Tomak Odesláno 24. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2025 V 22. 8. 2025 v 21:42, Peša Tomáš napsal: Moje první moderní Rolexky neskutečná vděčnost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perfektní hodinky, za mne nejlepší varianta tohoto modelu jak do velikosti, rozložení lumi tak i ohledně strojku uvnitř 1
Bukoowsky Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Už druhý den v euforii Poprvé jsem takhle neustále čuměl na ruku, když jsem tady pořídil PO...od té doby jsem si myslel, že už jsem trochu víc velkej kluk. A ne, je to tu zase...a je to krásný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
xcmaniax Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 50 minutami, Bukoowsky napsal: Už druhý den v euforii Poprvé jsem takhle neustále čuměl na ruku, když jsem tady pořídil PO...od té doby jsem si myslel, že už jsem trochu víc velkej kluk. A ne, je to tu zase...a je to krásný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluji! Asi nic častěji na ruce nemám. Neskutečné univerzály na každou příležitost. 1
African Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna 1 hour ago, Bukoowsky said: Už druhý den v euforii Poprvé jsem takhle neustále čuměl na ruku, když jsem tady pořídil PO...od té doby jsem si myslel, že už jsem trochu víc velkej kluk. A ne, je to tu zase...a je to krásný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velká gratulace, jedničky jsou super univerzální záležitost pro každou příležitost....na ruce je mám častěji než dvojky 1
patprom Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Už druhý den v euforii Poprvé jsem takhle neustále čuměl na ruku, když jsem tady pořídil PO...od té doby jsem si myslel, že už jsem trochu víc velkej kluk. A ne, je to tu zase...a je to krásný Super hodinky, jen se připrav na to, ze nic jiného teď nebudeš chtít nosit a časem budes potřeboval další gratulace 2
Kid_A Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 1 hodinou, patprom napsal: Super hodinky, jen se připrav na to, ze nic jiného teď nebudeš chtít nosit a časem budes potřeboval další Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. gratulace velice presny popis :)))
Kid_A Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 4 hodinami, Bukoowsky napsal: Už druhý den v euforii Poprvé jsem takhle neustále čuměl na ruku, když jsem tady pořídil PO...od té doby jsem si myslel, že už jsem trochu víc velkej kluk. A ne, je to tu zase...a je to krásný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. super volba, tohle jsou daily beatery jak se slusi a patri 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se