Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 4. 2024 v 20:25, mwb napsal:

Mne ta seda, aspon z obrazkov, pripomina tie sede matne laky, co su v poslednych rokoch popularne na autach. Myslim, ze zaujem bude.

Rozšířit  

mel jsem uplne stejnou uvahu :) A musim rict, ze na spouste aut me to hrozne stve.. ale treba Volvo ty sede umi docela dobre ;)

Odesláno

Vidím to na pokračující trend posunu RLX do drahých kovů (oni přinesli všehovšudy jeden steel model, vše ostatní zlato platina a drahé kamení) a zaplňování prázdného prostoru Tudorem (jejich nové "suby" jsou celkem pecka). Já být jimi bych byl trochu opatrný, aby je bratříček nepřerostl. Bez funkčních steel tool ikon by z RLX nebylo nic než navoněná zdechlina..

• po 5 týdnech...
Odesláno

Musim uznat, ze se mi ty “skoronove” GMT Master II na oysteru zacinaji libit, naprosto univerzalni na kazdy den a trochu te barvy tam taky dali. Oyster mi k nim sedi vic, ale je potreba videt a vyzkouset nazivo. 

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Za chvili tu mame 2025... nezacinaji kolovat nejake predikce? 

Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky.

16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely :) 

• Like 1
Odesláno
  V 20. 12. 2024 v 7:44, kloubik napsal:

Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky.

16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely :) 

Rozšířit  

Zrovna sedím u kávy a přemýšlím o tom. Vím, že se to nestane, ale někde ve skrytu duše věřím v "zmrtvýchvstání" ikonických a překrásných 1655. Ještě mám ve své Rolex kolekci jedno volné místečko a pro tyto bych obětoval i plánované "prezidentské". 

Odesláno
  V 20. 12. 2024 v 7:44, kloubik napsal:

Rozšířit  

Exp 2 v puvodni velikosti by bylo mimoradne prijemne prekvapeni.

• po měsíci...
Odesláno

Dotaz hoši- mel jste někdo možnost vyzkoušet nebo dokonce vlastníte Titanium Yachmastery.? Ref: 226627

Moc rád bych slyšel vaše postřehy, zkušenosti atd.. kdyby jste je někdo náhodou měl,tak budu rád za info😉

Děkuji ✌🏻

Odesláno
  V 21. 12. 2024 v 15:36, skalis napsal:

Exp 2 v puvodni velikosti by bylo mimoradne prijemne prekvapeni.

Rozšířit  

Osobně bych byl nadšen, kdyby se všechny modely vracely k původním velikostem. Milgauss 38mm, GMT 38mm, Daytona 37mm a Suby 37mm. Sen, že abych nakonec ani nevěděl, který si vybrat. Když vrátili Expy na 36mm, tak to pro mě byla jasná volba.

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 6. 2. 2025 v 11:17, Irma Bunt napsal:

Osobně bych byl nadšen, kdyby se všechny modely vracely k původním velikostem. Milgauss 38mm, GMT 38mm, Daytona 37mm a Suby 37mm. Sen, že abych nakonec ani nevěděl, který si vybrat. Když vrátili Expy na 36mm, tak to pro mě byla jasná volba.

Rozšířit  

To by mohli, protože by mě ze dne na den Rolexky přestali zajímat 😆 Jako Suby v 37mm....no jako dobrý posun pro profesionální potápěče, stejně tak Expy 🙉

• Like 2
  • Dát hlas 2
  • po měsíci...
Návštěvník Fandawatchu
Odesláno

Chtělo by to úplně nový model něco jako Cubitus. Prostě něco jiného zase.

Návštěvník Fandawatchu
Odesláno

Jo tak, děkuji, nene nehoním, jen jsem reagoval na to že nahoře někdo psal té Rolex je už stereotyp. Ale viděl jsem tady lidi s 18000 příspěvky, to už je jiná palba. ..... EDIT BERT: nepovolený obsah vymazán  .......Ten pan co mě posílal do riti jeho se to nějak dotklo nevíte? Chudák mrzí mě to. 

Odesláno

@Fandawatchu buď v klidu, ten pán co tě tam poslal, tě tam má, jen tě upozornil svým stylem co děláš a patprom ti to přeložil, abys to pochopil. My víme, že nám chceš něco prodat a nemůžeš... :) Odpovídá tomu totiž úroveň tvé komunikace. 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...