Tom4 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 je to zalitý balzamikem a portským a dal jsem to do skleniček
tikzot Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Pecka, salotky hezky, az se rozlezi bude vynikajici! Ja budu delat hruskovy s badyanem;-)
Tom4 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Jako podkladový materiál na test chuti po uvaření jsem zvolil čerstvý chléb s máslem a paštikou. Pak ještě dva.
DavidLC Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Jako podkladový materiál na test chuti po uvaření jsem zvolil čerstvý chléb s máslem a paštikou. Pak ještě dva. Testovat na sobě, není lepší neriskovat, někoho najít a vyzkoušet na něm, možná bych o někom věděl :-)))
Kamil Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 ,, právě dokončené švestkovo-cibulové chutney A dal`s tam aspoň trochu chilli?
mondeo2 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 (upraveno) Testovat na sobě, není lepší neriskovat, někoho najít a vyzkoušet na něm, možná bych o někom věděl :-)))kde já to jen četl.............. jinak u Toma a Maxela jssem se na testování hlásil už snad před třemi lety no možná i dříf............... Upraveno 10. září 2018 uživatelem mondeo2
DavidLC Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 kde já to jen četl.............. jinak u Toma a Maxela jssem se na testování hlásil už snad před třemi lety no možná i dříf...............A to jsem prošvihl zájezd já bych testoval, až bych brečel
krutor Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Falesna drstkova z kotrce, vazil 3/4kg. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 (upraveno) ... Jako základ používám tento recept v jakýchkoli úpravách ve smyslu něco přidám něco uberu https://www.jamieoliver.com/recipes/vegetable-recipes/pumpkin-chickpea-coconut-curry/#zd2PwTyt60uiZifA.97Vyzkoušeno. Moc dobrý! Díky [emoji6] Upraveno 12. září 2018 uživatelem Maxel
tikzot Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 O víkendu mušle na vině vyapdaj mnamozne, nedavas k nim řapík? Nebo ho jen mozna nevidim? Ten v tom miluju doda ten spravnej drajv ;-)
Moty Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 (upraveno) Salotka, cesnek, tymián, rajčata, 3dcl bílého, sůl a pepř, zredukovat, pak přidat očištěné mušle a cca 3-5 min povarit Řapík zkusím příště, diky Upraveno 12. září 2018 uživatelem Moty
montemar Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 reuben sendvic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Tohle . . . bude skutečně "magicum" . . . i když je to nevařené, nepečené . . . příští sobotu.Domácí výroba alkoholických nápojů level 1. - burčák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se