Maxel Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Kachní rilettes na opečené bagetě s medovou dijonskou. Dietka jaxepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Zmizíku seš pořád militantní vegoš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Zmizíku seš pořád militantní vegoš?Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Máš můj obdiv, schroupu proto na tvou počest jednu mrkev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) Máš můj obdiv, schroupu proto na tvou počest jednu mrkev.No radši se na tu mrkev vyser aby ti nezaskočila - třeba kde je psáno, že si i militantní vegan, jako sem třeba já, nemůže vobčas dát kousek masa...? Kdo to vidí? Nikdo. Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Panenka sous vide... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Slaný koláč, aka quiche s kuřecím masem, slaninou a žampiony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Tak hoší, ať nám to čvachtá i v nula19;-) děkuju vám zde za spoustu zajímavejch inspirací a snad sem taky přispěl svou troškou do mlýna;-) Užijte si novoroční oslavy a mějte se snově!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Kuchtici, mate doma nekdo narezovy stroj, ktery byste doporucili pro pouziti v domacnosti?Salamy, syry, carpacio (?), rostbeef, ....Asi uz neco poloprofesionalniho, ne zadne plastaky. Jde mi primarne o osobni zkusenost a opravdu bych chtel, aby to zvladlo i syry...Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Když je ten Silvestr.... zkoušel jsem už hodně druhů česnekových pomazánek od různých lidí, co dělají doma, ale nejlepší co jsem kdy jedl byla od tchyně: prachobyčejný nastrouhaný eidam smíchaný s tatarkou a česnekem (dle libosti). To celé zamíchat a nechat odležet v lednici. Nic jednoduššího a chutnějšího k chlastu není. Toto žádné kulinarium není, ale zkuste to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Nechci do toho tchyni kecat,ale ať zkusi někdy místo eidamu o fous výraznější sýr,ementál nebo ten královský z Lidlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Přesně takovou mám uděláno že včerejška ze skoro kilo sýra. Jen eidam jsem použil 45%.Jak píšeš. Není lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Bohuzel je to tak. Po experimentech s mascarpone, ricottou a podobnejma, majolka a syr je ta spravna prasarna. Teda ja davam nivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 (upraveno) Kuchtici, mate doma nekdo narezovy stroj, ktery byste doporucili pro pouziti v domacnosti?Salamy, syry, carpacio (?), rostbeef, ....Asi uz neco poloprofesionalniho, ne zadne plastaky. Jde mi primarne o osobni zkusenost a opravdu bych chtel, aby to zvladlo i syry...DekujuMám Beckers ES 300 co ti můžu prodat kdybys chtěl písni sz. Jinak v podstatě abys utáhnul sýr tak průměr kotouče 300mm je nutnost,dobré je i když je osazen brousícím zařízením. Bez toho musíš demontovat kotouč a vozit nabrousit, s tím to nabrousíš doma a v klidu. Jinak značka je nepodstatná, ono moc výrobců není. Pokud nechceš plastový ale těžkýkus hliníku (máš místo? není reálné ho schovávat jako touster třeba) tak počítej s cenovkou 15+ za nový. Servisní záležitosti většinou bez problémů kterýkoliv gastroservis, odchází vypínač, jinak jsou to jednoduché stroje. Upraveno 31. prosince 2018 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Zítra služba, takže se dneska nepije, ale odbejvat se nebudu, 700g Ribeye od Mitrovsky-Angus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Souhlas. Sejr a mayo je sázka na jistotu. A skoro bych se tady zastal ajdamu třicítky. Já před chvilkou dodělal tabuli na večer. Po 4h hotovo a jako tradičně se budu spíš kochat, jak baští ostatní. Fajn večer kulináři a ať vám to kuchtí i v Novém roce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Vypada to dobre, to vlevo nahore je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Toe klasickej tatarák. Pod ním utřený česnek, bo je bageta (i po zatáhnutí na pánvy) moc měká na potírání stroužkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Estetiku nelze čekat, hlad byl obrovský, tak jsem ho celej sundal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Čistá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se