tombed Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Zabte ho! Takový chutě nám tady dělat. Ty cuketový květy jsem ještě nejedl, jak to chutná? Kalifx by se taky mohl podělit... chuťově nejblíž je mladý křehký květák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Výborně, pánové. Květák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 chuťově nejblíž je mladý křehký květák... kdo je lepsi kuchar? segra nebo svagr? Podle se jim vloudim pod strechu jako opravar a lepsiho kuchare z nich odloudim do Pardubic... Ha, to jest muj srpnovy plan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Výborně, pánové. Květák. dobytku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Já dneska sežral kachýnku. Ráno jsem si koupil chlazenou. Počasí ke dni v kuchyni a pořádný žranici přímo svádělo.Jinak to mám v létě radši po italsku, ale léto jaksi letos nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 dobytku No možná je někdo dobytek ale zase neplánuju únosy italskejch chlapců do kdovíjakejch doupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 (upraveno) No možná je někdo dobytek ale zase neplánuju únosy italskejch chlapců do kdovíjakejch doupat. tobe se v mym doupeti libilo, tak mi nekaz povest. Ale k veci. Dneska jsem se prezral smazenici, nakrajel si na ni jalapeno a prikousnul poctivy chleba z Orlickych hor. Vcera jsem pekl. Krkovice s kosti pomatlana olivovym olejem a osolena. Do pekace jsem nahazel spalicky korenove zeleniny, cervene repy, cibule a cesnek, navrch cerstvou rozmarynu, tymian a pokryto bauern speckem z Rakous. 2 h. na 150 stupnu, pak 30 min. nezakryto na 180 podlevano vyvarem. K tomu stouchnuty brambor, upeceny platek masa, ozdobit repou a vino..... Upraveno 31. července 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 kdo je lepsi kuchar? segra nebo svagr? Podle se jim vloudim pod strechu jako opravar a lepsiho kuchare z nich odloudim do Pardubic... Ha, to jest muj srpnovy plan vyjde to nastejno, za švagra mluví to, že je rodilý ital, ségra se ale velmi rychle učí a v ničem si s ním nezadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 31. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 To je to riziko nákupu semen. Já taky pravidelně dostávám místo novinek "cosi". Kdes to kupoval? Odzkoušený prodejce a velký výběr všech semínek obecně. http://stores.ebay.de/Griechische-Pflanzen-und-Samen/Chilis-und-Paprika-/_i.html?rt=nc&_fsub=3&_sid=38674068&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Odzkoušený prodejce a velký výběr všech semínek obecně. http://stores.ebay.de/Griechische-Pflanzen-und-Samen/Chilis-und-Paprika-/_i.html?rt=nc&_fsub=3&_sid=38674068&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1 Díky, já trouba jsem je kupoval na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Na Aukru z Nemecka? To by odpovidalo te moji zkusenosti. Jsem zvedavej jestli z tech peti druhu, budou alespon dva co jsem chtel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Jj z Německa, ale prodávající byla původem Češka. Mám takový dojem /nejen z nákupů semen/, že se tam všichni naučili praktiky tureckých handlířů. Já jsem taky většinou dostal něco jiného. Těžko se to reklamuje, spíše jen jako upozornění. Ale je to houby platný. Plky typu - vůbec nevím, že bych vám něco prodávala, nevedu si seznamy kupujících ...... /stačí se mrknout do historie/. Ale spíš v tom má jenom bordel. Štve mně, že jsem na kozí rohy /např./, kterých nám venku celý záhon, vyplýtval velký kontejnery /neměl sem to srdce je vyhodit, když jsem zjistil, co je to/. Ale na druhou stranu je to dobrodružství, když potom pátráš, co ti to vlastně roste. U několika rostlin si nejsem jist dodnes /snad až to ochutnám/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Dnes jsem spáchal kuřecí horní stehýnka na domácí slanině .... omluvte, prosím, tu plastovou misku.......než se mi dobily baterky do foťáku, rodina to snědla, toto manželka odebrala pro prcka, aby měl k večeři. Recept je jednoduchej.....restnout cibulku se slaninkou, mezitím připravit masíko ( potřít solí, pepřem a trošku kurkumy + pod kůži vrazit plátek slaninky) a pak cca hodinku péct. Během pečení udělat brambory, potom masíko vytáhnout a kobzole prošm.dlat se šťávou z výpeku, trochu rozšťouchat a pak už jen DOBROU CHUŤ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Dnes jsem spáchal kuřecí horní stehýnka na domácí slanině .... omluvte, prosím, tu plastovou misku.......než se mi dobily baterky do foťáku, rodina to snědla, toto manželka odebrala pro prcka, aby měl k večeři. Recept je jednoduchej.....restnout cibulku se slaninkou, mezitím připravit masíko ( potřít solí, pepřem a trošku kurkumy + pod kůži vrazit plátek slaninky) a pak cca hodinku péct. Během pečení udělat brambory, potom masíko vytáhnout a kobzole prošm.dlat se šťávou z výpeku, trochu rozšťouchat a pak už jen DOBROU CHUŤ. Nemáš mít nějakou přísnou dietu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Dnes jsem spáchal kuřecí horní stehýnka na domácí slanině .... omluvte, prosím, tu plastovou misku.......než se mi dobily baterky do foťáku, rodina to snědla, toto manželka odebrala pro prcka, aby měl k večeři. Recept je jednoduchej.....restnout cibulku se slaninkou, mezitím připravit masíko ( potřít solí, pepřem a trošku kurkumy + pod kůži vrazit plátek slaninky) a pak cca hodinku péct. Během pečení udělat brambory, potom masíko vytáhnout a kobzole prošm.dlat se šťávou z výpeku, trochu rozšťouchat a pak už jen DOBROU CHUŤ. Nemáš mít nějakou přísnou dietu? no přesně. mi teď úplně unikají meditace o 30% eidamu jako o jediným sýrovým řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 6. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Dnes jsem spáchal kuřecí horní stehýnka na domácí slanině .... omluvte, prosím, tu plastovou misku.......než se mi dobily baterky do foťáku, rodina to snědla, toto manželka odebrala pro prcka, aby měl k večeři. Recept je jednoduchej.....restnout cibulku se slaninkou, mezitím připravit masíko ( potřít solí, pepřem a trošku kurkumy + pod kůži vrazit plátek slaninky) a pak cca hodinku péct. Během pečení udělat brambory, potom masíko vytáhnout a kobzole prošm.dlat se šťávou z výpeku, trochu rozšťouchat a pak už jen DOBROU CHUŤ. Dámy a pánové, všeobecně, ale Česku začíná jebat se zdrobnělinkami (viz výše). Zkuste se toho vyvarovat, je to infantilismus nejvyššího stupně. Jedna kosmetika před pár dny: krémeček na vrásečky u očíček, letní vůněčka pro pána, budete platit korunkama nebo kartičkou? :wallbash: Dával bych obratem pár facek na vzpamatování se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Dával bych obratem pár facek na vzpamatování se... +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Možno to tu tak úplne nepatrí, ale nechcem zakladať novú tému a varením to súvisí. Máte niekto skúsenosti s nemeckou značkou Silit? Priateľka si zamilovala ich design hrncov a podľa niektorých článkov na nete má byť ten ich Silargan materiál tiež super. ale nie nad osobný názor niekoho, kto ich už dlhšie používa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Však já to jen udělal, ani jsem se toho jinak nedotkl. Ale slíbil jsem, že to co jím já, to sem raději dávat nebudu. S těma zdrobnělinana - ok, beru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se