Robero79 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 a k tomu jsem dovezl plny auto neskutecnyho domaciho zradla - prsut, kulen, syry, 10kg mandarinek, granatovy jablka, zavareny cibulky, papricky, olivy, zeleninu, chlast, zitra budou k obedu slavky a ustrice, ktery mi v poledne vytahli z more. Pritom puvodne jsem chtel vzit jen ty mandarinky, ale to proste neslo, tam to ostatni nechat...Smarja, ja uz tam takhle v rijnu nemuzu jezdit, ani nechci pocitat, kolik jsem dnes utratil... jak ja se tesim, az to vsechno sezereme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Nakonec si rodinná rada žádala lehce jiný konec. Tudíž pečené hrudí s domácí tatarkou, ve vývaru tažené baby brambory a salát s rukolou, cherry, habanero (jen pro pány) a vinegret zálivkou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 U nás klasik klasik... a jako povedlo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 před 21 hodinami, Conrad napsal: První pokus o Reuben sandwich Opticky a esteticky chce vyladit ale svátek chuťových buněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Selečí pečínka a kýtka. Šťouchaný brambor vařený v libečku se smetanou, sádlem, cibulkou a pažitkou, pepřová omáčka s červeným vínem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Trhana krkovice Nalozil jsem maso na suseni a jsem plny ocekavani. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Tak dosuseno! Daval jsem sul, pepr, suseny cesnek, chilli, cukr a hodne sojovky. Po 1h 70*C a 10h na 50*C jsem hodne spokojeny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Souboj s oranžovým monstrem začíná. Kdo četl Seiko oranžová monstra tak je postiženej a měl by se jít léčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Konecne ta chobotnice... Byla super, jen priste bych volil min vyraznou prilohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Ta prvni fotka "Zelená, Modrý " aneb chobotničky z 2.patra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Máme tu víkend a tak nemůže chybět další kolo pokusného jerkování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 30 minutami, Maxel napsal: Máme tu víkend a tak nemůže chybět další kolo pokusného jerkování. moc pěkný, taky se do toho budu muset asi dat já dneska udělal klasiku, pěry s povidlama hruškovejma a nasekaný vopražený mandle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Šnečci z panenky se špekem a cibulí, ameriky a smetanová žampionová omajda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Založeno na dobrotu, dnes rybí polévka s lososem a nudlema, zítra bude svíčková a karlovarské knedlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Máme tu víkend a tak nemůže chybět další kolo pokusného jerkování. Jak dopadla ta várka s colou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Blbě. Jednak naplátkováno moc na tenko. Druhak jsem použil Pepsi s limetou, která je bez cukru (což mi došlo až potom) — nevim, jestli to mělo vliv, ale na mase zbyla jen taková zvláštní nasládlá pachuť. Vůbec to nebylo dobrý. Možná by to s klasickou Pepsi s cukrem bylo lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tak ja pockam, az to vyzkousis plnotucnou colou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 — zatim to v plánu nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 nejdriv zarestovat a pak tahnout, sbirat penu atd. ... jeste tak hodku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Nedělní steak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se