Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jee dekuju mooc, zrovna tohle je jednoduchy;-) frknout na jabka na 12 hodin do trouby a je to ready;-), horší už to je s knedlíkama, to je fakt;-)

Odesláno

Hele docela jo, není to žádnej tlamolep, 13%, jemná chuť

Ale chápu jemnou narážku, pivko by bylo ideální, to žádná;-)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ne ne, me to fakt zajimalo - ja bych spis nejaky lehky cerveny a ta medovina mne prisla hrozne zvlastni.

Odesláno

Byla nachlazená z lednice, takže i to lehce stáhlo sladkost, ale pil jsem to spíš při vaření a pak při odpočinku, vyloženě k jídlu jsem to nepil

ale jak o tom píšu, tak se těším, že si ji večer zase naleju;-)

Odesláno

Zeptám se tady, protože inzerát si netroufnu dát, ale šílenců schopných si tady doma v garáži krájet

pršut na nářezáku je tady taky dost ;) takže budu dávat někam na prodej co mi zůstalo po hospodských

časech, a to nářezák - tenhle v docela solidním stavu, plně funkční, nový stojí 18
pak ještě dvoutrnovou mašinku na párky v rohlíku - tahle, pořád ve slušném stavu, nová je za 14
a kontrolní váhu - tuto, model už není v prodeji, nástupce stojí 3,6
ideálně někdo kdo dělá do gastra? a vezme si to všechno komplet za 12tis.

 

kdyžtak smažte jestli to tady nemá být, jen jsem si říkal že to nechám raději někomu z fóra než to

hodím někam do gastrobazaru

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...