vwtyp11 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Odesláno 21. února 2022 před 4 hodinami, Bob napsal: Nemeckej Camembert? Jedine z Francie Nemeckej z weihestephan, kterej vyl zalozenej 1021 a je Top, nehledě na to, ze Francie byla nemecka a ted to bude jedno, protože Evropa bude Rusko
Moty Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Odesláno 23. února 2022 Byl to kaldoun, recept je v podstatě strašně jednoduchej, když nebeš ještě přípravu vývaru před tím, jo a škrábání jater na knedlíčky byl docela voser
montemar Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Odesláno 23. února 2022 silný polívky jsou super. kaldoun mě nenapadl, protože nikde husa ani kachna. .. včera jsem si dopřal minizabijačku, tlačenka, sulc, škvarky, sádlo.. jeee, jak já tohle miluju. pořád vzpomínám na babičku..
krutor Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Odesláno 24. února 2022 Varim ted same rychlovky ktere nema cenu fotit, ale zkousim jednu zajimavost. Marinovane zloutky, delal uz to nekdo? Za par dnu bude vysledek a k cemu to pouziju jeste nevim. http://www.kublanka.cz/index/caesar_salat
Maxel Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Odesláno 24. února 2022 Yep, zkoušel. Šel jsem podle Gugy (YT: guga foods), ale postup je naprosto stejný. Použil jsem primárně jako dochucovadlo na steak = nastrouhat najemno na horké maso, skvělé. Plus jsem to experimentálně prdnul na toast jako jednohubky. To už popravdě nebyla taková hitparáda, bo ten žloutek je dost hutnej a výraznej. Ale jinak chuťově zajímavej zážitek
krutor Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Odesláno 24. února 2022 Aha predtavoval jsem si to asi tvrdci, tak jsem na to zvedav.
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 Nakládaná panenka, celozrnné tagliatelle, rybízová omáčka, Roquefort, a nějaká ta houba
Maxel Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 Zajímavý kombo Zkusim kontrovat. Dry-aged rošťák s černym himalájem, houbové ragú s tymiánem a lanýžovým olejem, focaccia krutony a chips cebo iberico.
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Odesláno 26. února 2022 Kontra vypadá parádně! Ostatně, jako vždy Mě se konečně zadařila vyladit receptura na jednoduchý chléb, tak super krajíc na snídani
Maxel Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Odesláno 26. února 2022 Chleba vypadá skvěle! Poděl se pls o recept. U nás dnes snídaňová premiéra ala McD — muffin s vejcem, slaninou a sýrem. Možná je to divný, ale snídani u Meka jsem poprvé ochutnal až minulý týden
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Odesláno 26. února 2022 @Maxel Díky! McMuffin vypadá jako vydatná snídaně Nejvíce se mi osvědčill tenhle: 175g špaldové/325g klasické hladké mouky 5g sušeného droždí 7g soli Trocha drceného kmínu Špetka muškátového oříšku 350ml vody Vypracovat těsto, zakápnout a lehce pomazat olejem(1,5pol lžíce max). Uložit do mísy pod potr. fólii. 30min kyne Znovu pěkně vypracovat, a přendat ideálně do ošatky vyložené pomoučenou utěrkou, a nechat dalších 30minut kynout. Přendat do pečící mísy, nakrojit těsto, pokapat vodou, a zakryté péct 30min/225°C Posledních 15-20minut již nezakryté, podle toho jak kdo rád tmavší kůrku. Nechávat chladnout ideálně pod suchou utěrkou Bohužel se tenhle basic recept osvědčil víc, než z čerstvého droždí, domácího kvásku, žitné mouky, ... Výsledek je tady alespoň vždycky stejný.
bohus76 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Odesláno 26. února 2022 Dnes česnečka s bramborem,rozšlehanými vejcem a sýrem ( to nahoře je majoránka). Nejdřív teda byl silný vývar, dva kuřecí koráby, plus hovězí špikove kosti + zelenina do vývaru . Pak otestovat cibulku ( dělal jsem na másle+ trocha oleje), přidat 1 hlávku česneku ( samo rozmačkaného)+ brambor na menší kostičky,vše zarestovat, zálet vývarem a uvařit. Pak dvě rozšlehané vejce a těsně před koncem majoránka a navíc 5 stroužků česneku.Sýr až do talíře a přelet vývarem. Děláte někdo jinak ? Tipy sem .
Maxel Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Odesláno 26. února 2022 @nizkotucnytvaroh Muffiny byl spíš brunch. Stačil jeden, aby byl ček řádně napucnutej. Za recept díky. Zkusim. Zároveň se chystam prubnout easy baguette podle Bráje. V jeho podání všechna pekařina vypadá jako sranda, takže to určitě nebude.
Maxel Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Odesláno 26. února 2022 Dneska máme takovej neplánovanej fast food cheat day. Dopo McMuffin. Večer KFC křídla. Měly k tomu být bramborové tots, ale potvory se při smažení rozpadaly, tak šly rovnou potrubní poštou do… řiti. Zejtra to odlehčíme roastbeefem
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Odesláno 26. února 2022 @Maxel Bageta je výzva ! Máš nějaký osvědčený recept na ta křídla? Dneska nějak všichni jedou cheat day
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se