Lynx12 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 4 hodinami, Maxel napsal: Skvěle, další do party Čim si pomazával, máslem s paprikou? Jj ... Jsem si nevšiml, že bys mi koukal přes rameno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 11 minutami, Tomashhhhh napsal: děkuji za recept kuře bylo výborné, ale toho dýmu….. poradně jsem osušil, ale asi to bylo málo…. Jak to děláte s tím dýmem? Mě se dýmilo akorát z cigára ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 (upraveno) před 2 minutami, Lynx12 napsal: Jak to děláte s tím dýmem? Mě se dýmilo akorát z cigára ... Ani nevím, přišlo to tak úplně samo po prvním potřením olejem Upraveno 6. února 2021 uživatelem Tomashhhhh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Já to nechal dle Maxela zatáhnout cca 20 min a pak poprvé potřel máslem ... dým žádný ... že by nevhodný olej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Taky jsem to nechal 20min zatáhnout a pak jsem dal normální řepkový, asi špatný no. Dlouho jsme větrali….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 (upraveno) Tak hlavně, že vám chutnalo ... Ještě jsem na posledních cca 20 min hodil do výpeku půlky brambor .. taky naprosto luxusní chuť ... Sakra, já snad půjdu do lednice pro porci ... Upraveno 6. února 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Grilovaná panenka, mangetout na másle, pepřovka s pancettou a hrany z trouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Tak uvidíme co se stane za 5 týdnů v tělocvičně. Momentálně 11,2°C a 54% vzdušná vlhkost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Tak my v pátek takto, držíme už čtvrtý rok a každý rok je to lepší a lepší na závěr má skoro tříletá dcera, kterou jsme nemohli odtrhnout od kvarků (jak říká sama ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 My pro změnu v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Kua chlapci, já snad pudu koupit prase Už pár let tudle tradici bohužel nedržíme, nejni kdo by se o čuníka staral, ale chybí mi to, né že né. Navrhuju na příštim srazu udělat košt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 před 6 minutami, JoyStick napsal: Kua chlapci, já snad pudu koupit prase Už pár let tudle tradici bohužel nedržíme, nejni kdo by se o čuníka staral, ale chybí mi to, né že né. Navrhuju na příštim srazu udělat košt Hele celej víkend je z toho těžko a bolí hlava - ale stojí to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 to chce nejaky chrono zabijackovy zraz...netreba ani cele prasa, staci pol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Já bych i prostory měl, ale jsem na severu čech, to má většina místních mistrů dost daleko. Ale pro sraz jsem rozhodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Zabijačkovej chronosraz by byl kulervoucí. Na celorepublikovej v 2016 jsme se sjeli ze všech koutů ČR i SR, vzdálenost myslim nebude problém. Dneska tradiční české guilty pleasure — smažák, brambory s pažitkou a domácí tartar sauce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Schválně - dáváš tam cibulku a okurčičky? A proč zrovna nakládanou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Jasná páka. Šalotku a cornichonky. A proč...? Bo to tak dělá strejda Hellman, to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Tak jsme si zaudiliSent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Paráda. Kua,až se sbíhají sliny ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 zbyl mi kousek americkyho chuck tender na steaky, ve sklepe nahodou sklenice halali, tak sem spichnul rychlou svickovou.. samozrejme smetana nebyla, do kramu sem byl linej, tak jsem ji zastoupil kefirovym mlikem.. babica by zatleskal (a nebylo to spatny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se