Frostie Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 @bohus76 máš jí parádní. Bílou nesnáším, ale tu červenou, tu mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Je potřeba to trochu "odlehčit" a nežrat furt to masnisko Aj ten žlučník ať má trochu pohof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Je potřeba to trochu "odlehčit" a nežrat furt to masnisko Aj ten žlučník ať má trochu pohof No jistě, rozloučíme se se šniclem a salátem a trochu vyměníme menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 (upraveno) Čerstvě vyuzené domácí kuřátko z domácí udírny s GA 12. Dodržuji nařízení vlády, takže i doma pěkně přes okno:) Upraveno 28. prosince 2020 uživatelem liskus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Domaci chleba + domaci rillettes. Chtelo by to jeste vychlazenou dvanactku, ale to mi prislo k snidani krapet nevhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 snad se do silvestra udelaj.. zalil jsem je neredenym octem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) Přimlouval bych se ten ocel slít, naředit 1:2 v prospěch vody, nebo alespoň 1 k 1, ohřát a zalít je ještě horkým nálevem, nechat otevřené zchladnout, zavřít a nechat do Silvestra v teplotě okolo 15 stupňů. Takto budou kyselý k nesežrání Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Ředím 1:1 převařenou vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Tom4 delal jsem je nedavno podle navodu, ktery zde probehl, myslim od tebe.. a byly i po 14 dnech strasne mdly, nekysely.. mozna jsem udelal nejakou technologickou chybu, ale mam rad vyraznejsi.. jinak tohle jsou spekacky od antoni cesky krumlov, a jsou neuveritelne dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jsem zvědavý, dej pak pls report, tahle koncentrace octu bude hodně silná. Přece jen když si naliješ na tlačenku čistý ocet a 1:1 tak je to rozdíl. Pokud chceš urychlit naložení tak je rozhodující teplota, pokud jsou na Silvestra nebál bych se je nechat při pokojové teplotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 dobre. vyndam je teda z lednice 4st na pokojovku 24 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Kdysi bývaly v hospodě ve čtyřlitrové sklenici na výčepu, tedy bez obav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 @Tom4 Ja to mel uplne stejne jako @montemar , recept nam v zasede sedl, ale kysely to bylo priserne malo (a to jsme to redili min, nez je v receptu). Ale my jsme se zenou asi exoti, na tlacenku nebo burty s cibuli by me nikdy nenapadlo ocet jakkoli redit. A po pravde, co z octa zustane v taliri, tak jeste obvykle vyjidame chlebem. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 to je takovy cestinarsky orisek.. utopenci bývali... nebo utopenci bývaly... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 warran : taky jsem exot. na tlacenku cistej ocet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 to je takovy cestinarsky orisek.. utopenci bývali... nebo utopenci bývaly... ? Tam ovšem není žádný oříšek. Ti utopenci bývaliKolik třešní, tolik višní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jste evidentně zvyklí na můj bezchybný, Karlosem léta cepovaný a hlídaný pravopis, a pak člověk jednou má v hlavě že sklenice bývaly, leč myšlenky už zase dál tančí v hlavě Macarenu a prsty mezitím ťukají na sklo něco o tom kde bývali utopenci a tak se to sešlo. Kaju se a od Nového roku se polepším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Nech toho sebemrskačství Tome - znám lidi kteří klidně řeknou i napíšou že (TY neživotné) utopencE bejvalY (třeba lepší, kyselejší...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 18 minutami, Frostie napsal: Tam ovšem není žádný oříšek. Ti utopenci bývali Kolik třešní, tolik višní Tak tedy jinak Na dvoře stálo bidlo na něm měl vrabec své bydlo fouknul vítr a obě bidla nebo bydla ??????spadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se