Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty rummo jsou v tom Makru v akci vždy aspon jednou za rok, nebo aspoň vždy byly, pak se dá občas i na Rohlíku, tam jsou teď za 60,-. 

Odesláno

Bez nožů by dobrý jídlo nevzniklo😁, tak mě napadlo, jaký nože v kuchyni používáte? Preferujete třeba nerez, nebo raději uhlíkovou ocel? Evropu/Japonsko? Osobně jsem si oblíbil japonský kousky. Můj poslední přírůstek je skoro třicetideková Deba, jednostrannej brus. Za sebe - na ryby, nebo bourání kuřat, jsem zatím na lepší kudlu nenarazil... Jestli je to off topic, omlouvám se

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vzhledem k aktuální situaci, trénuji východní pokrmy. Pelmeňe 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

V podstate nic k foceni ale zkusili jsme nakladany vejce a za me dobry. Takovy vajecny utopenci. A vzhledem k premire vlastnich vajec aspon dalsi zpusob jak je zpracovat. 

Upraveno uživatelem warann
Odesláno
před 3 hodinami, Maxel napsal:

40 dní čekání a nakonec jsou z toho dva takový mrňousy :)

Co to je? Připomeň, díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...