Micey Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 (upraveno) Nadhera. Jaky to je pls testo, na ty posle fotce? Edit: Teda.. trochu mi to zaclo pripominat opecenej tmavej toustak:) Upraveno 20. ledna 2018 uživatelem Micey
jacob Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Jo, vypadá to krásně! Btw, zkoušel si někdy zpracovat pštrosí vejce? Já jsem na ně koukal nedávno v Sapě, ale vůbec nevím, co s tím :-).
Radek124 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Já si z dětství pamatuju, jak si Pepa Dvořák v Návštěvnících pštrosí vejce poroučel "celé", uvařené natvrdo...
Maxel Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 (upraveno) Je to v podstatě tmavej toušťák, akorát 90% žitné mouky a zbavený kůrky. Na domácí se taky chystam. Pštrosí vejce jsem zatim nezkoušel a asi bych nevěděl co s tim, krom hemenexu pro regiment . Jinak další ingredience jsou opečená slanina, holandská omáčka a ředkvičky pro křepelku ; zkaramelizovaná jablka, med a drcený pepř pro kozu. PS: ač pražská náplava už přes 5 let, v Sapě jsem ještě nebyl ; měl bych? Upraveno 20. ledna 2018 uživatelem Maxel
tikzot Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Sapa je určitě místo, který bys v Praze měl zažít a jak jednou vyzkoušíš tak to je pak už napořád, jak jídlo a potraviny, exotický ivoce s zelenina vše super, ale musíš si projít vším než zjistíš kam na jídlo, kam pro potraviny, ale po čase si tě budou pamatovat a pak už je to easy;-) doporučuju zkusit třeba sapamapa.cz svýho času to byla moje pomucka jak se tam zorientovat. Takže za mě určo joo.;-)
nividic Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 PS: ač pražská náplava už přes 5 let, v Sapě jsem ještě nebyl ; měl bych?
jacob Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 PS: ač pražská náplava už přes 5 let, v Sapě jsem ještě nebyl ; měl bych?Určitě ano, napadají mě tři důvody. 1) opravdu autentické vientamské jídlo - úplně něco jiného než Modrý Zub, Zebra apod. 2) Tamda Foods (http://tamda.eu/?lang=cs), což je obdoba našeho Makra, akorát je to tam levnější. Se zákaznickou kartou fakt o hodně. Největším hitem v Tamdě je překvapivě, kromě žrádla, také drogerie, kde se s kartou bězně dostaneš třeba 20% pod ceny Heureky. Z jídla mě napadaj třeba tygří krevety, které tam kupujeme za necelé tři stovky / kilo. 3) milion obchůdků, které Tě budou bavit. Mají tam třeba specifické bylinky, které jinde čerstvé neseženeš.
tikzot Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Tak tamda urcite na tu klasiku a drogerii, ale uz je to takova masovka ale ty maly obchudky sou nejvic super, kdyz chodis do jednoho dvou, znaj te, daj lepsi cenu a zbozi to nejcerstvejsi, poradi atd, coz v te tamde nee, tohle je prave takovy autenticky vietnam na praze 4;-) A to jidlo treba kachni buncha na grilu z popelnice, kde maj fakt jen jedno jidlo a kazdej den tam stoji pres obed fronta, paradoxne vic čechu kolikrat;-) je to fakt pecka a ja mam teda tu vyhodu ze bydlim 5 kilaku od takze sem tam doost často;-)
Tittus Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Kamarád tam kdysi pořádal hromadné výlety, zeptám se, jestli by nás tam nevzal, vyzná se tam a ví, kam zajít. Já tam taky ještě nikdy nebyl.
Maxel Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Jo, to by bylo fajn. Určitě bych se přidal.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Ten gril se mi líbí, odkud to máš? Už jsem našel. https://www.alza.cz/redmond-rbq-0252-e-d4952504.htm#popis Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem Kamil
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 ten už mám víc než deset let, jednou jsem na něj narazil u nás v bazaru coby funglovka tak jsem ho lapnul.Tenkrát to snad prodávali v nějakým teleshopingu ale nejsem si moc jistej,
dan83 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Dneska byl usak s domacim knedlikem (brambory, krupicka, spaldovka, vejce, sul) a spenatem. Vcerejsi rychla "zdrava" pizza (testo je spaldovka, jablecne pyre, jogurt a olivak), nahore sekana rajcata, prsut, mozzarella light, cerv.cibule, trocha zelene a par hoblin parmezanu.Testo teda velke prekvapko - lehoucke, krupave, chutove super.
roura74 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) U nás dnes taky králík na dijonské hořčici, tagliatelle a předkrm opečená bageta, na cibulce a koňaku, restovaná králičí játra. Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem roura74
Tom4 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Pštrosí vejce - normálně stejné použití jako slepičí. Omelety, do vaření. Teda asi jako 20 slepičích. Chutná prakticky stejně, možná bych chuť popsal jako trošku intenzivnější.Navrtat z obou stran, skrz propíchnout špejlí a vyfouknout, skořápku věnovat někomu kdo z ni udělá hezkou kraslici.
RomanP Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Trochu se mi začíná maso připalovat na ocelové pánvi. Nebo spíš co po mase na pánvi zbyde. Zkoušel jsem sůl, ale potřeboval bych něco účinnějšího. Jak jí nějak důkladněji refreshnout?
blackhead Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Když tu vidím ty králíci játra, nevíte jestli se daji někde normálně koupit?
Tondaa73 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Že se ještě vracím k té Sapě, já jsem tam párkrát do roka na nákupech surovin a výletech za obžerstvím...možná by se někomu hodilo tohle... http://www.sapamapa.cz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se