Gulas Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 S Kubou proběhlo všechno podle domluvy. Velká spokojenost. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skye Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Vše proběhlo bez sebemenšího problému, rychlá domluva, stav a balení odpovídající popisu, navíc příjemný pokec. 100% spokojenost. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Všechno OK, přijel, koupil, pokecal a odjel Za mě 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Diky za obchudek-vsechno dle domluvy,doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Výborná komunikace i ochota. Zboží odesláno velice rychle. Ještě jednou děkuji za obchod:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Kupoval jsem Chrono mikinu. Rychlá reakce, ochota i zaslání a vše o.k.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 U mě dobrý, děkuji za obchod a pokec. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Rychlá, jasná dohoda a fér jednání. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Perfektní a rychlá domluva, féroové jednání, vřele doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Kupoval jsem Omegy. U člena druhý nákup hodinek a vše v naprostém pořádku. Domluva, jednání, popis hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ďakujem za obchod, rýchla komunikácia, dohoda a proste všetko čo k tomu patrí... môžem len vrelo odporúčať na 100%.Ešte raz dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Taky rychlá domluva, prohlídka, zaplacení. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Rychle a dle domluvy. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Rychlá a bezvadná domluva. Díky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Krom toho, že mi nezištně pomohl s nehodinkovou záležitostí, tak jsme spolu udělali obchod.Za mně tohoto velice fajn člověka vřele doporučuji. p.s. navíc mi zaplatil velké pivo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stampee Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Jednoduchá, jasná a rychlá komunikace. Hodinky přesně dle fotek.Sympatický chlap se kterým je radost posedět u kafe. Velice příjemný obchod.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Nehodinkový kšeft na supr úrovni. Všecko vyřešený za 10 minut, co se řekne to platí a ještě si člověk hezky pokecá Díky a doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Rychla domluva, rychla platba, so macht Chronomag Spaß Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Super kupující, rychlá domluva, bezproblémový obchod, příjemný pokec a pozval mě i na kafe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Rýchla dohoda a férové jednanie. Odporúčam. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se