Maxel Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Sem rád, že chutnalo šerife @Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Jinak dneska se chystam na asijsko-bistrovou specialitu, křehké kuře s rýží. Jedu podle Starýho fotra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Ja dneska bucek s cockou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Já teda daňčí na zelenině v litině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Vcera Indie, dneska trocha Vietnamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Risotto s cervenou repou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Vcera Indie, dneska trocha VietnamuSuper jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 nemáte někdo kefírovou houbu? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 je lepší upéct husu vcelku, nebo rozdělit na porce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 nejlepší je dělat jí konfitovanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 jde mi o to, že bych využil skelet na polífku, ale to jí budu muset naporcovat, protože chci obojí dělat současně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 podobne je to aj vo videu, vyvar z odrezkov, a pecenie naraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Panove, mate tip na nejake fajnove jarni zavitky, nesmazene? dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 (upraveno) Nesmažené jsou letní, nebo se pletu? Zatím jsem je dělal jen jednou a snažím se většinou hledat na youtube nějaký origo recepty od asiatů. U asie se těm na CZ serverech vyhýbám...pokud to teda není od někoho jako asijatka atd. Hoď do youtube "Gỏi Cuốn" a vyber co ti sedí Upraveno 11. listopadu 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Jinak když jsme u té asijské kuchyně, předpokládám, že tuhle estrádu co si nadělilo BCC většina z vás zachytila. Rozjelo se to ve velkým a Uncle Roger (což je alterego jednoho standup komika) se na tom dost rozjel. Nicméně přesně takovým receptům se snažím vyhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 před 5 hodinami, montemar napsal: je lepší upéct husu vcelku, nebo rozdělit na porce? Rozdělit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 (upraveno) to je z jedný husy? nechce se mi počítat ty končetiny .. tak jo, vidím že není .. ale dík, takhle to taky udělám Upraveno 11. listopadu 2021 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Dvě. Kačeny. Zejtra jedu na víkend na Šumavu; picí seance s pár ex-kolegy. Sem zvyklej klepat čelem, tak něco malého k zakousnutí na večeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Jsem zapomněl přidat včerejší rychlovku, pravá svíčková, gratinovaný brambor, red chard salát, a limetový dip. A jinak všem přeji hezký, jedlý víkend! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Nějaký tipy na tento víkend, že bych chytl inspiraci. Hodně asi pojede husa, což Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se