honza71 Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Odesláno 18. května 2019 @Radek124: to co popisujes neni nastesti muj svet. Mam zenskou co varit opravdova jidla nejen umi (jednou tydne k nedelnimu obedu), ale hlavne nam je denne poctive vari. Kdyz dojde na "exotiku", tak pizza je doma delana, hambac doma delanej z dobreho hoveziho atd. Ale obecne daj deti v drtive vetsine (maj to tak proste jeste s travenim a chutema nastaveny) prednost mudlim s makem, testovine s nejakou smetanovou omackou atd, nebo treba obycejnym opecenym bramboram s maslem a mlekem. Maso a hlavne to cerveny deti moc nebere. S prumyslove zkurvenejma potravinama to nema nic spolecnyho
DavidLC Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Nebo do Prostreno Podle některých fotek jídla, bych spíš do výměny manželek Snad mi p. Maxel promine a pochopí to správně
kmonda Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Hovezi, brambor, odlehcena tatarka a pro odvazne deti mrkev nebo hrasek. To by mohlo fungovat vic nez licka.
Radek124 Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Pánové, právě mám hlad a hledám správnou chuť - s touhle fitness/wellness propagandou táhněte na mimibazár...
Maxel Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Taky in progress: vepřový steak s tymiánem a rozmarýnem. Na zítřejší grilovačku.
Maxel Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Odesláno 19. května 2019 Grande sukcés. Na gril už jedině takle. Přidal jsem k tomu ještě bbq (kečup, protlak, med, JD smokey sweet, čerstvý zázvor) vykoštěná stehna a hlívu s římským kmínem. Příloha pak červený salát (cherry, kapie) s bazalkou a zelený (little gem, rukola) s vinným octem. Dresink je řecký jogurt, mayo a sušený česnek. Kdyby to někoho zajímalo, tak teploty/časy takle:- vepřový steak = 60st. / 6h- kuřecí steak = 60st. / 3h- hlíva = 60st. / 90min.
krutor Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Odesláno 19. května 2019 A z toho sous-vide to slo za tepla na grill? Nebo az vychladle? :-)
kmonda Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Odesláno 19. května 2019 Ta hlíva, to je masakr! Parádní práce! Budu muset ten stroj taky oprášit... dnes jsem střelil veverku.
Maxel Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Odesláno 19. května 2019 A z toho sous-vide to slo za tepla na grill? Nebo az vychladle? :-)Vepřové jsem si připravil včera. Kuřeci dopoledne. Obé šlo na gril cca v pokojovce. Jen ta hlíva šla rovnou z pytlíku na voheň.
Maxel Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Odesláno 23. května 2019 Kuřecí křídla na medu s chilli a sezamem.
M.K. Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Pečenej losos, domácí skoročipsy, ragú (nebo salsa?) z mrkve a rajčat.
Tom4 Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Na nedělní odpoledne k hokeji pizza domácí
honza71 Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Nas starsi pizze aktualne propadl, takze si ji u maminky objednal vcera k veceri. 2x syrova, 1x sunkova a jedna napul sunkova a napul salami (foto nemam). No to jsme se zas nazrali
Rici-Pici Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Odesláno 27. května 2019 Losos a tuňák na grilu s fresh avokádovo-mangovo-papayovým salátem s čerstvým hráškem
Maxel Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Odesláno 27. května 2019 Pěkně pánové! U nás na večeři taky ryba ? losos na tymiánu a limetách, s chřestem a holandskou. Ani sem to nefotil, už je tu ode mně několikrát. Tak aspoň dnešní oběd pro drahou. Masové kuličky se sýrem a tymiánem, omáčka s pórkem a jarní cibulkou, br.noky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se