McStinger Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Mám Makitu, funguje dobre, fajn sa drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října před 15 minutami, McStinger napsal: Mám Makitu, funguje dobre, fajn sa drží. Ktorá to je? Ak sa smiem spýtať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října V práci máme tyto https://brusky.heureka.cz/makita-ga5030r/?ppcbee-adtext-variant=RSA-dynamic-with+award&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ>PRF>HG>Dum_a_zahrada-Others>SERP>PROD>(KW)&utm_id=15421659060&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw3vO3BhCqARIsAEWblcCl2DES7QOwD90YtljMPgcuix2d1PZjxofn-1pcUKLAZGj5S2uM3uQaAmhzEALw_wcB#specifikace/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Narex už je pár let Čína, asi né úplně všechno, ale to co jo tak stojí za prd. To mi řekl přímo majitel obchodu s nářadím, kde Narex léta prodává. Za top nářadí považuju Hilti, Milwaukee, Festool, Fein. Ale tomu odpovídá i cena. Já osobně jedu v DeWaltu, kterej mě přijde dostupnější. Co mě ale sere že už ti k tomu dneska málokdo dá kufr kór u úhlovky. Kdybych neřešil peníze šel bych do Feinu - výrobce historicky první elektrický vrtačky a výroba se snad pořád drží v Německu . 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Milwaukee fajn, Makita fajn, De Walt fajn. Narex mám 2ks z konce devadesátek a taky fajn. Což se o čínským Narexu současnosti říct nedá. Parkside je čína jako každá jiná, na nic "lepšího" si nehraje. Klidně od nich něco zkusím, umíraj mi tu dvě Aku Boženy a za 3ks Li ionky 14,4 V by chtěli Boschovci přepsat barák. Tady dám nejspíš Parkside šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října před 41 minutami, orol napsal: Ktorá to je? Ak sa smiem spýtať? GA5030R. Zabudol som, má aj soft start, pri spustení šklbne iba trochu, čo je fajn. Cena skoro až srandovná. https://www.stavbaeu.sk/makita-uhlova-bruska-125-mm-720-w-ga5030r-183189?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw3vO3BhCqARIsAEWblcCcQqW7YOOUoIMxGxiWCQrOSMyhWl-ehYTTmtiDyCBKKLJwvdJakaYaArS6EALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Nejake "klasicke" vyse zminene znacky mam. Nicmene si furt nekdo neco pujcuje (sem uchyl na vercajk a mam ho za statisice). Takze sem posledni dobou presel (pro pujcovani a sdilene prace) na Parkside Performance Aku 20V Team. No a pro sebe jedine Fein. Nic lepsiho si za penize koupit nejde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října před 14 hodinami, Americkej napsal: Milwaukee fajn, Makita fajn, De Walt fajn. Narex mám 2ks z konce devadesátek a taky fajn. Což se o čínským Narexu současnosti říct nedá. Parkside je čína jako každá jiná, na nic "lepšího" si nehraje. Klidně od nich něco zkusím, umíraj mi tu dvě Aku Boženy a za 3ks Li ionky 14,4 V by chtěli Boschovci přepsat barák. Tady dám nejspíš Parkside šanci. A neuvažoval jsi o repasi baterie? Já mám taky 2 kusy 14,4 Lion od akušrobouváku/vrtačky AEG a už bohužel nejsou nové dostupné (přešli komplet na 18v), ale ta vrtačka je i po těch letech naprosto suprová, tak zvažuji jak ji udržet při životě právě tou repasí baterií. Abych nebyl off - flexu používám DeWalta, hlavně kvůli štíhlýmu tělu, dobře se drží. Kdyby zadavatel nesháněl funglovku z obchodu tak tu mám 1x použitou AEG flexu kterou bych pustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října před 4 hodinami, klobadysek napsal: A neuvažoval jsi o repasi baterie? Já mám taky 2 kusy 14,4 Lion od akušrobouváku/vrtačky AEG a už bohužel nejsou nové dostupné (přešli komplet na 18v), ale ta vrtačka je i po těch letech naprosto suprová, tak zvažuji jak ji udržet při životě právě tou repasí baterií. Abych nebyl off - flexu používám DeWalta, hlavně kvůli štíhlýmu tělu, dobře se drží. Kdyby zadavatel nesháněl funglovku z obchodu tak tu mám 1x použitou AEG flexu kterou bych pustil. Repas baterek není úplně laciná záležitost, mě cenově vyšly líp nový baterky z Alíku. Jen jsem si napoprvé neuvědomil, že když objednám dvě, tak že hodnota balíčku dosáhne částky u které se už platí clo a dph. Takže nakonec jsem ušetřil tak maximálně na pivko, ale zase dobrá zkušenost. Od tý doby už si to hlídám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 125mm dporucuji makitu ga5030, jak nekdo psal hore. Stoji cca litr, skvele se drzi jak je mala a dobre se s ni manevruje. Kdyz se neco podela, koupis novou nebo to veme zaruka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 4. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Tak jsem si zašel na čumendu a případně i nákup do místní prodejny nářadí. Měli tam (zleva doprava ) DeWalt, Bosch, Milwaukee, Makita, Metabo. Regály plné nářadí. Ale neměli tam JEDINOU uhlovou brusku s příkonem od 800 do 950 Watt. Pro úplnost - měli tam Metabo W 750-125 jako jedinou brusku pod 1000 watů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Mrkni na tuto. Dělám s ní a jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 7. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října (upraveno) Děkuji za podněty a zkušenosti a podělím se zde o radost z nové NAREXky Dovolím si porovnání s mou starou bruskou: DeWalt Narex Příkon 900 W 950 W Hmotnost (s kabelem) 2680 g 2225 g Úchop 210 mm 185 mm Plynulý rozběh Ne Ano Obě mají gumovou šňůru o délce 4 m. Jediné, co DeWalt má a Narex ne, je odpružená přídavná rukojeť. A ještě má DeWalt beznástrojové nastavení krytu. Ale, úpřimně řečeno, nepamatuji se, že bych nějak intezívně nastavoval kryt Při ceně 66,- Eur to považuji za dobrou koupi. Upraveno 7. října uživatelem orol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno sobota v 06:53 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:53 Po měsíci si pořád myslím, že Narexka je uživatelky velmi přívětivá. Štíhlé tělo se velmi dobře drží a plynulý rozběh je opravdu pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Jediná věc co mně na té Narexce štvalo malá papírová krabice, po nasazení ochranného krytu už se v krabici lámala gumová koncovka kabelu,naštěstí Narex mněl výprodej a tento box jsem koupil za hubičku a vše je pěkně pohromadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se