Alina Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Okamzite sem, prosim, napis, jax toho kapra delala. Já ti to nemůžu napsat přesně,ale plus minus z tohoto odkazu:kapr na černo. Nedala jsem jablka, jen švestky, rozinky, švestková povidla. Jo a nepasírovala jsem to, aby to nevypadalo jak svíčková nebo UHO. Salát z brambor, červené cibulky, nmajonézy a vinného octa, svařeného s bobkovým listem. Recept nikdy nedodržím, ale to mne asi baví .Je to žraso, i pro řepomilné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Já ti to nemůžu napsat přesně,ale plus minus z tohoto odkazu:kapr na černo. Nedala jsem jablka, jen švestky, rozinky, švestková povidla. Jo a nepasírovala jsem to, aby to nevypadalo jak svíčková nebo UHO. Salát z brambor, červené cibulky, nmajonézy a vinného octa, svařeného s bobkovým listem. Recept nikdy nedodržím, ale to mne asi baví .Je to žraso, i pro řepomilné... Tak diky za recept! Uz se tesim, udelam to presne tak. Jenom kapra vymenim za sojove platky a misto bramboroveho salatu dam jahlovou kasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Tak diky za recept! Uz se tesim, udelam to presne tak. Jenom kapra vymenim za sojove platky a misto bramboroveho salatu dam jahlovou kasi. No....to bude dobrota...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 No....to bude dobrota...... Uz se tesim. A dnes k veceri jsem mel outlet, coz je stare zidovske jidlo, zalozene na smichani hrachu a krup a rozvareni na sracku. Dochutil jsem to thajskou omackou ze Sapy a hrsti smazene cibulky taky vodtamtad. Takovy zidovsko-thajsky jidlo, no. K tomu piji silny matovy caj a protoze jsem stary hrisnik, dal jsem si do nej pulku kvetu z ibisku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Tady na jihu jsme k tomu jedli vánočku. Tu rybu jsem v tom nemusel. Zelenina se nepasírovala, zahušťuje se to strouhaným perníkem. Jinak ořechy, mandle, citron, fíky, rozinky, sušené švestky, pracharanda /mleté sušené hrušky/, černé pivo, řepný sirup /tmavý, hustý/ ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Uz se tesim. A dnes k veceri jsem mel outlet, coz je stare zidovske jidlo, zalozene na smichani hrachu a krup a rozvareni na sracku. Jenom bych tu soju marinovala,aby ji nějaká chuť adoptovala.No dietu máš nepěknou. Asi chodíš v Hradci do Bazalky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Jenom bych tu soju marinovala,aby ji nějaká chuť adoptovala.No dietu máš nepěknou. Asi chodíš v Hradci do Bazalky? Tipuju, že Milis už nechodí nikam, jenom kvoká a občas sezobne zrnko na zápraží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Jenom bych tu soju marinovala,aby ji nějaká chuť adoptovala.No dietu máš nepěknou. Asi chodíš v Hradci do Bazalky? No jasne, ze chodim. Pozoruju tam ty lidi, a voni maj takovy kradmy pohyby, tak jako kolem sebe zahlizej, kdyz jedi a jsou trochu prikrceny. Ja si to vysvetluju, ze se uz dopredu stavej do role obeti a ze nemaj jistotu, jestli by je, navzdory relativnimu bezpeci, nemohlo neco sezrat. Chovam se jako oni, abych nebyl napadnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Uz se tesim. A dnes k veceri jsem mel outlet, coz je stare zidovske jidlo, zalozene na smichani hrachu a krup a rozvareni na sracku. Dochutil jsem to thajskou omackou ze Sapy a hrsti smazene cibulky taky vodtamtad. Takovy zidovsko-thajsky jidlo, no. K tomu piji silny matovy caj a protoze jsem stary hrisnik, dal jsem si do nej pulku kvetu z ibisku. Čéče Milisáku, tobě už to zrní začalo nahrazovat i ty poslední zbytky mozkovejch buněk. Tak jenom pro pořádek - do outletu chodíš nakupovat. To, co jsi s velkou pravděpodobností jedl, byl Šoulet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 (upraveno) Čéče Milisáku, tobě už to zrní začalo nahrazovat i ty poslední zbytky mozkovejch buněk. Tak jenom pro pořádek - do outletu chodíš nakupovat. To, co jsi s velkou pravděpodobností jedl, byl Šoulet. My do zadnejch souletu nechodime, prosteradel mam jeste dost z vybavy. Upraveno 6. července 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 No jasne, ze chodim. Pozoruju tam ty lidi, a voni maj takovy kradmy pohyby, tak jako kolem sebe zahlizej, kdyz jedi a jsou trochu prikrceny. Ja si to vysvetluju, ze se uz dopredu stavej do role obeti a ze nemaj jistotu, jestli by je, navzdory relativnimu bezpeci, nemohlo neco sezrat. Chovam se jako oni, abych nebyl napadnej. http://www.youtube.com/watch?v=jM_Kv0KEkfg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 My do zadnejch souletu nechodime, prosteradel mam jeste dost z vybavy. To je dobře, protože Šouletem se přikrývám jenom ve stavu nejvyšší nouze nebo v období všeobecné mobilizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 To je dobře, protože Šouletem se přikrývám jenom ve stavu nejvyšší nouze nebo v období všeobecné mobilizace. Snad tady bude jeste dlouho mir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Snad tady bude jeste dlouho mir. Na to bych moc nespoléhal. Pokud jde o mě, tak na sporáku se mně zrovna dusí 23 kilo šouletu, takže k patnáctikilovýmu balení kornflejků, který s sebou nosím pro jistotu i do práce, přidávám ještě tenhle hrnec sionistickejch dobrot. Jako vhodný doplněk pak doporučuju Grenadýrský pochod, přičemž v tvém specifickém případě navrhuji nahradit špek tuřínem nebo višňovým soté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Ještě že jsem večeřel dřív než jsem si to tady přečetl Dnes večer se švárou gril a rožeň když bylo tak krásně: ražniči,grilované půlky paprik,hermelín v alobalu,pikantní kuřecí se slaninou a paprikou na rožni,plněná paprika nivou na grilu, k pití ledová sangria brusinkové Frisko a nějaký ten fernet na chuť bylo to prostě : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Kapr na černo, o Vánocích jsem to nestihla postovat . Alino, málem jsem ti zapomněl pochválit toho černocha. Klobouk dolů před touto volbou. Kapr na černo je jeden z nemnoha původních českých receptů (společně třeba se švestkovou omáčkou a uzeným), který se co do rafinovanosti a kombinací chutí může směle rovnat francouzské kuchyni. A nejen to. I brsalát v pozadí vypadá velmi důmyslně a je zjevné, že byl připravován s láskou a fantazií. Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 dnesni obed: Bylinkovy pstruh fotky nejsou me ,ale z webu i s receptem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 I brsalát v pozadí vypadá velmi důmyslně a je zjevné, že byl připravován s láskou a fantazií. Ano:). Kapr na černo je skoro nejlepší úprava, minule jsem to celé vykostila, marinovala v česneku a grilovala i s kožkou. ŠKoda, že dost lidí radší žere namletou tresku nebo mraženýho pangasia. Nad úrovní konzumace sladkovodních ryb moje oko pláče.... Ad Milis: Bazalka je fakt plná sběračů semen a reinkarnovaných telat, ale šla jsem se tam nedávno z nostalgie podívat. Nebyls tam minulej týden v pondělí? Byl tam takovej pán ve vaťáku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Ano:). Kapr na černo je skoro nejlepší úprava, minule jsem to celé vykostila, marinovala v česneku a grilovala i s kožkou. ŠKoda, že dost lidí radší žere namletou tresku nebo mraženýho pangasia. Nad úrovní konzumace sladkovodních ryb moje oko pláče.... Ad Milis: Bazalka je fakt plná sběračů semen a reinkarnovaných telat, ale šla jsem se tam nedávno z nostalgie podívat. Nebyls tam minulej týden v pondělí? Byl tam takovej pán ve vaťáku.... Kdepak, já vaťák vůbec nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Fakt tam byl,a to si vezmi,že mrazy zrovna minulý týden nebyly.Ale to je Mechov:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se