Zeeberdee Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Mně doma žemlovka neprošla, takže aspoň domácí lasagne komplet a dýňovej chlebíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 (upraveno) Tak kolaz nebude priste kazdopadne challenge complete Takhle to zacalo A tohle je vysledek. Je to prudce jedly, jen jsem nemel cukrarsky pytlik a nechtelo se mi s tim vic drbat, tak jsem snih jen natrel… Upraveno 31. října 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Hašna: Máš nějaký svůj recept? Buřtů na pivu se můžu užrat...Nemám. Projdu si recepty na síti a co se mi z každého líbí, to aplikuji. Dneska tři drobné novoty, dal jsem do toho lžíci sójovky, což jsem nedělal, místo protlaku pyré z pečených rajčat a špekáčky jsem nejdříve tak 20 minut opekl na sucho a ten vypečený tuk jsem slil a bylo to lepší. Ty špekáčky od Bobra se hodně potí, což je fajn nad ohněm, ale v tomhle případě by toho tuku bylo už moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 (upraveno) @Ondras_CZ Je to supereasy Vepřový bok zbavit kůže a (volitelně) tukové vrstvy pod ní. Nakrájet na větší kostky. Důkladně osolit. Bokem nakrájet cibuli a česnek na hrubo — množství podle toho, kolik chce ček “podestýlky”. U nás hodně. Všechno poslat do pekáče, nebo jakékoliv jiné vhodné nádoby. Dobře promíchat, přidat celý kmín a trochu rostlinného oleje. Nad rámec jsem tentokrát přidal i trochu celého římského kmínu, a nebylo to vůbec zlé (pěkně maso ovoní). Zakrýt a nechat do druhého dne odpočnout. Následující den péct zakryté na 150st. 2 hodiny, a poté hodinu odkryté — přitom několikrát promíchat. Nepodlévat. Voala @Lion Jestli můžu doplnit Hasňu… dělal jsem v létě podle Martina Škody, a byly skvělé. Upraveno 31. října 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Ahoj, Doporuci mi nekdo dobrou panev univerzal nejlepe v nerezu ? Jinak netusim jaky je ted trend jestli kupovat s povlakem nebo treba titan? Diky za kazdou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 No, jaký máš sporák a jak často a co budeš vařit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Myslel jsem neco okolo 20cm. Na michana vajicka smazeni cibulky naka ta topinka. No proste na omacky mam vetsi wok a potrebuji neco mensiho praktickeho. Nevim jestli se to da skompletovat i ze bych na ni nekdy udelal steak. To bych mozno chtel uz moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 před 14 minutami, hator napsal: Myslel jsem neco okolo 20cm. Na michana vajicka smazeni cibulky naka ta topinka. No proste na omacky mam vetsi wok a potrebuji neco mensiho praktickeho. Nevim jestli se to da skompletovat i ze bych na ni nekdy udelal steak. To bych mozno chtel uz moc. Ja jsem prudce spokojen s titanovou panvi od wollu. Je to nejlepsi nadobi co mam. Jen pozor, kdyz to das do myck, tak to ty neeko tablety sundavaji a pak to spini, takze myju v ruce a ten povrch js super, jen trochu tezsi. Ale zacinam se kamaradit i s debuyer, ale to urcite neni nerez. A je treba na ni davat pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 před 7 minutami, vojta1 napsal: Ja jsem prudce spokojen s titanovou panvi od wollu. Je to nejlepsi nadobi co mam. Jen pozor, kdyz to das do myck, tak to ty neeko tablety sundavaji a pak to spini, takze myju v ruce a ten povrch js super, jen trochu tezsi. Ale zacinam se kamaradit i s debuyer, ale to urcite neni nerez. A je treba na ni davat pozor. Debuyer jsem koukal, ale ta udrzba by pro nas nebyla za chvilku by chytla lysku. Kouknu na tu titanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Jinak mam plyn no a do budoucna nejspis indukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 před 10 minutami, hator napsal: Jinak mam plyn no a do budoucna nejspis indukce Ta woll jde myslim na vse, respektive jsem si jisty. Je sice o kus drazsi nez tefal, ale mam ji 8 let a je jako nova a ma super odjimaci rukojet, muze do trouby atd... delam na ni uplne vse a mam tuhle myslim https://www.kulina.cz/titanova-panev-24-x-24-cm-s-odnimatelnou-rukojeti-titanium-nowo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Já mám teda indukci a vše Tefal... 20 cm (asi?), 28 cm a 28 cm wok... A pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Tento týden, to asi netrumfnu, ale návštěva Entrée si myslím, také stojí za zmínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Hmmm... a "kostka ve skluzu" po těch zbytcích nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Bezva, zrovna se tam chystáme na nový menu tak už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 @Radek124 Kostka ve skluzu, bohužel nebyla Ale odcházel jsem opravdu najedený, byť jsme měly jen malé degustační menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 @Tom4 Máte se na co těšit, servis na 1*, i obyč. obědové stojí za zvážení, užijte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 (upraveno) Jo, v Entrée uměli dycky. Březen 2018. A nezkazil mi ten zážitek ani fakt, že jsem tam (zcela dobrovolně) z Práglu vezl na prodej GMT M2 a to prosím za cenu, za kterou už je nikdy nikdy NIKDY nemám šanci sehnat; o rozdílu oproti dnešním overhype cifrám ani nehovoříc Upraveno 1. listopadu 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 před 14 hodinami, hator napsal: Debuyer jsem koukal, ale ta udrzba by pro nas nebyla za chvilku by chytla lysku. Kouknu na tu titanku. Mrkni co jsem psal tady, ten Tefal v nerezu s titanovým povrchem uvnitř stále asi nej volba, jen taktně připomínám při skladování na sobě dávat mezi nádobí filcovou podložku ať se to nepoškrábe (nebo pověsit) a samozřejmě nikdy, vůbec nikdy nepoužívat kovové nástroje jako obracečky apod.. před 10 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: @Tom4 Máte se na co těšit, servis na 1*, i obyč. obědové stojí za zvážení, užijte! Vidíš a právě servis je podle mého to, co stojí mezi Entreé a hvězdičkou Michelinu. Vsadim se, že nadpoloviční většina obsluhujících by nevěděla co s bajlákem, čím teda nechci nijak hanit, to vůbec ne, jen konstatování. V současném světě gastronomie možná už ani není žádoucí aby servis uměl složitou formu obsluhy, natož tak vyšší formu francouzské. Samo že dnes jdou jídla jako designovka na talíře, stejně jako nápoje, takže lítačku se stříbrem už dneska člověk neuvidí. Možná právě proto, že se kuchyň pohla ve vývoji tak složitý servis je (by byl) brzdou? No nic, konec polemiky nad složitosti světa a obsluhy, máme co oslavovat tak se při té příležitosti těším, nejdu tam poprvé a pokaždé jsem byl moc spokojený, určitě se přidávam ke kladným doporučením. Ještě se odhodlávám zajet do Essens u Břeclavi, nebyl jste někdo? Vypadá to velmi dobře. Eh. slovníček bajlák = překládací příbor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Sakra, to bych taky asi na první dobrou nevěděl Tak možná spíš šetří host,, když ke každému chodu nosí prvně odpovídající náčiní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se