Petr11 Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2024 i s krátkýma trenkama jdou vyhrát velký věci
Hans Gruber Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2024 Krátký trenky jsou jedna věc, co měl ale za hodinky na oranžový gumě?
kuncák7 Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2024 Jsem rad, ze to konečně cinklo. Jinak jako fanda a bejvalej závodník ( hodne bejvalej )se zájmem sleduju tu saradu s triatlonem.
Pozorovatel Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2024 Už jsem se bál, že letos odejdeme s holým zadkem A konečně to cinklo
honza71 Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 KS a TM skvely. Peknej pribeh. Katerina je velka borka! Ale sermiri jsou nejvic S Italama paradni, s Japoncema chybel kousek. To, co predvedli s Francouzema, skvelej zacatek, nasazeni nahradnika v prubehu a pak ten neskutecnej posledni souboj JJ, to je na celobecerni film
safi Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Chudák Anthony Ammirati. Teda jak v čem..
warann Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2024 Jen takova technicka - Ondra v ty finalovy osmicce zitra leze od nuly nebo se ty body z po a str nejak zohlednuji/zapocitavaji?
vzduch Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2024 FuksaJe mi líto Adama Ondry, že je bez medaile. Za to, co pro lezení udělal a obětoval, by si nějakou zasloužil.
tikzot Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2024 Adam velká škoda, konkurence veliká, sil bylo o poznání méně než v semi..pořád ale je a bude světovà špička Fuksa velký dobrýto potěšilo moc
kuncák7 Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2024 Mnohem víc je mi lito Vadlejcha, i ctvrte místo je super, ale medaile to neni. Skoda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se