Kapelnik Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Kup si Expy 40 mm. Jsou univerzální, dobře nositelné a krátká čekačka.Pravda. I tak by stalo za to zajit vyzkouset. Nosil jsem Expy 36mm a prechod na 40mm jsem nedal. Ale Expy skvela volba. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna Nemáte někdo prosím aktuální zkušenost s čekací dobou na Datejust 36 u Bechyněho? DěkujiSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna před 12 hodinami, PavelH napsal: Doporucuju udelat presne to, co jsem udelal ja. Domluvit si sezeni, vyzkouset, udelat si wrist shoty, at se na to treba vecer muzes podivat v klidu znovu a zamyslet se, co a jak dal. Me to pomohlo udelat rozhodnuti a zapsat si to idealni. Přesně tak. Ty hodinky stejně "hned" nedostaneš, tak je škoda dělat zkratku výběrem na internetu. Vyzkoušej a rozmysli to, není co uspěchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna před 6 hodinami, Kapelnik napsal: Nemáte někdo prosím aktuální zkušenost s čekací dobou na Datejust 36 u Bechyněho? Děkuji Sent from my iPhone using Tapatalk Žena dostala DJ 126234 od HB letos v březnu. Čekala 18 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 1 minute ago, vonmisses said: Žena dostala DJ 126234 od HB letos v březnu. Čekala 18 měsíců. Diky. Ou, to jsem si nepral slyset:-) Byl jsem trochu optimistictejsi. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna V 22. 4. 2024 v 14:21, Kapelnik napsal: Diky. Ou, to jsem si nepral slyset:-) Byl jsem trochu optimistictejsi. Diky ptal jsem se u AD v CZ a Italii a shodne mi potvrdili 18-24 nesicu na ocelovy modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2 hours ago, Sarka Farka said: ptal jsem se u AD v CZ a Italii a shodne mi potvrdili 18-24 nesicu na ocelovy modely OK, tak to mozna mam prostor jeste na nejaky hodinkovy business, nez to prijde:-) Díky za info, upřímně jsem čekal u DT méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna V 21. 4. 2024 v 9:36, Vili napsal: Kup si Expy 40 mm. Jsou univerzální, dobře nositelné a krátká čekačka. Ahoj. Na kolik odhaduješ tu čekačku? Nebo máš přímo konkrétní zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Z mojej skúsenosti sa čakačky menia z týždňa na týždeň, takže čo bolo pred mesiacom už platiť nemusí..Lahko sa môže stať že ti AD "sľúbi" dodať hodinky za 12 mesiacov a bude z toho 6 alebo aj 18. U mňa to bolo tých 6, ale pripisujem to skôr náhode, prípadne zvýšenej dodávke od výrobcu v danom období.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Na čekačky tu máme borci jiná témata Tudíž zpět k tomuto. První byly v létě 2015 no paper/box dvojkový expy 16570 za tehdy (pro mě) šílených 88 litrů. Pak následovaly expy jedničky 214270 full set za 110k. A největší majstrštyk byly fungl nové GMT-M2 116710LN od rybize brané u Bechyněho ten den myslim za 170k; leden 2017. Kua, to byla doba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna První byly zánovní NDčka od sibiře asi za 125K v roce 2014 (tehdy stály nový na krámě 135). Rolex jsem předtím nechápal. Malý, hnusný hodinky... až jsem se jednoho rána probudil a zjistil, že je nutně potřebuju. Jel jsem pro ně do Brna, pršelo, byl únor, pamatuju to jak dneska . Pak jsem měl lehce jetý černý Milgy od wizarda asi za 140K, který šly asi za 127K někomu tady. No a nakonec ve 2017/2018 přišly prakticky nenošený GMT-M2 od Rybíze za nějakých ~170K (už si nepamatuju přesně). Ty jsem téměř ve stejnym stavu střelil Kilundronovi někdy ve 2019 tejden předtím, než v Baselu oznámili jejich konec a tudíž jsem provařil dobře 50-60K (jsem nadanej obchodník ). The rest is history... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Jaké z toho plyne ponaučení?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vili Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna před 4 hodinami, Grilko napsal: Ahoj. Na kolik odhaduješ tu čekačku? Nebo máš přímo konkrétní zkušenost? Vzhledem k tomu, že tu nedávno bylo několik nabídek na "přenechání" Exploreru I, k vyzvednutí přímo u AD, tak odhaduji, že čekačka by nyní mohla být kratší než 6 měsíců, dokonce bych si troufal říct, že i do tří měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Tak to, že jsem se zapsal wishlist u HB v roce 2021 asi nebude ten pravej poradník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Tak to, že jsem se zapsal wishlist u HB v roce 2021 asi nebude ten pravej poradník Zalezi na co. Ja na Expy 40mm cekal opravdu asi jen 4 mesice. Na DJ36 uz cekam rok a jeste pocitam, ze min 6 mes budu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna před 8 minutami, Kapelnik napsal: Zalezi na co. Ja na Expy 40mm cekal opravdu asi jen 4 mesice. Na DJ36 uz cekam rok a jeste pocitam, ze min 6 mes budu. Sent from my iPhone using Tapatalk Vyzvedával jsem DJ, ty jsem měl za 4 měsíce a zapsal se na Suby. Už to bude tři roky. Asi to paní hodila do koše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna (upraveno) V 24. 4. 2024 v 16:41, Maxel napsal: Na čekačky tu máme borci jiná témata Tudíž zpět k tomuto. První byly v létě 2015 no paper/box dvojkový expy 16570 za tehdy (pro mě) šílených 88 litrů. Pak následovaly expy jedničky 214270 full set za 110k. A největší majstrštyk byly fungl nové GMT-M2 116710LN od rybize brané u Bechyněho ten den myslim za 170k; leden 2017. Kua, to byla doba! Byly to tenkrát šílený ceny Já jsem expy 16570 sháněl s přestávkama snad deset let, ale protože jsem měl nesmyslně konkrétní představu o specifikaci, tak to nikdy nebylo úplně to pravé. Nakonec jsem se začal dívat i po 36mm exp 1 a když pak přišly nové 124270, tak nebylo co řešit. Zapsal jsem se hned a čekal něco přes rok. Upraveno 29. dubna uživatelem dwg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@ker Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Prvé boli Sub date od Bakera dalsie boli Deepsea od Streeta ceny skoda hovorit, mal som nakupit aspon troje z kazdeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Prvni byly Seadweller 126600 3 roky zpatky, cekacka zhruba rok v zahranici. V CR jsem byl na cekacce pres 5 let a stale se nikdo neozval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Moje první Rolex jsou Explorer 36 model 124270, které pořád mám. Jsou naprosto super a jsou i naprosto perfektně udělané. Vše drží pohromadě jak má a šlapou dlouhodobě na 0s odchylku, což je až neskutečné Taky mám rád ten náramek. Jediný další náramek, který mám rád stejně je ten na nových Moonech. Jiné Rolex jsem ještě neměl, takže nemám s čím porovnávat, ale dost mi vrtají hlavou i Submarinery - nové i plechové. Nedávno jsem je měl v ruce vedle sebe a vlastně ani nevím pro které bych se rozhodl. Oboje mají svoje kouzlo. Takže další budou asi Suby Párkrát mě napadlo hodit Expy do výměny za Suby, ale nikdy jsem se k tomu nerozhoupal. Jsou fakt fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se