Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Je potřeba to trochu "odlehčit" a nežrat furt to masnisko    Aj ten žlučník ať má trochu pohof  
No jistě, rozloučíme se se šniclem a salátem a trochu vyměníme menu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přimlouval bych se ten ocel slít, naředit 1:2 v prospěch vody, nebo alespoň 1 k 1, ohřát a zalít je ještě horkým nálevem, nechat otevřené zchladnout, zavřít a nechat do Silvestra v teplotě okolo 15 stupňů. Takto budou kyselý k nesežrání :(

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři

Tom4 delal jsem je nedavno podle navodu, ktery zde probehl, myslim od tebe.. a byly i po 14 dnech strasne mdly, nekysely.. mozna jsem udelal nejakou technologickou chybu, ale mam rad vyraznejsi..

jinak tohle jsou spekacky od antoni cesky krumlov, a jsou neuveritelne dobry :)

Odkaz ke komentáři

Jsem zvědavý, dej pak pls report, tahle koncentrace octu bude hodně silná. Přece jen když si naliješ na tlačenku čistý ocet a 1:1 tak je to rozdíl. Pokud chceš urychlit naložení tak je rozhodující teplota, pokud jsou na Silvestra nebál bych se je nechat při pokojové teplotě.

Odkaz ke komentáři

@Tom4 Ja to mel uplne stejne jako @montemar , recept nam v zasede sedl, ale kysely to bylo priserne malo (a to jsme to redili min, nez je v receptu). Ale my jsme se zenou asi exoti, na tlacenku nebo burty s cibuli by me nikdy nenapadlo ocet jakkoli redit. A po pravde, co z octa zustane v taliri, tak jeste obvykle vyjidame chlebem. . 

Odkaz ke komentáři

Jste evidentně zvyklí na můj bezchybný, Karlosem léta cepovaný a hlídaný pravopis, a pak člověk jednou má v hlavě že sklenice bývaly, leč myšlenky už zase dál tančí v hlavě Macarenu a prsty mezitím ťukají na sklo něco o tom kde bývali utopenci a tak se to sešlo. Kaju se a od Nového roku se polepším. :D :D :D

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Frostie napsal:

Tam ovšem není žádný oříšek. Ti utopenci bývali
Kolik třešní, tolik višní emoji4.png

Tak tedy jinak

Na dvoře stálo bidlo na něm měl vrabec své bydlo fouknul vítr a obě bidla nebo bydla  ??????spadla😀

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...