Zmizík Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 před 3 hodinami, Maxel napsal: Vepřové výpečky, 2x hrníčkovej knédl, červené zelí s brusinkama, redukovaná majda. Vole, takhle vypadaj výpečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Před hodinou, Zmizík napsal: Vole, takhle vypadaj výpečky. Na to se vykasli. Milisi super rada. Kup kachní prso. Potrít medem, posypat skorici, uzenou paprikou, sůl, pepř, trocha chilli. Do Sous Vide na 2h na 57 stupnu. potom jen na barvu na gril. jakoze tohle bylo fakt žrádlo. Možná zatím nejlepší co jsem z toho jedl. Totální bomba. Dělal jsem to s kořenovou zeleninou a bramborem s baby špenátem a houbovou omáčkou (byla k tomu i panenka). Fakt dobrý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Igelitovaný žebra a domácí varianta BBQ omáčky, teď už jen obarvit na grilu a sežrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Protože tohle je to adekvátní vlákno prožranců obracím se sem se dotazem jiné srovnání jsem na netu nenašel jen z germanie a ani v prodejnách není skoro žádný výběr Chci koupit sous vide Dvoučlenná domácnost s chlupatými jazýčky jak říkala moje maminka poměrně zaměstnaná takže použití rozhodně ne denně spíše občas pro radost.našel jsem z možností u nás tohle Klarstein Tastemaker Sous-vide Garer, 550 W, 6 l, má někdo zkušenost? poměr cena výkon. Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 před 10 minutami, Conrad napsal: Mrkni na Lidl. Levnější hrncová varianta, plus dvě varianty "tyčkové". Já mám hrnec, jiný typ, je OK. Ale asi bych bral tyčku. Víc ti asi napoví tyčkaři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Tyčák vs. hrnec je stejná debata jako Sparta vs. Slávka — každej má rád to “svoje” Já sem tyčák (a sparťan). Pro tyč mluví skladnost, flexibilita použití. Pro hrnec zas samostatnost, nic jinýho nepotřebuješ. Lidl neni blbej nápad. Tendle nevypadá zle:https://www.lidl-shop.cz/Profi-Cook-Ponorny-varic-Sous-Vide-SV-1126/p100299594#Jinak já mam pár let Anova Precision Cooker. Starší model. A spokojenost. https://anovaculinary.com/anova-precision-cooker/wifi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Já mám ten levnější z Lidlu a funguje bez problémů. https://www.lidl-shop.cz/SILVERCREST-Sous-Vide-Stick-SSVS-1000-B2/p100269034 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Já mám cca dva roky ten samý jako Tom a naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Krevety na bílém víně s česnekem, šalotkou a petrželkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 před 2 hodinami, Maxel napsal: stejná debata jako Sparta vs. Slávka — každej má rád to “svoje” Já sem tyčák (a sparťan). Jednou Sparta vyhraje a všichni jdou Sparťani Nic proti Tobě Maxeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 To seš vedle jak ta jedle. Já to mam “nařízené” rodinnou linií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Panové díky objednáno podle Maxel, holt ještě tak mít jeho od Boha talent na vaření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Před hodinou, Maxel napsal: To seš vedle jak ta jedle. Já to mam “nařízené” rodinnou linií Jen trochu rýpu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Nevzpomenete si někdo na takovýho italskýho (sicilskýho?) prodejce z ebaye, prodával sejry a salámy a strašně rychle to sem od něj vždycky přišlo v polystyrénový krabičce...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 (upraveno) To byla nduja, obchodnika z hlavy nevim, ale mozna bych to dohledal nekde v historii. Ale mrkni na to, tech prodejcu (snad) zas tolik nebude. Mimochodem zrovna dneska jsem si na to vzpomnel, ze bych si ji zas objednal. Upraveno 6. června 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Jojo, nduja. Byl to asi nějakej calabriafoodsrls ale vypadá to, že už na ebayi nefiguruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Njn ted na to jeste koukam a zjevne podrazili. Ani ne tak zbozi, jako postovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 A jaká je to adresa, já to nemůžu nalýzt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Ja myslel obecne, jako dalsi nabidky ty nduji. Tohodle manika ted taky nemuzu najit. Zkusim zejtra pres historii objednavek, ted jsem jen na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Stejně byla ta nduja strašně hnusná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se