejný řízky v normální barvě Upraveno 8. října 2017 uživatelem DavidLC
honza71 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 (upraveno) Tak u nas je to presne naopak.Ja nic neprovedl, tak dnes byly ty rizky (kruti) s brkasi (z brambor, masla a mleka) a k tomu kysely okurky a nealko pivo.Kdybych neco provedl, tak budu mit neco "zdravyho".Asi zacnu zlobit, potrebuju zhubnout ! Upraveno 8. října 2017 uživatelem honza71
tano Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 (upraveno) zelenej květák se jmenuje brokolice, ne? :-)Ale vubec u nas to maji i v Albertu https://sortiment.makro.cz/cs/kvetak-zeleny-ks/121911p/ DavidLC: no vidis, nebylo to urcite spatne . Upraveno 8. října 2017 uživatelem tano
DavidLC Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Jj, je to tohle https://cs.wikipedia.org/wiki/Romanesco_(zelenina) ale fakt to není špatné.... I když řízek je řízek
Radek124 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Brrr, když pominu ten květákovej fraktál, tak barevný zbytek talíře mi připomíná spíš nechutnou poučku ze studentských dob: Ať k chlastu žereš co chceš, vždycky z toho vyjde vlašák...
Maxel Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Asi bych přežil i ty divoký barvy a řekněme rustikálnější foodstyling, ale kombinace ryba+sýr fakt ne.
DavidLC Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Asi bych přežil i ty divoký barvy a řekněme rustikálnější foodstyling, ale kombinace ryba+sýr fakt ne.Jj, je to proti pravidlům, ale když to chutná.....
tommas4 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Tak nevím, jestli mě chtěla žena otrávit, nebo nasytit, uvidíme....... Tak tohle máš rozhodně za kalhotky paní poštmistrové a kozy slečny za přepážkou v bance, to je jasný
DavidLC Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Tak tohle máš rozhodně za kalhotky paní poštmistrové a kozy slečny za přepážkou v bance, to je jasný A jo, a já za co soudruzi, za co :lol2:
honza71 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 (upraveno) Takze vlastne stesti, zes vubec neco k jidlu dostal A prej, ja nic, ja muzikant Upraveno 8. října 2017 uživatelem honza71
tommas4 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Peču bůček podle Boba. Kur.sky dobře to voní.Dělám k tomu i tu čočku. Teda bez chilli.Ale zato červenou.Prej podlej to bílým vínem.Tož cajk, hotové.Moja bílé nepije, tak to dopíjim, co s tym.Tvl., dneska dohlížím mladýmu na úkoly já, asi bude zítra pančelka koukat
Juraj11 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 byla chuť,tak žampiónová Sent from my iPhone using Tapatalk
Bob Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 (upraveno) Jak ten bucek dopadl?Cervena se musi hlidat aby se nerozvarila Upraveno 12. října 2017 uživatelem Bob
Rici-Pici Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Odesláno 14. října 2017 Dneska je tak hezky, že jsem musel jit do hovězího ossobuca na grilu Mooooc dobrá šmakuláda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se