Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 18 hodinami, hator napsal:

Pek jak dlouho ti ta panenka zrala?

Ahoj 2 dni v soli a 14 dni visela v garáži v miernom prievane, aktuálne už je zavakuovaná a je pripravená na konzum 🙂

V teplejšom období jej stačí aj 10 dní.

Robím ju takto často... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra, co to mělo být? 😁Já zas včera usnul u dopekani bůčku na kůrku 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stane se 😁

Včera žitný chléb, dneska podle Jamieho Olivera zelenina s uzenou Burattou

1646315317265_compress5.jpg

1646237954487_compress63.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se zas všichni můžeme jít klouzat, protože tohle netrumfneme 😁 Super zpracování surovin od A do Z! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si chtěl udělat šťouchaný brambor, a nevím, jestli jsem nekoupil spíš 🥝 Bio až moc...

1646937572681_compress10.jpg

1646937572693_compress86.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prý Bio Brambor (ne)konzumní, ale taky tomu nevěřím 🥲

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...